Γάτες ποζάρουν ντυμένες σαν τα αφεντικά τους (εικόνες)

Γάτες ποζάρουν στο φακό ντυμένες σαν τα αφεντικά τους σε μια σειρά φωτογραφιών με τίτλο Undercats..

Είναι ομολογουμένως λίγο ανατριχιαστικό το αποτέλεσμα. Παλιότερα ο ίδιος φωτογράφος είχε κάνει με τον ίδιο τρόπο και μια σειρά φωτογραφιών παρόμοια με αυτή, μόνο που στη θέση της γάτας πυ ποζάρει δίπλα από το αφεντικό της υπήρχε σκύλος.

Ο Sebastian Magnani ο 28χρονος φωτογράφος που έκανε τη σειρά φωτογραφιών, επεξεργάστηκε την κάθε φωτογραφία από έξι έως οκτώ ώρες.

Δείτε τις φωτογραφίες..

Γάτες ποζάρουν ντυμένες σαν τα αφεντικά τους Γάτες ποζάρουν στο φακό ντυμένες σαν τα αφεντικά τους σε μια σειρά φωτογραφιών με τίτλο Undercats.. Είναι ομολογουμένως λίγο ανατριχιαστικό το αποτέλεσμα. Παλιότερα ο ίδιος φωτογράφος είχε κάνει με τον ίδιο τρόπο και μια σειρά φωτογραφιών παρόμοια με αυτή, μόνο που στη θέση της γάτας πυ ποζάρει δίπλα από το αφεντικό της υπήρχε σκύλος. Ο Sebastian Magnani ο 28χρονος φωτογράφος που έκανε τη σειρά φωτογραφιών, επεξεργάστηκε την κάθε φωτογραφία από έξι έως οκτώ ώρες. Γάτες ποζάρουν ντυμένες σαν τα αφεντικά τους Γάτες ποζάρουν στο φακό ντυμένες σαν τα αφεντικά τους σε μια σειρά φωτογραφιών με τίτλο Undercats.. Είναι ομολογουμένως λίγο ανατριχιαστικό το αποτέλεσμα. Παλιότερα ο ίδιος φωτογράφος είχε κάνει με τον ίδιο τρόπο και μια σειρά φωτογραφιών παρόμοια με αυτή, μόνο που στη θέση της γάτας πυ ποζάρει δίπλα από το αφεντικό της υπήρχε σκύλος. Ο Sebastian Magnani ο 28χρονος φωτογράφος που έκανε τη σειρά φωτογραφιών, επεξεργάστηκε την κάθε φωτογραφία από έξι έως οκτώ ώρες. Γάτες ποζάρουν ντυμένες σαν τα αφεντικά τους Γάτες ποζάρουν στο φακό ντυμένες σαν τα αφεντικά τους σε μια σειρά φωτογραφιών με τίτλο Undercats.. Είναι ομολογουμένως λίγο ανατριχιαστικό το αποτέλεσμα. Παλιότερα ο ίδιος φωτογράφος είχε κάνει με τον ίδιο τρόπο και μια σειρά φωτογραφιών παρόμοια με αυτή, μόνο που στη θέση της γάτας πυ ποζάρει δίπλα από το αφεντικό της υπήρχε σκύλος. Ο Sebastian Magnani ο 28χρονος φωτογράφος που έκανε τη σειρά φωτογραφιών, επεξεργάστηκε την κάθε φωτογραφία από έξι έως οκτώ ώρες. Γάτες ποζάρουν ντυμένες σαν τα αφεντικά τους Γάτες ποζάρουν ντυμένες σαν τα αφεντικά τους Γάτες ποζάρουν ντυμένες σαν τα αφεντικά τους Γάτες ποζάρουν ντυμένες σαν τα αφεντικά τους Γάτες ποζάρουν ντυμένες σαν τα αφεντικά τους Γάτες ποζάρουν ντυμένες σαν τα αφεντικά τους Γάτες ποζάρουν ντυμένες σαν τα αφεντικά τους Γάτες ποζάρουν ντυμένες σαν τα αφεντικά τους Γάτες ποζάρουν ντυμένες σαν τα αφεντικά τους Γάτες ποζάρουν ντυμένες σαν τα αφεντικά τους Γάτες ποζάρουν ντυμένες σαν τα αφεντικά τους

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!