Τα 10 διασημότερα αυτοκίνητα από όλον τον κόσμο

Όλοι μας έχουμε αυτοκίνητο πλέον. Ο καθένας έχει κι από ένα ίσως και δύο, το οποίο είναι ανάλογο των δυνατοτήτων του. Ένα φορτηγάκι για τους επαγγελματίες, ένα οικογενειακό για τα παιδιά ή ένα διθέσιο για τις γρήγορες βόλτες. Διασημότερα αυτοκίνητα, όμως πια θεωρούνται;

Τα όνειρα όμως δεν συμβαδίζουν πάντα με την τσέπη του καθενός. Για όλους υπάρχει το ‘αμάξι των ονείρων’…

Ένα αμάξι που θα μπορέσεις να πας παντού, με μεγάλη ιπποδύναμη και υψηλές ταχύτητες. Την καλύτερη ιπποδύναμη την έχουν τα αυτοκίνητα από αγγλικές βιομηχανίες όπως Mc Claren και Bentley. Για γρήγορη εκκίνηση και τελική ταχύτητα, σίγουρα θα πάμε σε ιταλική βιομηχανία, ενώ για την καλύτερη ασφάλεια η Σουηδία έχει τα πρωτεία.

Οπότε εδώ τίθεται και το ερώτημα : τι πραγματικά αναζητάς από το αμάξι των ονείρων σου;

Επειδή όμως δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει δίπλα σου μία Ferrari ή μία Lamborghini και να μην γυρίσεις να την κοιτάξεις, συγκεντρώσαμε τα 10 διασημότερα και περιζήτητα αυτοκίνητα από όλον τον κόσμο.

Ο ανταγωνισμός των εταιρειών αυτοκινήτων είναι τεράστιος και συνεχώς βγαίνουν καινούργια μοντέλα με περισσότερες δυνατότητες. Οπότε τα δεδομένα συνεχώς αλλάζουν.

 

 

Δες κι άλλα θέματα μόνο για τον άντρα εδώ!

 

 

Lamborghini Aventador LP1600-4

Lamborghini Aventador LP1600-4

Ο ισχυρότερος υποψήφιος για την πρώτη θέση των πιο διάσημων αμαξιών. Σε 2,1 δευτερόλεπτα μπορεί να αγγίξει τα 100km με επιτάχυνση 1600 ίππων. Η τιμή του φτάει μόλις τα … 2 εκατομμύρια δολλάρια!!!

 

Nissan GT-R AMS Alpha 12

Nissan GT-R AMS Alpha 12

Tο Άλφα 12 θεωρείται το ταχύτερο και ασφαλέστερο αμάξι της σειράς του. Με ιπποδύναμη 1500 φτάνει τα 100km σε 2,4 δευτερόλεπτα.

 

Dodge Challenger SRT Hellcat

Dodge Challenger

Θεωρείται το ισχυρότερο V8 αυτοκίνητο σε μαζική παραγωγή. Αρκετά γρήγορο αμάξι, αγωνιστικό, με αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων και εκκίνηση που φτάνει τα 125 km σε 11,2 δευτερόλεπτα. Το Challenger είναι το πρώτο καινοτόμο αυτοκίνητο που βγάζει η Dodge μετά από αρκετά χρόνια.

 

Ford Shelby GT500

Ford Shelby GT500

Ασφαλέστερο αμάξι στην σειρά του, έχοντας αλλαγές στο μέγεθος των αερόσακων και στην ευαισθησία τους. Μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων και overdrive.

 

Bentley Continental GTC

Bentley Continental GTC

Σε αυτό το μοντέλο τα extra που μπορούν να ζητηθούν είναι αρκετά. Η στάνταρ έκδοση προσφέρει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Όσο αφορά την κατανάλωση βενζίνης, στην πόλη έχουμε καταμέσο όρο 12 μίλια ανα γαλόνι και στην εθνική 20. Η τιμή του κυμαίνεται στα 220.000 δολλάρια.

 

Ferrari 458 Italia Speciale

Ferrari 458 Italia Speciale

Η Ferrari και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει από την λίστα μας. Κατασκευάζεται σε μαζική παραγωγή με στάνταρ κιβώτιο 7 ταχυτήτων και ιπποδύναμη πάνω απο 630.

 

Chevrolet Camaro ZL-1

Chevrolet Camaro ZL-1

Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το ισχυρότερο της σειράς του. Με πολλές παραλλαγές του ZL-1, η Chevrolet δίνει ως στάνταρ 580 ιπποδύναμη, 560 Nm ροπής και κιβώτιο 6 ταχυτήτων.

 

Porsche Panamera Turbo S

Porsche Panamera Turbo S

Το πιο ισχυρό sedan στην κατηγορία του με 580 ίππους. Για άλλη μια φορά η γερμανική βιομηχανία καινοτομεί με το συγκεκριμένο μοντέλο. Η τιμή του ανέρχεται στα 180.000 δολλάρια.

 

McLaren MP4-12C

McLaren MP4-12C

8-κύλινδρη μηχανή, 2-πορτο με τιμή ανω των 240.000 δολλαρίων με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Μπορεί να μην θεωρείται οικονομικό αμάξι, αλλα σίγουρα σε πάει στον προορισμό σου αρκετά γρήγορα! Η τιμή του φτάνει τα 240.000 δολλάρια.

 

 

Δες περισσότερα Τιps και συμβουλές για αυτοκίνητα εδώ!

 

 

Mercedes-Benz SL63

Mercedes-Benz SL63

Ένα sport και ισχυρό μοντέλο της Mercedes-Benz με κινητήρα V8 και 560 ιπποδύναμη. Ως στάνταρ προσφέρει 7 θεσιο κιβώτιο ταχυτήτων και κινητήρα 5.5 λίτρων. Η τιμή του ανέρχεται στα 156.000 δολλάρια.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!