Το λάθος που κάνεις φλερτάροντας από το Facebook!

Facebook ή αλλιώς ο ανεπίσημος καταστροφέας προσωπικών και εξ επαφής σχέσεων!

Τα αληθινά χαμόγελα αντικαταστάθηκαν από φατσούλες, τα φιλιά από ηλεκτρονικές καρδούλες και μια χαμογελαστή καλησπέρα από γράμματα φτιαγμένα από pixels!

Κάθε μορφής επικοινωνία διαστρεβλώθηκε. Άλλαξε προς το χειρότερο με αποτέλεσμα την αποξένωση από την φυσική επαφή. Μας ενδιαφέρουν τα “κενά” likes παρά τα γεμάτα και αληθινά χαμόγελα.

Και αν κάποιος δεν έχει ιδέα από γλώσσα σώματος, ας ψαχτεί! Δεν έχει εφαρμογή μόνο στα προσωπικά μας. Το σώμα πάντα μαρτυρά πολλά περισσότερα από όσα μπορείτε να φανταστείτε.

Τι λένε οι έρευνες …

facebook-chatting

Πρόσφατη έρευνα του Royal Holloway University of London σε δείγμα 3500 νέων ηλικίας 18-28, αποκάλυψε πως το 83% των ατόμων που πήραν μέρος στην έρευνα, ξοδεύουν περισσότερο χρόνο κάνοντας chatting όταν βρίσκονται έξω, παρά γνωρίζοντας νέους ανθρώπους ή συνομιλώντας με την ίδια τους την παρέα  Απογοητευτικό έτσι;

Μια άλλη έρευνα του Πανεπιστημίου του Birmingham έδειξε πως πάνω από το 60% των νέων ηλικίας 18-30, προσπαθούν να βρουν ταίρι μέσω facebook.

 

Γιατί είναι δύσκολο να ρίξεις κοπέλα από το facebook!

kopela-pc-facebook

Λοιπόν κύριοι… Θέμα φλερτ! Τι να πρωτοπεί κανείς; Παραπονιούνται οι γυναίκες, παραπονιούνται οι άντρες… Η κάθε πλευρά έχει τα δίκαια της. Αν και ως άντρας και μη όντας ευθυνόφοβος, σίγουρα την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουμε εμείς.

Όταν είσαι παραδοσιακά κυνηγός φιλέ άντρα και αντί να βγεις στα ίσα και να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις, κρύβεσαι και βολεύεσαι πίσω από την ασφάλεια της εύκολης λύσης του internet, μην περιμένεις και πολλά.

Δύσκολα να πείσεις μέσω social media ακόμη και αν είσαι παιδί διαμάντι, διότι οι γυναίκες έχουν την τιμητική τους στο Facebook. Της στέλνεις εσύ και ταυτόχρονα έχει αλλά 5-10 αδιάβαστα μηνύματα.

Που σημαίνει ότι υπάρχουν 5-10 ακόμη υποψήφιοι να γνωρίσουν την κοπέλα που πας να γνωρίσεις εσύ. Σκέψου ποσό μεγαλύτερες πιθανότητες θα είχες αν την προσέγγιζες έξω, με ένα όμορφο χαμόγελο και διάθεση.

Δεν θα παραθέσω εδώ το πως θα πρέπει να γίνει η προσέγγιση, γιατί είναι ένα τεράστιο θέμα που δεν αναλύεται ούτε σε 2 άρθρα και βγαίνουμε εκτός θέματος. Αλλά δεν είναι και επιστήμη.

Σε εποχές που οι γυναίκες έχουν γίνει τόσο καχύποπτες (και με το δίκιο τους) στις γνωριμίες μέσω social media, έχεις ένα τεράστιο αβαντάζ αν είσαι αυτός που θα ξεχωρίσει και την προσεγγίσει εξ επαφής!

Και να μην υπάρχει χημεία και να μην πετύχει το όλο παιχνίδι, πίστεψε με θα εκτιμήσει το γεγονός ότι ενώ οι υπόλοιποι απλά την κοιτάνε ή της μιλάνε μόνο στο fb ,εσύ είχες το θάρρος να το κάνεις από κοντά. Κοιτάξτε που φτάσαμε, το αυτονόητο να επιβραβεύεται.

 

Η Επιτυχία του face to face

flirt-face-to-face

Θα δώσω ένα παράδειγμα. Κάποτε, πετώντας για την πόλη που μένω, είδα στο αεροπλάνο μια γλυκύτατη κοπέλα με πανέμορφο χαμόγελο. Καθόταν αρκετά μακριά μου.

Δεν είχα άλλη επιλογή, μιας και δεν θα πόσταρε η αεροπορική εταιρία φωτογραφίες, ώστε να ψάξω το tag της και να την βρω (ω ναι , υπάρχει κόσμος που το κάνει και αυτό δυστυχώς).

Έτσι, σηκώθηκα μπροστά σε ποσά άτομα να με κοιτάνε, συστήθηκα και της πρότεινα να κάτσει μαζί μου και εκείνη δέχτηκε. Μην υπολογίζετε το ποιος και αν σας κοιτάζουν κύριοι. Στην τελική μαγκιά σας!

