Βρετανίδα ισχυρίζεται ότι είδε το φάντασμα του σκύλου της!

Μια γυναίκα στο Σικάγο, η οποία έχασε τον αγαπημένο σκύλο, ισχυρίστηκε δημοσιεύοντας μια φωτογραφία, ότι είδε το φάντασμα του σκύλου της και μάλιστα στην αγαπημένη τους τοποθεσία, όταν σκόρπισε τις στάχτες του!

Η γυναίκα αυτή είναι η Ashley Lang και το πολυαγαπημένο της Golden Retriever, ο Wagner, πέθανε πρόσφατα λίγο μετά αφότου έκλεισε τα 12 χρόνια του. Έτσι εκείνη αποφάσισε να πάει τις στάχτες του στο αγαπημένο τους πάρκο, όταν ξαφνικά είδε μπροστά της την ώρα που τραβούσε φωτογραφία με το κινητό της, ένα λευκό σύννεφο να σχηματίζει για τελευταία φορά το σώμα του Wagner.

 

Εμφανίστηκε το φάντασμα του σκύλου της στη φωτογραφία όταν σκόρπισε τις στάχτες του

skilos fantasma

fadasma-skilu-vretania

Όπως δήλωσε η ίδια, φαίνεται από την ουρά και τα πόδια του σαν να πηδάει, όπως κάνουν όλα τα σκυλάκια που θέλουν να κάνουν χαρές με το αφεντικό τους και πιστεύει πως αυτός ήταν ο τρόπος του για να την αποχαιρετήσει!

ashley lang vretania fantasma skilou

Την συγκεκριμένη φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, ο ρεπόρτερ του CBS του Σικάγο Brad Edwards, λαμβάνοντας πολλά μηνύματα και re-tweets από όλους τους ζωόφιλους. Δεν έλειψαν και τα σχόλια του τύπου, ότι όντως διαγράφεται ξεκάθαρα η μορφή ενός σκύλου.

golden retriever fantasma fotografia

Βέβαια, αυτή  η εικόνα μπορεί να οφείλεται σε πρόβλημα της κάμερας του iPhone. Όταν ανέβηκε αυτή η δημοσίευση στην ιστοσελίδα The Dodo, η οποία είναι καθαρά για φιλόζωους, πολλοί ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν να μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες, με λεπτομέρειες όπως ότι συνέχιζαν να νιώθουν το κατοικίδιο ζώο τους το βράδυ στον ύπνο, όσοι κοιμόντουσαν μαζί του.

Τώρα κατά πόσο μπορεί κάποιος να πιστέψει αυτή την ιστορία, δεν ξέρω, αλλά αν λέμε ότι οι ψυχές των ανθρώπων μένουν στην γη και μετά θάνατον, γιατί όχι και αυτές των ζώων!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!