Βρήκε σαύρα μέσα στο αγγούρι!

Μια σαύρα μέσα στο αγγούρι που αγόρασε βρήκε μια 54χρονη… Σε μερικές χώρες τα λαχανικά είναι συσκευασμένα αεροστεγώς σε μονές συσκευασίες. Έτσι κι έγινε..

Η γυναίκα την ώρα που πήγε να κόψει το δροσερό αγγουράκι παρατήρησε μια καφέ κηλίδα στην κορυφή. προφανώς δεν είχε ανοίξει όλη τη συσκευασία. προφανώς η σαύρα βρέθηκε εκεί κατά τη διάρκεια την αεροστεγούς συσκευασίας των λαχανικών. Φυσικά δεν ήταν ζωντανή.

Η γυναίκα έβγαλε φωτογραφίες και τις έστειλε στο κατάστημα από όπου αγόρασε το αγγούρι και την αποζημίωσαν με δωροεπιταγή 20 λιρών.

 

Δείτε τις εικόνες…

Βρήκε σαύρα μέσα στο αγγούρι..(εικόνες)

 

Βρήκε σαύρα μέσα στο αγγούρι..(εικόνες)

Βρήκε σαύρα μέσα στο αγγούρι..(εικόνες)Η γυναίκα την ώρα που πήγε να κόψει το δροσερό αγγουράκι παρατήρησε μια καφέ κηλίδα στην κορυφή. προφανώς δεν είχε ανοίξει όλη τη συσκευασία. προφανώς η σαύρα βρέθηκε εκεί κατα τη διάρκεια την αεροστεγούς συσκευασίας των λαχανικών. Φυσικά δεν ήταν ζωντανή. Η γυναίκα έβγαλε φωτογραφίες και τις έστειλε στο κατάστημα από όπου αγόρασε το αγγούρι και την αποζημίωσαν με δωροεπιταγή 20 λιρών.Η γυναίκα την ώρα που πήγε να κόψει το δροσερό αγγουράκι παρατήρησε μια καφέ κηλίδα στην κορυφή. προφανώς δεν είχε ανοίξει όλη τη συσκευασία. προφανώς η σαύρα βρέθηκε εκεί κατα τη διάρκεια την αεροστεγούς συσκευασίας των λαχανικών. Φυσικά δεν ήταν ζωντανή. Η γυναίκα έβγαλε φωτογραφίες και τις έστειλε στο κατάστημα από όπου αγόρασε το αγγούρι και την αποζημίωσαν με δωροεπιταγή 20 λιρών.Η γυναίκα την ώρα που πήγε να κόψει το δροσερό αγγουράκι παρατήρησε μια καφέ κηλίδα στην κορυφή. προφανώς δεν είχε ανοίξει όλη τη συσκευασία. προφανώς η σαύρα βρέθηκε εκεί κατα τη διάρκεια την αεροστεγούς συσκευασίας των λαχανικών. Φυσικά δεν ήταν ζωντανή. Η γυναίκα έβγαλε φωτογραφίες και τις έστειλε στο κατάστημα από όπου αγόρασε το αγγούρι και την αποζημίωσαν με δωροεπιταγή 20 λιρών.Η γυναίκα την ώρα που πήγε να κόψει το δροσερό αγγουράκι παρατήρησε μια καφέ κηλίδα στην κορυφή. προφανώς δεν είχε ανοίξει όλη τη συσκευασία. προφανώς η σαύρα βρέθηκε εκεί κατα τη διάρκεια την αεροστεγούς συσκευασίας των λαχανικών. Φυσικά δεν ήταν ζωντανή. Η γυναίκα έβγαλε φωτογραφίες και τις έστειλε στο κατάστημα από όπου αγόρασε το αγγούρι και την αποζημίωσαν με δωροεπιταγή 20 λιρών.

Κράτα το

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!