10 Περίεργοι τύποι που θα συναντήσεις στα Club!

Περίεργοι τύποι υπάρχουν παντού και μπορούμε να συναντήσουμε οπουδήποτε. Εμείς θα περιοριστούμε σε αυτούς που μπορεί να συναντήσουμε σε ένα κλαμπ. Τα club είναι χώροι διασκέδασης όπου ακούμε αγαπημένα κομμάτια, χορεύουμε και συναντάμε κόσμο που τους αρέσει η μουσική και η διασκέδαση όσο και σε εμάς. Αλλά δεν θα μιλήσουμε γι αυτά αλλά για την άλλη όψη των κλαμπ.

Μιλάμε για μέρη όπου τα ποτά είναι φθηνά και χτυπάνε στην τρίτη γουλιά, τα τραγούδια όσο καλές προθέσεις κι αν είχαν οι συνθέτες τους, βγαίνουν από κακής ποιότητας ηχεία, εκεί όπου τύποι περίεργοι συχνάζουν και η μιζέρια του κακού γούστου χτυπάει κόκκινο. Όλοι ξέρουμε ένα τέτοιο μέρος και έτσι το ξέρουν και άλλοι που γενικώς προσπαθούμε να αποφεύγουμε.

 

Περίεργοι τύποι που θα συναντήσεις στα κλαμπ!

 

Ο τύπος με το συνεχές hangover

hangover

Όποιος έχει δει την ταινία hangover, ή το έχει ζήσει, γνωρίζει τι είναι η επόμενη μέρα μιας ξέφρενης μέθης! Ο τύπος για τον οποίο μιλάμε αναρρώνει από το hangover πίνοντας. Είναι συνήθως μόνος, σε μία γωνία του κλαμπ, και ήδη στις 11 μ.μ. είναι μεθυσμένος! Βασικά δεν ξεμέθυσε ποτέ. Σίγουρα τα εικοσάχρονα τον κοιτάνε με δέος και αηδία παράλληλα, αλλά τι ξέρουν αυτά; Δεν έχουν δει ποτέ την ανατολή του ηλίου μέσα από τα μεθυσμένα μάτια του!

Ο παλιός θαμώνας

monaxikos-typos-bar

Ο παλιός είναι αλλιώς και κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται τι κάνει σε ένα τέτοιο μέρος. Η ηλικία του δεν κρύβεται, είναι ένας παλιός θαμώνας του μαγαζιού, που συνήθως κάθεται στο μπαρ με ένα ποτήρι ουίσκι στο χέρι. Σου δημιουργεί την εντύπωση πώς η ηλικία δεν παίζει ρόλο και ότι μία μέρα θα μπορούσες να είσαι στη θέση του. Ο ίδιος επίσης παρατηρεί τα νιάτα γύρω του και είναι άγνωστο αν πιστεύει ότι είναι στην ίδια φάση με αυτά.

Ο DJ

dj

Συνήθως οι DJ είναι οι τύποι που φαίνονται απομονωμένοι και είναι υπεύθυνοι για την διασκέδαση μας. Σε αυτά τα κλαμπ όμως συνήθως θυμίζουν μία μείξη των δύο πρώτων κατηγοριών με μουσικές επιλογές που μας κάνουν να αμφισβητούμε τις δικές μας επιλογές εξόδου.

Ο άνθρωπος που πάντα κερνάει

kerasma

Άλλη μια παλιά καραβάνα του κλαμπ αυτού, παραγγέλνει πάντα το ίδιο και πολλούς γύρους από το ίδιο. Κερνάει και τους υπόλοιπους παλιούς θαμώνες που κάθονται στο μπαρ. Είναι ο άντρας που συνδέει τον ανδρισμό του με το κέρασμα και το ποτό. Παραγγέλνει σφηνάκια και κερνάει όλο το μαγαζί γιατί έτσι νιώθει άρχοντας.

