Οι 10 πιο δυνατοί χαρακτήρες Anime!

Ένα κοινό που έχουν τα περισσότερα Anime είναι οι υπερφυσικές ικανότητες των χαρακτήρων και ειδικά των πρωταγωνιστών. Συνήθως η δύναμη τους ανεβαίνει σταδιακά. Ο πρωταγωνιστής που είναι ο ήρωας κάνει σκληρή προπόνηση για να τα βάλει με τον κακοποιό. Μέχρι το τέλος του αγώνα, είναι πολύ πιο δυνατός από πριν.

Δεν είναι όμως όλοι οι χαρακτήρες έτσι. Κάποιοι χαρακτήρες δεν έχουν καθόλου σούπερ δυνάμεις, αλλά είναι εξειδικευμένοι σε πολεμικές τέχνες και μάχες. Ποιοι είναι όμως οι πιο ισχυροί χαρακτήρες Anime; Σήμερα θα σας δείξω τους 10 πιο δυνατούς χαρακτήρες που έχουν περάσει.

 

Οι πιο δυνατοί χαρακτήρες Anime

 

10. Naruto

Naruto Anime

Αν και δεν ήταν και τόσο καλός μαθητής, ο Naruto Uzumaki έγινε ένας από τους ισχυρότερους shinobis και έγινε ο έβδομος Hokage. Ως Uzumaki, ο Naruto είχε ένα έμφυτο chakra που του έδινε την δυνατότητα να πετύχει αρκετές μεταμορφώσεις και να χρησιμοποιήσει κλωνοποίηση.

Τελικά θα μπορούσε να ελέγξει όλους τους τύπους στοιχείων, συμπεριλαμβανομένων των ανέμων, του κεραυνού, της γης και του νερού μεταξύ πολλών άλλων.

9. Monkey D. Luffy

One Piece

Το παιδί λάστιχο για όσους πρόλαβαν να δουν το anime στην Ελληνική τηλεόραση, ή αλλιώς Monkey D. Luffy όπως είναι ο κανονικό του όνομα στο Anime. Βέβαια με ένα τέτοιο όνομα ποιος θα πίστευε ότι μπορεί να είναι δυνατός. Κι όμως είναι από τους δυνατότερους.

Ο Luffy σε μικρή ηλικίας έφαγε το φρούτο του διαβόλου Gomu Gomu No Mi, και το σώμα του έγινε λάστιχο. Αυτό του έδωσε μεγάλη ελαστικότητα και μπορεί να τεντώνει τα μέλη του σώματός του. Έτσι μπορεί να χτυπήσει τους αντιπάλους τους από απόσταση. Μέσα από σκληρή προπόνηση κατάφερε να μεγαλώσει την ταχύτητα, την δύναμη και την ευκινησία του.

8. Vegeta

Ο Vegeta, ένας από τους τελευταίους επιζώντες της φυλής Saiyan, στην αρχή του Dragon Ball Ζ ήταν ένας κακοποιός και συνέχισε να είναι αντίπαλος του Goku πολύ καιρό μετά. Πίστευε ότι ένας μικρός Saiyan όπως ο Goku δεν πρέπει να είναι πιο ισχυρός από αυτόν. Έκανε πολύ σκληρή εκπαίδευση για να τον ξεπεράσει αλλά η αλαζονεία και η υπερηφάνεια του τον κρατούσαν πίσω.

Νίκησε πολλούς εχθρούς τοποθετώντας τον στην κορυφή των ισχυρότερων πολεμιστών Dragon Ball. Με τον καιρό έγινε σύμμαχος και φίλος με τον Goku και τους Z Fighters.

7. Goku

Goku

Ο Goku θεωρείται ο πιο ισχυρός μαχητής στον κόσμο του Dragon Ball. Ο πρώτος που κατάφερε να φτάσει στο επίπεδο του Super Saiyan κατά τη διάρκεια της μάχης του με τον Frieza. Ο Goku συνέχισε να αναπτύσσει την δύναμη του και να φτάσει καινούρια επίπεδα Super Saiyan.

