6 Τρόποι για να βγάλεις χρήματα παίζοντας Video Games!

Τα Video Games είναι η αδυναμία μικρών και μεγάλων και μάλιστα κάποιοι ξοδεύουν αρκετά χρήματα για να μπορούν να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια.

Πόσες φορές όμως έχεις ονειρευτεί, από παιδί ακόμη, να υπήρχε κάποιος τρόπος να απολαμβάνεις τα βιντεοπαιχνίδια και να πληρώνεσαι ταυτόχρονα; Σίγουρα αμέτρητες! Και ποιος δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο;!

Αυτή θα ήταν η καλύτερη δουλειά που δεν θα βαριόμασταν ποτέ να κάνουμε και ειδικότερα οι άντρες που έχουν ως γνωστόν μεγαλύτερη αγάπη για τα βιντεοπαιχνίδια και μπορούν να λιώνουν για ώρες σε online games όπως είναι η Dota και το LoL.

Κι όμως υπάρχουν τρόποι για να βγάλεις χρήματα παίζοντας και στην συνέχεια μπορείς να δεις τους πιο διαδεδομένους και εγγυημένους από αυτούς!

 

Πως να βγάλεις χρήματα από τα Video Games!

 

Κάνε Streaming

streaming-video-games-aggouria-net

Χάρις στο YouTube Gaming αλλά και το Twitch, τα οποία είναι video streaming sites, υπάρχουν κάποιοι αρκετά έξυπνοι και ταλαντούχοι παίκτες που κερδίζουν χρήματα ανεβάζοντας τα παιχνίδια που κάνουν σε βίντεο.

Βέβαια, για να γίνουν τα βιντεάκια σου κερδοφόρα είναι λίγο πιο περίπλοκο από όσο μπορεί να πιστεύεις. Θα πρέπει να ανεβάζεις συχνά και να αποκτήσεις το δικό σου κοινό, ώστε να μπορέσεις να ξεκινήσεις να βγάζεις. Τι θα πρέπει όμως να κάνεις.

Αρχικά, θα πρέπει να έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό. Ενώ το PlayStation 4 και Xbox One σου δίνει την δυνατότητα να στριμάρεις στο Twitch χρησιμοποιώντας τις ενσωματωμένες εφαρμογές τους, οι πιο έμπειροι παίκτες όμως χρησιμοποιούν άλλη συσκευή για να μαγνητοσκοπήσουν το παιχνίδι και έναν υπολογιστή για να το ανεβάσουν.

Μετά τον εξοπλισμός τον σημαντικότερο ρόλο τον παίζει το πόσο χαρισματικός και διασκεδαστικός είσαι, ώστε να κρατήσεις το ενδιαφέρον του κοινού και να μαζέψεις ακόμη περισσότερους viewers.

Πάρε μέρος σε eSports

video-games-simvoules

Τα eSports είναι για τα άτομα που είναι εξαιρετικά εξειδικευμένα σε ορισμένα παιχνίδια όπου υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και πολλοί παίκτες. Εκεί γίνονται διάφορα τουρνουά. Τα πιο δημοφιλή παιχνίδια είναι το Dota 2, το CounterStrike, αλλά και το Street Fighter V και προσφέρουν εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα στους καλύτερους παίκτες.

Όσο πιο καλός παίκτης είσαι όμως στα eSports τόσα χρήματα μπορείς να κερδίσεις από χορηγίες που κάνουν εταιρείες όπως η Red Bull και η Adidas.

Γίνε δοκιμαστής παιχνιδιών

videopaixnidia-kerdi

Από τις καλύτερες δουλειές που μπορείς να βρεις. Κάθε εταιρεία έχει στην ομάδα της δοκιμαστές για την διασφάλιση ποιότητας του παιχνιδιού που ετοιμάζεται να βγάλει στην αγορά.

Οι δοκιμαστές είναι εκείνοι που έρχονται πρώτοι σε επαφή με τα καινούρια παιχνίδια δοκιμάζοντας τα σε διάφορα στάδια της ανάπτυξης τους και σχολιάζοντας τα θετικά και τα αρνητικά, καθώς και όλη τους την εμπειρία. Γενικότερα, ψάχνουν για σφάλματα και στο τέλος υποβάλλουν εκθέσεις σχετικά με την εμπειρία τους στο παιχνίδι.

Εταιρίες που ζητούν τέτοιου είδους προσωπικό είναι η Electronic Arts, η Ubisoft και η Nintendo.

Φάρμαρε χρυσό και αντικείμενα

sell-items-video-games

Εδώ τώρα, μπορείς να φαρμάρεις χρυσό και items ούτως ώστε να τα πουλήσεις αργότερα. Το Steam προσφέρει έναν αρκετά εύκολο τρόπο για να βγάλεις λεφτά πουλώντας αντικείμενα, τα οποία είναι πιο κερδοφόρα από τον χρυσό, μιας και μπορούν να πωληθούν από 5 δολάρια μέχρι και 20, ή και περισσότερα ανάλογα με το πόσο σπάνια είναι.

Αξιοσημείωτο είναι ότι το Diablo 3 έχει πάει τις αγοραπωλησίες ένα βήμα παραπέρα, καθώς έχει ενσωματωμένο σύστημα δημοπρασιών. Προφανώς όμως, απαιτείται χρόνος και υπομονή για να τα καταφέρεις και να τα βγάλεις, αλλά και να τα πουλήσεις.

Γράψε για κάποιο παιχνίδι

odigies-videopaixnidia-aggouria-net

Αν πάλι έχεις ταλέντο στον γραπτό λόγο δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις να γράφεις για τα βιντεοπαιχνίδια, με βάση κάποιες έρευνες, συνεντεύξεις, εκθέσεις δοκιμαστών, ή από e-mail που μπορεί να λαμβάνεις. Βέβαια, σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις για να γράψεις την άποψη σου για ένα Video game σου στέλνουν δωρεάν το παιχνίδι, μιας και είναι κάτι σαν διαφήμιση για την εταιρεία.

Για να το κάνεις όμως αυτό, θα πρέπει είτε να δημιουργήσεις το δικό σου blog και να έχεις έσοδα από τις διαφημίσεις είτε να γράφεις για κάποιο άλλο.

Πούλα τους χαρακτήρες που έχεις φτιάξει

xaraktires-video-games

Στα MMO παιχνίδια ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού είναι το να δημιουργήσεις έναν χαρακτήρα. Τι μπορείς να κάνεις όμως αν βαρεθείς έναν από τους χαρακτήρες που έχεις φτιάξει ή χρειάζεσαι χρήματα; Μα φυσικά τον πουλάς.

Ανάλογα με το παιχνίδι που παίζεις όμως αυτό είναι πιθανό να απαγορεύεται από τους όρους του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ακόμη κι έτσι δεν μπορείς να το κάνεις. Αν ακόμη επιθυμείς να τον πουλήσεις, το Player Auctions είναι το κατάλληλο μέρος.

Μην ξεχνάς όμως ότι για να πληρώσει κάποιος ώστε να αγοράσει αυτό που πουλάς θα πρέπει να είναι κάτι πολύ καλό, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο στην δημιουργία του χαρακτήρα σου. Δες επίσης 10 τρόποι για να βγάλεις χρήματα «γρήγορα»!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!