10 Άνθρωποι που είναι πολύ μπροστά για το 2018!

Μπορεί να μας αρέσει η εποχή που ζούμε, αλλά πάντα μας άρεσε το μέλλον. Σε όλους μας θα άρεσε να μάθουμε τι θα γίνει και ποιες θα είναι οι καινούριες εφευρέσεις. Αυτή η περιέργεια που έχουμε δεν ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια. Πάντα ήταν έτσι ο άνθρωπος γι αυτό και υπάρχουν ταινίες που μιλάνε για το μέλλον.

Μια από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες που μιλάνε για μέλλον είναι το “Back To The Future”. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι η μοναδική ταινία. Σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας, βλέπουμε όλο και πιο συχνά ρομπότ και τεχνητή νοημοσύνη. Κάποιοι άνθρωποι όμως είναι ήδη πολύ μπροστά για το 2018!

 

10 Άνθρωποι που είναι πολύ μπροστά από την εποχή τους!

eksupnos an8ropos

Δες επίσης 15 Θεϊκές πατέντες σε αυτοκίνητα!

Ο συγκεκριμένος σίγουρα έχει πέσει θύμα απάτης. Δε θα έπρεπε να έχει γεννηθεί τόσο νωρίς. Μπορεί βέβαια να έχει ταξιδέψει στον χρόνο για να μας δείξει πως πρέπει να κάνουμε κάποια πράγματα σωστά!

astunomikos mellon

Βλέποντας αυτόν τον αστυνομικό, μου έρχονται εικόνες επιστημονικής φαντασίας με αστυνομικούς ρομπότ. Το κράνος νομίζω ότι ολοκληρώνει την παρουσία του. Αν δεν φορούσε το κράνος ίσως να μην ήταν τόσο θεαματικός!

patini fisitiri

Δες επίσης 10 Κόλπα για γονείς που θα κάνουν πιο εύκολη την ζωή σου!

Ο πιτσιρικάς αποφάσισε να ανέβει στο πατίνι του και να χρησιμοποιήσει τον φυσητήρα φύλλων για να πάει πιο γρήγορα. Πόσα μπροστά παίζει να είναι ο μικρός;

skulos metafora

Ο πιο εύκολος τρόπος για να μεταφέρεις μικρά αντικείμενα μέσα στο σπίτι είναι ο σκύλος τελικά. Αν κάποιος θέλει τον φορτιστή του, φώναξε τον σκύλο σου, δέσε τον φορτιστή πάνω του και πες σε αυτόν που θέλει τον φορτιστή να φωνάξει τον σκύλο. Με αυτόν τον τρόπο και ο σκύλος παίζει και παίρνει χάδια και εσύ κάνεις την δουλειά σου.

kourema mallia

Αν αναρωτιέσαι πως είναι δυνατόν να κουρευτείς μόνος σου, αυτός ο τύπος μόλις σου έδωσε την λύση.

peripoiisi skulos

Δεν άρεσε στο σκύλο του να του κόβουν τα νύχια. Έτσι αποφάσισε να πάρει μια φθηνή τσάντα και να ανοίξει τρύπες για να μην μπορεί να κουνηθεί ο σκύλος του και τον πληγώσει.

kinto ekklisia

Δες επίσης 17 Απίστευτες πατέντες που δεν θα μπορούσες να σκεφτείς!

Ένα βιβλίο με κενό είναι αυτό που όλοι χρειαζόμαστε. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να διαβάζεις online τις ψαλμωδίες ή απλά να κάνεις scroll down στο instagram και στο facebook.

dimosiografos mellon

Κάπως έτσι θα είναι στο μέλλον οι δημοσιογράφοι. Εύκολος τρόπος χωρίς πολλά έξοδα.

eksipnes idees

Όταν όλοι ψάχνουν τρόπο για να φτιάξουν βάση για το κινητό τους για να βλέπουν βίντεο, ο μικρός βρήκε την πιο “υγιεινή” λύση!

an8ropoi aggouria.net

Δες επίσης σινεμά στην Ιαπωνία έχει θερμαινόμενα τραπέζια και κουβέρτες!

Αν θέλεις να δείξεις στους φίλους σου ότι πήγες σε γήπεδο του εξωτερικού και κάθισες στις μπροστινές θέσεις, αυτός είναι ο τρόπος για να το κάνεις.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!