10 Αστείες εικόνες με ζώα που είχαν μια δύσκολη μέρα!

Κάποιες φορές έχουμε μια πραγματικά πολύ δύσκολη μέρα και μπορεί κάτι να στραβώσει με το παραμικρό, αν και το χειρότερο είναι όταν ξεκινάει στραβά η μέρα σου, μιας και σε παίρνει από κάτω και συνεχίζετε έτσι καθ’ όλη την διάρκεια της έχοντας το ίδιο mood. Το ξέρεις όμως ότι το ίδιο ισχύει ακριβώς και για τα ζώα;

Καλά όχι και ακριβώς, καθώς αυτά ξεχνάνε πιο εύκολα και δεν έχουν και τις σκοτούρες που έχουμε εμείς στο κεφάλι μας, αλλά μπορεί από εκεί που το διασκεδάζουν παίζοντας να βρεθούνε σε πολύ δύσκολη φάση στα καλά του καθουμένου. Για να καταλάβεις τι εννοώ δες τις αστείες εικόνες με ζώα που ακολουθούν!

 

 

Αστείες εικόνες με ζώα που είχαν μια άτυχη στιγμή

anisixa zoa

Ή που η συγκεκριμένη πόρτα ήταν για κάποιο πιο μικρόσωμο ζώο του σπιτιού, ή που παραμεγάλωσε αυτό το σκυλάκι και δεν χωράει πια. Όπως και να χει του έκατσε η πόρτα στον λαιμό από την πολλή προσπάθεια να περάσει από μέσα.

asteies eikones gates

Οι γάτες φημίζονται για την περιέργεια τους και για το ότι θέλουν να εξερευνούν τα πάντα. Για κακή της τύχη όμως μόλις έμαθε με τον χειρότερο τρόπο τι είναι ο κάκτος!

astia atuximata zoa

Πως την πάτησε έτσι αυτό το ρακούν; Σαν να βρίσκεται φυλακισμένο, αλλά της φυλακής τα σίδερα είναι για τους λεβέντες. Δεν θα θελα να ξέρω πως κατάφεραν να το βγάλουν μέσα από τον τροχό.

asties eikones skilia

Αυτός ο σκύλος να μου το θυμηθείτε είχε τάσεις αυτοκτονίας και άκουγε ότι κάποιοι κρεμιούνται και σου λέει ας δοκιμάσω και γώ με μια κρεμάστρα. Αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι και σφήνωσε.

asties eikones zoa

Κι άλλο ζωάκι που είχε πρόβλημα με την πόρτα. Εδώ νομίζω όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι μάλλον χρησιμοποιούσε την συγκεκριμένη πόρτα όσο ήταν μικρή και τώρα που έγινε σαν τον Garfield δεν χωράει πια.

duskoles stigmes zoa

Θα φανταζόσουν ποτέ ότι χωράει το κεφάλι της αγελάδας μέσα από το χερούλι της καρέκλας; Για κανένα λόγο. Πάλι καλά υπάρχουν και αυτά τα περίεργα ζώα για να ανατρέπουν τις σκέψεις μας. Για να σε δω να κάθεσαι τώρα.

duskoli mera skulia

Το καημένο το σκυλάκι αποκεφαλίστηκε από το ίδιο του το παιχνίδι. Φέρ’ το του είπαν αλλά δεν πρόλαβε να κάνει καν την κίνηση. Τον τερματοφύλακα να τον βάλουν να κάνει την επόμενη φορά, είναι πολύ καλός, πέφτει με τα μούτρα στην φάση.

paixnidiares gates

Άλλο ένα στοιχείο για τις γάτες που ίσως ήδη γνωρίζεις, είναι ότι θέλουν πάντα να νιώθουν ασφαλείς και να κρύβονται. Αυτή εδώ όμως σαν να μην τα κατάφερε και πολύ να κρυφτεί και η εικόνα είναι λίγο creepy, δεν συμφωνείς;

paixnidiarikes gates

Κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα, αλλά γιατί κάνουν τόσο βαθιά την συσκευασία; Εδώ σφηνώνει το χέρι μας πολλές φορές το γατί θα την γλίτωνε;

perierges eikones zoa

Εντάξει, αυτό είναι το χειρότερο από όλα. Φαντάσου πόσο είχε βαρεθεί την ζωή της εκεί μέσα η καημένη η αγελάδα που προσπάθησε να πηδήξει από την περίφραξη. Παίζει να της κόπηκε και το γάλα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!