Σινεμά στην Ιαπωνία έχει θερμαινόμενα τραπέζια και κουβέρτες!

Έχουμε δει εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο τα θερμαινόμενα τραπέζια που είναι μια από τις περίεργες και άκρως εντυπωσιακές πατέντες της Ιαπωνίας. Συνδυάζονται με κουβέρτες και είναι ότι το καλύτερο για τους ανθρώπους που κρυώνουν με το παραμικρό. Τώρα όμως τα έβαλαν και στο cinema!

Όλοι μας λατρεύουμε αυτή τη ζέστη που έχει ο κινηματογράφος. Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να δούμε μια ταινία κρυώνοντας. Αν θέλαμε κάτι τέτοιο καθόμασταν και στο σπίτι μας, όπου συνήθως το καλοριφέρ είναι κλειστό -τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον-. Η ζέστη λοιπόν, το πεντανόστιμο ποπ κορν και ο υψηλής ποιότητας ήχος είναι οι λόγοι που μας κάνουν να θέλουμε να δούμε μια ταινία στο σινεμά. Η Ιαπωνία όμως είναι μπροστά και σε αυτόν τον τομέα!

 

Δες επίσης 18 παράξενες εφευρέσεις που χρησιμοποιούν στην Ιαπωνία!

 

Ο πρώτος κινηματογράφος με θερμαινόμενα τραπέζια και κουβέρτες άνοιξε στην Ιαπωνία!

cinema iaponia idisis

Δες επίσης τις 10 πιο περίεργες αίθουσες σινεμά του κόσμου!

Σκεπτόμενοι λοιπόν οι ιδιοκτήτες ενός σινεμά στην Ιαπωνία ότι το καλύτερο πράγμα που μας προσφέρει το σπίτι μας όταν βλέπουμε ταινία είναι το να καθόμαστε αναπαυτικά στον καναπέ μας τυλιγμένοι με κουβέρτες τους χειμερινούς μήνες, αγκαλιά με τα σνακ μας, αλλά και το τηλεχειριστήριο για να πατάμε παύση όποτε θέλουμε να πάμε στην τουαλέτα, είπαν να δημιουργήσουν κάτι παρόμοιο στον χώρο τους.

Επειδή προφανώς δεν γίνεται να επιτρέψουν στον κόσμο να πατάει όποτε θέλει pause, καθώς θα γινόταν χαμός από παράπονα και έχοντας όλα τα υπέροχα σνακς που χρειάζεται το κοινό, αποφάσισαν να κάνουν κάποιους να νιώσουν σαν στο σπίτι τους. Έτσι, το Let’s Cine Park, στην Tokorozawa της Ιαπωνίας, εισήγαγε μόλις τα νέα κομψά του καθίσματα τα οποία βλέποντας τα μας θυμίζουν τον καναπέ του σπιτιού μας.

patentes iaponia aggouria.net

Δες επίσης 15 πατέντες που μπορείς να βρεις ΜΟΝΟ στην Ιαπωνία!

Όπως μπορείς να δεις και στις εικόνες, υπάρχουν κάποιες προνομιακές θέσεις για τις οποίες πληρώνεις κάτι παραπάνω και κάθεσαι σε αναπαυτικούς καναπέδες με πολυτελή μαξιλάρια και έχεις το προσωπικό σου τραπεζάκι που βγάζει θερμότητα στο κάτω μέρος του.

Η κουβέρτα που έχει βασίζεται σε μια παλιά παράδοση της Ιαπωνίας που ονομάζεται kotatsu, κατά την οποία χρησιμοποιείται μια χοντρή κουβέρτα πάνω από ένα τραπέζι για να παγιδεύσει την κρυμμένη πηγή θερμότητας. Μάλλον κάτι τέτοιο θα έκανε χαμό και στην Ελλάδα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!