10 Άτομα που έγιναν πλούσιοι από απλά ευρήματα!

Σχεδόν κάθε χρόνο, το κάθε σπίτι αποφασίζει να πετάξει τα αντικείμενα που θεωρεί άχρηστα. Εκεί είναι που ανακαλύπτεις πράγματα που δεν ήξερες ή που δε θυμόσουν ότι έχεις. Τα περισσότερα παλιά αντικείμενα αποφασίζεις να τα πετάξεις. Καμιά φορά όμως μπορεί να έχουν περισσότερη αξία από όσο νομίζεις.

Όσο περίεργο κι αν ακούγεται, αρκετοί είναι εκείνοι που κατάφεραν να βγάλουν αρκετά χρήματα με παλιά ευρήματα. Ήθελαν να δουν ποια είναι η αξία τους και τα έβαλαν σε δημοπρασία στο διαδίκτυο. Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που χωρίς να ξέρουν την αξία των αντικειμένων το επιχείρησαν και έγιναν πλούσιοι.

 

10 Ευρήματα που έκαναν απλούς ανθρώπους πλούσιους!

 

Ρολόι vintage Jaeger-LeCoultre

tuxeroi an8ropoi

Δες επίσης 10 Τρελές ιδέες που έκαναν τους εμπνευστές τους πάμπλουτους!

Ο Zac Norris κατάφερε να αγοράσει ένα ρολόι vintage Jaeger-LeCoultre, το οποίο φτιάχτηκε το 1959, με μόνο 6 δολάρια. Σύντομα το πούλησε ο ίδιος με ποσό 35.000 δολάρια.

Κάρτα baseball

fotografia baseball

Η Bernice Calege είχε αναλάβει την καθαριότητα σε ένα σπίτι και βρήκε μια παλιά φωτογραφία μιας ομάδας baseball. Αποφάσισε να τη βάλει σε δημοπρασία στο eBay ξεκινώντας από 10 δολάρια. Τελικά μετά από εκτίμηση που έγινε πουλήθηκε για 75.000 δολάρια.

Χρυσά Ρωμαϊκά κέρματα

nomismata aksia

Ο Wesley Carrington αγόρασε έναν ανιχνευτή μετάλλων και βρήκε 55 χρυσά Ρωμαϊκά κέρματα στο δάσος St. Albans. Η αξία τους είναι 260.000 δολάρια.

Πίνακας με μανόλιες σε χρυσό βελούδινο ύφασμα

akrivos pinakas

Δες επίσης Τα πλουσιόπαιδα του Instagram κάνουν επίδειξη πλούτου μέσα από εικόνες

Ένα ανυποψίαστος πολίτης από την Indiana αγόρασε τον πίνακα για να κρύψει μια τρύπα στον τοίχο. Μετά από κάποια χρόνια έπαιξε ένα επιτραπέζιο και ανακάλυψε μια κάρτα που είχε ακριβώς την ίδια ζωγραφιά. Φώναξε έναν ειδικό για να αξιολογήσει τον πίνακα και ανακάλυψε ότι ο πίνακας δημιουργήθηκε από τον Martin Johnson Heade και η αξία του ανέρχεται στα 1,2 εκατομμύρια δολάρια.

Βάζο του Vincent van Gogh με κόκκινες παπαρούνες

pinakas van Gogh

Ένα ζευγάρι αγόρασε ένα αντίγραφο του από το έργο του van Gogh. Η αντιγραφή του πίνακα ήταν τόσο καλή που το ζευγάρι άρχισε να έχει αμφιβολίες για το αν είναι πραγματικό αντίγραφο. Τελικά κάλεσαν ειδικό ο οποίος επιβεβαίωσε ότι είναι όντως ο αυθεντικός πίνακας που δημιουργήθηκε το 1886 και αξίζει 1.4 εκατομμύρια δολάρια.

Ένα σεντ από το 1974

akrivo sent

Ο Robert Lawrence κληρονόμησε μια συλλογή από κέρματα από τον πατέρα του. Μέσα βρήκε ένα σεντ από το 1974 το οποίο στην αρχή αξιολογήθηκε ότι αξίζει 300 δολάρια. Τελικά ανακάλυψαν ότι είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο και μόνο 10 ίδια κέρματα είχαν εκδοθεί και τα υπόλοιπα χάθηκαν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το 1 σεντ να κοστίζει 2 εκατομμύρια δολάρια.

Ουίσκι από το 1917

akrivo ouiski

Δες επίσης 13 ανθρώπους που στάθηκαν υπερβολικά τυχεροί!

Ο Bryan Fite ανακάλυψε ένα μπουκάλι ουίσκι με ημερομηνία παραγωγής 1917. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι κοστίζει 2,6 εκατομμύρια δολάρια. Παρόλα αυτά, δε θέλησε να το πουλήσει και είπε ότι σχεδιάζει να το πιει με τους φίλους του.

Φιγούρα από τον Νικόλαο Β’ της Ρωσίας

figoura nikolaou b

Ο George και η Betty Davis από τη Νέα Υόρκη αποφάσισαν να πετάξουν όλα όσα θεωρούσαν άχρηστα από το σπίτι. Τότε ανακάλυψαν την φιγούρα του Νικόλαου B’ της Ρωσίας το οποίο τελικά πούλησαν σε πλειστηριασμό για για 5.2 εκατομμύρια δολάρια.

Ασυνήθιστο μαργαριτάρι

akrivotero margaritari

Ένα ψαράς από τις Φιλιππίνες κάποια στιγμή εγκλωβίστηκε σε βράχια κοντά στο νησί Palawan. Ενώ προσπαθούσε να απελευθερώσει την άγκυρα, βρήκε ένα μαργαριτάρι που ζυγίζει 34 κιλά. Ο ψαράς κράτησε το μαργαριτάρι κάτω από το κρεβάτι του για 10 χρόνια. Τελικά αποδείχτηκε ότι η αξία του μαργαριταριού ήταν 35 εκατομμύρια δολάρια.

Μετοχές της Coca-Cola

metoxes coca-cola

Δες επίσης 10 Πράγματα που κάνουν οι εκατομμυριούχοι!

O Tony Marohn ξόδεψε 5 δολάρια σε ένα παλιατζίδικο για να αγοράσει ένα κουτί με έγγραφα. Μέσα όμως στα χαρτιά που βρήκε, υπήρχε ένα παλιό πιστοποιητικό για 1.625 μετοχές της Palmer Union Oil. Τελικά ανακάλυψε ότι μετά από πολλές συγχωνεύσεις, το πιστοποιητικό του έδινε 1.8 εκατομμύρια μετοχές της Coca-Cola, οι οποίες αντιστοιχούν σε 130 εκατομμύρια δολάρια.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!