Ξεκίνησαν τα παιχνίδια στο γραφείο αλλά ξέχασαν τα φώτα…

Ένα ζευγάρι στην Νέα Ζηλανδία που προφανώς δεν είχε και πολύ όρεξη για δουλειά, άρχισε τα παιχνίδια στο γραφείο ξεχνώντας όμως τα φώτα. Το θέαμα για το απέναντι μπαρ ήταν απλά μοναδικό!

Το σκηνικό έγινε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας Marsh Ltd, όπου οι δύο υπάλληλοι όπως φαίνεται δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την “όρεξη” τους, ούτε καν για να σβήσουν τα φώτα.

Δυστυχώς όμως γι ‘αυτούς η διασκέδαση τους έγινε αυτομάτως ψυχαγωγία και για όσους έπιναν το ποτό τους στα μπαρ Carlton και Eatery, τα οποία βρίσκονται ακριβώς στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

 

zeugari marsh ltdzeugari grafio

Όπως φαντάζεσαι οι θεατές δεν δίστασαν να βιντεοσκοπήσουν το ζευγάρι και να τραβήξουν πραγματικά πολλές φωτογραφίες, όσο γινόταν φυσικά και λόγω της απόστασης και να τα ανεβάσουν στο Facebook αλλά και στο Twitter.

Οι φωτογραφίες τους φυσικά από την πρώτη κιόλας στιγμή μάζεψαν χιλιάδες like και εκατοντάδες άτομα έσπευσαν να τις δημοσιεύσουν.

Αρκετοί από τους παρευρισκόμενους  δήλωσαν ότι ακόμη και το συγκρότημα που έπαιζε στο ένα από τα μπαρ εκείνη την ώρα σταμάτησε το live του, ενώ ο περισσότερος πληθυσμός που βρισκόταν στα μπαρ παρακολουθούσε από τα παράθυρα στην κάθε σκηνή και όλοι μαζί ζητωκραύγαζαν.

zeugari doulia video aggouria.netskandalo eteria aggouria.net

Μόλις έγινε γνωστό το συγκεκριμένο γεγονός, μιας και στις φωτογραφίες φαινόταν και η επωνυμία την επιχείρησης, ο διευθύνων σύμβουλος της ο Grant Milne δήλωσε ότι δεν θα δεχθούν τέτοια σκηνικά που καταστρέφουν το όνομα αυτής της μεγάλης εταιρείας και ότι βρίσκονται σε έρευνες για το τι ακριβώς έγινε με τις φωτογραφίες.

zeugari agkalia video

Φυσικά για το ζευγάρι ούτε λόγος για να τους επιτρέψουν να ξανά εμφανιστούν πίσω στην δουλειά τους, αν και η Δικηγόρος Εργασιακής Απασχόλησης Kathryn Dalziel μέσα στις προσπάθειες της για την επαναπρόσληψη τους έκανε μια πολύ καλή ερώτηση προς τα αφεντικά: Για ποιο λόγο δούλευαν μέχρι τέτοια ώρα και ήταν μόνοι και γιατί είχαν τα κλειδιά.

grafeia marsh

Προφανώς και δεν σύμφερε κανέναν η απάντηση.

Γι’ αυτό λοιπόν αν σου είχε περάσει και σένα από το μυαλό κάποιο ανάλογο σκηνικό, φρόντισε τουλάχιστον να βεβαιωθείς ότι δεν σε βλέπει κανείς. Εσύ τι πιστεύεις έκαναν καλά που τους απέλυσαν;

>> Δες όλα τα άρθρα από το Μόνο για Άντρες!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!