Ο μαχητής

jean-claud-van-damme

Ο μαχητής είναι ο άνθρωπος που θα διασκεδάσει όταν προκαλέσει ένα καβγά στον οποίο ελπίζει να είναι ο νικητής. Μπουνιές και βρισιές είναι στο μενού κάθε φορά που θα πάει στο στέκι του. Μετά από τρεις βότκες νιώθει πως είναι ο Jean Claude Van Damn, και θέλει να το αποδείξει και στους γύρω του.

Η ομάδα

parea-club

Το γκρουπ των αντρών αυτών είναι γελαστό, διασκεδάζει, πίνει πολύ και φαίνεται να έχει αυτοπεποίθηση. Αν βέβαια απομονώσουμε τον καθένα τους ξεχωριστά βλέπουμε περισσότερο ένα φοβισμένο άνθρωπο χωρίς αυτοπεποίθηση. Η δύναμη τους κρύβεται στην ομάδα. Ομαδικά θέλουν να προσεγγίσουν γυναικείες παρέες, γιατί ο καθένας τους ξεχωριστά έχει τον φόβο της απόρριψης.

Καλύτερες φίλες στις τουαλέτες

wc-women-clubs

Ναι το γυναικείο συνήθειο μετά από 2-3 ποτά, είναι ακριβώς αυτό. Οι κοπέλες που πάνε στην τουαλέτα είτε για φυσική ανάγκη είτε για ανανέωση του μακιγιάζ τους, πολλές φορές βρίσκουν εκεί την νέα καλύτερη τους φίλη. Αυτή που καταλαβαίνει τη ζωή τους και τον πόνο τους μέσα στα 5 λεπτά που διαρκεί η γνωριμία τους στην τουαλέτα.

Τρέντι κολλητοί

trendy-friends

Οι τρέντι κολλητοί ίσως είναι ακριβώς αντίθετο πολλών κατηγοριών που προαναφέρθηκαν, αξίζουν όμως ειδική μνεία. Καταρχήν μοιάζουν με ποπ συγκρότημα της προηγούμενης πενταετίας. Ντύνονται με την τελευταία λέξη της μόδας και έχουν ίδιο κούρεμα και ύφος. Συνήθως είναι κυριλέ, δηλαδή δεν ενοχλούν κανένα. Ψάχνουν ίσως για τρέντι κολλητές για να ανταλλάξουν facebook.

Τρέντι κολλητές

trendy-friends-yolo

Οι τρέντι κολλητές είναι οι μέλλουσες κοπέλες των κολλητών της προηγούμενης κατηγορίας. Τους ενώνει το στυλ, η ποπ κουλτούρα και το instagram. Από τη στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους στο στέκι, οι κοπέλες αυτές θα έχουν ήδη φωνάξει YOLO σε μία στιγμή ενθουσιασμού που δεν συνδέεται με καμία εμπειρία που ζουν τη στιγμή που το φωνάζουν. Επίσης, αναγνωρίζονται εύκολα από τα φώτα των φλας των κινητών τους που συνεχώς ανάβουν για να ανεβάσουν τις πρώτες 50 καλές φωτογραφίες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εγώ, εσύ, εμείς

ego-esy-emeis

Εμείς κι εκείνοι, όλοι μας, είμαστε περίεργοι τύποι που μπορεί κανείς να συναντήσει στα κλαμπ. Είμαστε περίεργοι για τις υπόλοιπες κατηγορίες, ίσως πολύ ήρεμοι και χαλαροί τύποι ή όχι αρκετά τρέντι. Όπως και να έχει, στο κλαμπ αυτό ή το επόμενο που μπορεί να βρεθούμε, άλλη μία υπαρξιακή κρίση ίσως μας χτυπήσει την πόρτα και όχι τυχαία, αφού εμείς κι ο υπόλοιπος κόσμος φαινόμαστε περίεργοι ο ένας στον άλλο.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!