10 χρήσιμα extensions για τον Google Chrome!

Χρησιμοποιείς το internet για ότι και αν θέλεις να κάνεις; Ψάχνεις τις πιο χρήσιμες επεκτάσεις του φυλλομετρητή Google Chrome; Δες εδώ τις 10 πιο χρήσιμες!

Ο Google Chrome είναι ίσως ο πιο γρήγορος και ασφαλής browser, τουλάχιστον σε σχέση με τον Mozilla και τον Opera, για να μην μιλήσω και για τον Internet explorer.

Οι περισσότεροι από εμάς τον χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση και για τα πάντα, άρα γιατί να μην λύσεις τα χέρια σου με μερικά από τα καλύτερα extensions που κυκλοφορούν;

Συγκέντρωσα τις 10 επεκτάσεις που πιστεύω ότι θα έπρεπε όλοι να έχουμε, μιας και θα μας κάνουν την διαδικτυακή “ζωή” πιο εύκολη και σας τις παρουσιάζω!

 

 

Για περισσότερα θέματα Τεχνολογίας δες εδώ!

 

 

Οι 10 πιο χρήσιμες επεκτάσεις για τον Google Chrome

 

Pocket

Pocket extension

Αν είσαι και εσύ ένας από αυτούς που ξεκινάνε να διαβάσουν κάτι και καταλήγουν με 100 ανοιχτές καρτέλες, χωρίς να καταφέρνουν στην τελική να τα διαβάσουν όλα, μόλις βρήκες αυτό που έψαχνες.

Με το Pocket θα μπορείς να αποθηκεύεις τις σελίδες που δεν πρόλαβες να διαβάσεις, ούτως ώστε να μπορέσεις να τις δεις αργότερα.

Αφού έχεις εγκαταστήσει αυτή την επέκταση στον Chrome (βέβαια υπάρχει και διαθέσιμο app για τον Chrome) και έχεις συνδεθεί, εμφανίζεται το εικονίδιο του Pocket στη γραμμή εργαλείων σου.

Έτσι, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πατάς τη συντόμευση κάθε φορά που θα βρίσκεις ένα άρθρο ή οποιαδήποτε άλλη σελίδα που θέλεις να διαβάσεις αργότερα.

Pocket extension

Η συγκεκριμένη επέκταση υπάρχει και σε εφαρμογή για το κινητό, με μία μικρή μηνιαία επιβάρυνση.

 

Adblock

Όπως πολύ εύκολα μπορείς να καταλάβεις και από την ονομασία του, το συγκεκριμένο extension χρησιμοποιείτε για να μπλοκάρει όλες αυτές τις διαφημίσεις που μας κατακλύζουν καθημερινά.

Ο μόνος που μπορεί να στεναχωρηθεί από την χρήση αυτής της επέκτασης, προφανώς και είναι εκείνος που διαφημίζεται. Αλλά επειδή έχει παραγίνει το κακό με τα διάφορα ads που πετιούνται από παντού το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Το χρησιμοποιώ και απλά το έχω λατρέψει, ειδικά στην αρχή με το Facebook είναι σκέτη απόλαυση, το να μην βλέπεις πουθενά όλες αυτές τις ανεπιθύμητες διαφημίσεις στο κάθε κλικ.

adblock

Με την επέκταση αυτή μπορείς να δεις πόσες διαφημίσεις έχουν μπλοκαριστεί ή για ακόμη πιο αναλυτικά, κάνοντας κλικ μπορείς να δεις στατιστικά με το πόσες διαφημίσεις έχουν μπλοκαριστεί στην εκάστοτε τρέχουσα σελίδα.

Επίσης, μπορείς να την απενεργοποιήσεις για κάποια συγκεκριμένη σελίδα.

 

Checker Plus for Gmail

Checker Plus for Gmail

Εάν ξοδεύεις πολύ χρόνο στο inbox σου και θέλεις να βρίσκεις τις ειδοποιήσεις στην επιφάνεια εργασίας σου μαζί με μερικές πιο προηγμένες πρακτικές επιλογές, τότε το Checker Plus for  Gmail είναι το κατάλληλο extension για σένα.

Μερικές από τις λειτουργίες του είναι η υποστήριξη για πολλαπλούς λογαριασμούς, καθώς και η απάντηση / η ανάγνωση και η διαγραφή μηνυμάτων απευθείας από το εικονίδιο της επέκτασης.

Υπάρχουν όμως και πιο προηγμένες δυνατότητες, όπως  το να διαβάζονται τα μηνύματα φωναχτά ή να επιλέξεις διαφορετικούς ήχους ειδοποίησης για κάθε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Todoist

Η επέκταση Todoist σου επιτρέπει να δημιουργείς γρήγορα λεπτομερείς λίστες εργασιών, μέσω του Google Chrome.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι έναν λογαριασμό ή εναλλακτικά να συνδεθείς μέσω του Google και μπορείς να αρχίσεις να προσθέτεις νέα tasks.

Todoist

Το Todoist θα σου δείχνει γραφικές παραστάσεις της παραγωγικότητας σου. Αυτό εξαρτάται από το “σκορ” σου στο Todoist Karma.