Καθώς προπονείται μαζί με τον Vegeta έχουν καταφέρει και οι 2 τους να φτάσουν στο επίπεδο Super Saiyan Blue. Μόνο που ο Goku κατάφερε να μείνει ένα βήμα μπροστά από τον Vegeta προσθέτοντας την τεχνική Kaioken στο Super Saiyan Blue.

6. Beerus

Dragon Ball

Ο Beerus, γνωστός και σαν Bills, είναι μια ιδιαίτερα ισχυρή μοβ σφίγγα στο σύμπαν του Dragon Ball Z. Ο Beerus είναι ο θεός της καταστροφής. Ένας πολύ ισχυρός θεός. Σε ένα όνειρό του είδε ότι θα πολεμήσει με τον Super Saiyan God που αποδείχθηκε ότι είναι ο Goku. Στο τέλος της μάχης τους, ο Goku δεν μπόρεσε να τον νικήσει.

5. Vados

Vados Dragon Ball

Ένας άγγελος από το σύμπαν 6 στο σύμπαν Dragon Ball Z, η Vados είναι η εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών του Beerus. Καθώς είναι πιο δυνατή από τον αδερφό της Whis και τον Beerus, βρίσκεται σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο, που μπορεί να αμύνεται εύκολα στις περισσότερες επιθέσεις.

4. Light Yagami

Death Note

Με τη δύναμη που του έδωσε το Death Note, ο Light Yagami μπορούσε να αφαιρέσει την ζωή όποιου επιθυμούσε και με όποιον τρόπο ήθελε. Το μόνο που έπρεπε να γνωρίζει είναι το όνομα και το επίθετο αυτού που ήθελε να σκοτώσει και να έχει στο μυαλό του το πρόσωπό του όταν γράφει το όνομα του στο Death Note.

Ήθελε να αφανίσει από τον κόσμο τους εγκληματίες, αλλά σταδιακά γίνεται ψυχρός και αδίστακτος. Με μια τέτοια δύναμη που του πρόσφερε το Death Note, ο Light Yagami είναι ένας από τους τους ισχυρότερους χαρακτήρες στην ιστορία των Anime.

3. Saitama

One-Punch Man

Ο Saitama, ή αλλιώς γνωστός σε όλους μας από memes και gifs σαν One-Punch Man, είναι τόσο δυνατός που κανένας από τους εχθρούς του δεν είναι απειλή για τον ίδιο. Δεν ικανοποιείται από καμία μάχη καθώς κανένας δεν είναι ισάξιος του. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία μπουνιά όπως είναι και το όνομά του.

Εξαιτίας της τόσο μεγάλης δύναμης που έχει, ο Saitama είναι ένας από τους πιο δυνατούς χαρακτήρες anime που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

2. Lain

Serial Experiment Lian

Το Serial Experiment Lain είναι ένα Anime που ενώνει τις γραμμές του φυσικού και του ψηφιακού κόσμου. Τελικά ανακαλύφθηκε ότι η Lain έχει επιρροή σε ολόκληρο τον κόσμο και στο μυαλό όλων. Αυτή η δύναμη την φέρει στο επίπεδο θεάς, αφού έχει την ικανότητα να κάνει οτιδήποτε.

1. Zen-Oh

Zen-Oh

Πολύ εύκολα όμως μπορούμε να αναγνωρίσουμε ποιος βρίσκεται στο νούμερο 1 της λίστας μας με τους δυνατότερους χαρακτήρες στην ιστορία των Anime. Ο Zen-Oh είναι ο βασιλιάς των 12 Κόσμων και έχει απεριόριστη δύναμη. Έχει την ικανότητα να αφανίσει και τους 12 κόσμους εν ριπή οφθαλμού.

Αν και δεν αγωνίζεται, και δεν υπάρχει κανένα γνωστό παράδειγμα για τις πλήρεις ικανότητές του. Κανένας όμως δεν αμφισβητεί την δύναμή του.

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!