Αν επιλέξεις να το έχεις επί πληρωμή (29$ κάθε χρόνο) τότε διαθέτει επίσης και υπενθυμίσεις εργασιών μέσω email ή SMS, την πλήρη παρακολούθηση της παραγωγικότητας, ημερολόγιο sync, πρότυπα έργου, αλλά και την δυνατότητα να προσθέτεις εργασίες μέσω email.

 

Social Fixer for Facebook

Αν είσαι καθημερινός χρήστης του Facebook, αλλά χρειάζεσαι μερικά πιο προηγμένα χαρακτηριστικά για τη χρήση όλης της κοινωνικής πλατφόρμας, τότε το Social Fixer για το Facebook είναι αυτό που χρειάζεσαι και είναι Δωρεάν!

Μετά την εγκατάσταση του extension, μπορείς να κρύψεις δημοσιεύσεις που έχεις ήδη δει ή και άλλα τμήματα της σελίδας, να δεις εικόνες σε πλήρες μέγεθος τοποθετώντας τον κέρσορα πάνω τους, να αυξήσεις το μέγεθος της γραμματοσειράς και πολλά άλλα.

social fixer facebook

Σε αντίθεση με άλλες επεκτάσεις του Facebook, αυτή δεν χρησιμοποιείται για να ενημερώνει τα στοιχεία σου, αλλά για να επεξεργάζεται μόνο πληροφορίες.

 

Buffer

buffer

Το Buffer έχει σχεδιαστεί για να σε βοηθήσει να μοιραστείς πράγματα με πολλά αγαπημένα σου κοινωνικά δίκτυα και αυτό που χρειάζεσαι είναι ένας λογαριασμός για να χρησιμοποιείς στο Buffer.

Μετά την είσοδο σου μέσα από το Facebook, το Twitter ή και το LinkedIn ή ένα λογαριασμό του Buffer, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι δεξί κλικ σε οποιαδήποτε σελίδα ή εικόνα του διαδικτύου για να το μοιραστείς τα δεδομένα σου μέσω της επιλογής Buffer.

Στην ουσία έχει όλα τα social networks συγκεντρωμένα, ούτως ώστε να μπορείς να κάνεις share χωρίς να χρειάζεται να ψάχνεις.

 

Streamus

Streamus

Το Streamus είναι μια επέκταση η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν το YouTube ως βασικό τους εργαλείο για την εύρεση μουσικής, αλλά και βίντεο.

Μόλις το εγκαταστήσεις, μπορείς πολύ απλά να πληκτρολογήσεις «Streamus», στη συνέχεια να κάνεις κλικ στο Tab και να ξεκινήσεις την αναζήτηση για τα μουσικά βίντεο στο YouTube άμεσα χωρίς να χρειάζεται να μπεις στην ιστοσελίδα. Επιλέγοντας το βίντεο θα αρχίσει να παίζει στο παρασκήνιο.

Streamus

Για να δεις ή να ελέγξεις την αναπαραγωγή της μουσικής, απλά κάνε κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης που βρίσκεται στην γραμμή εργαλείων σου. Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις και να διαχειριστείς διάφορες λίστες αναπαραγωγής.

 

Instagram for Chrome

Instagram for Chrome

Δεν είναι μια επίσημη Instagram επέκταση για το Chrome, αλλά αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το Instagram κατευθείαν από τον browser σου για να σχολιάσεις, αλλά και να περιηγηθείς στα hashtags, τότε εγκατέστησε αυτή την επέκταση.

 

Honey

Honey

Εάν αγοράζεις πολλά πράγματα μέσω διαδικτύου, θα θέλεις να χρησιμοποιείς εκπτωτικούς κωδικούς και κουπόνια, αλλά αντί να κρατάς τις προσφορές ανοιχτές σε νέες καρτέλες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις την επέκταση του Chrome το Honey.

Απλά εγκατέστησε το και ξεκίνα τις online αγορές. Κάθε φορά που θα πηγαίνεις σε ένα νέο site, μπορείς απλά να κάνεις κλικ στο εικονίδιο για να σου εμφανιστεί μια λίστα με τις διαθέσιμες εκπτώσεις. Εάν η εικόνα δεν είναι ενεργοποιημένη, αυτό σημαίνει ότι το Honey δεν είναι σε θέση να σας βοηθήσει.

 

Momentum

Momentum

Αν θέλεις μία απλή και περιεκτική αρχική σελίδα κάθε φορά που ανοίγεις μια νέα καρτέλα, τότε επέλεξε το Momentum.

Είναι απίστευτα απλό, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να το εγκαταστήσεις και να ανοίξεις μια νέα καρτέλα. Την πρώτη φορά, θα σου ζητήσει το όνομά σου (το οποίο μπορείς να αλλάξεις όποτε θέλεις).

Στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης σου μπορείς να βρίσκεις οποιοδήποτε εφαρμογή του Chrome έχεις εγκαταστήσει και στην κάτω δεξιά γωνία υπάρχει μια γρήγορη λίστα to-do. Μπορείς επίσης να ρυθμίσεις το μήνυμά το καθημερινό μήνυμα που θα εμφανίζεται.

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!