Το παράδειγμα λοιπόν το ανέφερα για να εξηγήσω το εξής: αν δεν το έκανα, δεν θα είχα την ευκαιρία να την γνωρίσω. Δεν υπήρχε tag πάνω της, δεν είχε γραμμένο το Facebook της πάνω της.

Άμα περίμενα απο τα social media να την βρω τι θα γινόταν; Ρητορική φυσικά η ερώτηση! Τροφή για σκέψη…

 

Πως να προσεγγίσεις μια κοπέλα!

prosegkizo-kopela

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι καλό σιγά σιγά να βρει ο καθένας σας το θάρρος και να αφήσει το κινητό στην άκρη και να επιχειρείτε εξ επαφής αληθινές γνωριμίες.

Δεν έχει τόση σημασία αν “πληρείτε” τα αντίστοιχα “κυβικά” για την αντίστοιχη κοπέλα, μιας και η γυναίκα είναι περισσότερο ακουστικό ον παρά οπτικό.

Θα παίξει ρόλο η εμφάνιση αλλά αν η εμφάνιση δεν συνοδεύεται και από ένα καλό λέγειν και έναν καλό χαρακτήρα είναι παστίτσιο χωρίς μπεσαμέλ. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αληθινό και ντόμπρο.

Ο σωστός ο άντρας δεν βρίσκει δικαιολογίες και προφάσεις σε τέτοια θέματα. Ή θα είσαι κυνηγός, η κάτι σαν ένα υποκατάστατο γεμάτο ηττοπάθεια. Εσύ θα το καθορίσεις.

Επιπλέον, καμία γυναίκα δεν θα εντυπωσιαστεί από έναν δειλό άντρα που κρύβει την ανασφάλειά του πίσω από μια οθόνη. Δεν χάνεις τίποτα αν το ίδιο που κάνεις μέσω FB , το κάνεις εκ του σύνεγγυς.

Αντιθέτως, θα το εκτιμήσει όπως προείπα. Πόσο αρσενικό θα φανείς στα μάτια της αν σε βλέπει ότι έξω την κοιτάς αλλά δειλιάζεις και κάποιες ώρες αργότερα την αρχίσεις στα μηνύματα; Δεύτερη ρητορική ερώτηση…

 

Γιατί οι γυναίκες φταίτε, που δεν σας φλερτάρουν…

ginekes-chatting-kinita

Από την άλλη οι γυναίκες παραπονιέστε και σωστά κάνετε, γιατί πλέον η πλειοψηφία των αντρών σας προσεγγίζει μέσω social media και όχι από κοντά.

Αλλά… όταν βγαίνοντας έξω, βλέπεις ένα τεράστιο ποσοστό γυναικών να κρατάνε πιο συχνά το κινητό παρά το ποτό τους, δεν νομίζω πως δείχνετε και το πιο κοινωνικό σας πρόσωπο! Πρώτα απ’ όλα χάνετε την όλη ατμόσφαιρα όταν είστε έξω.

Θα μου πείτε τώρα, μόνο εμείς το κάνουμε αυτό; Μμμ όχι αλλά στην συντριπτική πλειοψηφία ναι. Όταν είστε απασχολημένες με το κινητό, το ποσά likes πήρε το check in που κάνατε και παρόμοια features των εφαρμογών του κινητού σας, χάνετε την ουσία. Τον λόγο για τον οποίο βγήκατε εξ αρχής.

Εν ολίγοις, παράτα το κινητό στην τσάντα, περνά καλά με την παρέα σου και μην ζητήσεις από την σερβιτόρα τον κωδικό του wifi.

Στην τελική αν είσαι έξω και chatαρεις, γιατί βγαίνεις έξω; Αυτό το κάνεις και σπίτι σου. Όσο εσύ ασχολείσαι με το κινητό σου τόσο αυτός, ο οποιοσδήποτε “αυτός”, θα βλέπει έναν τοίχο μπροστά του και αναπόφευκτα θα σε προσεγγίσει μέσω social media.

Στην ουσία μιλάμε για έναν φαύλο κύκλο. Η γυναίκα δεν ασχολείται, ο άντρας ευνουχίστηκε και προσεγγίζει μόνο μέσω chatting. Κάποια μεριά όμως οφείλει να κάνει την αρχή!

Κανένα άρθρο φυσικά δεν είναι ικανό να αλλάξει την κατάσταση, αλλά αν εσύ που αυτή τη στιγμή το διαβάζεις, ανεξαρτήτως φύλου, κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές όσον αφορά αυτόν τον τομέα, τουλάχιστον την δική σου μεριά θα την έχεις προσαρμόσει καλύτερα πάνω στο θέμα.

Όσο περνάει ο καιρός, βλέπεις όλο και περισσότερες αποκλειστικά αγοροπαρέες και αποκλειστικά κοριτσοπαρέες έξω και όλοι φυσικά με ένα κινητό στο χέρι. Γίναμε ρομποτάκια, που έχει για μας περισσότερη σημασία να βγούμε μια ωραία φωτογραφία έξω, παρά η ίδια η έξοδος και η διασκέδαση μας.

parea-diaskedazi

Στη Βραζιλία υπάρχει μια νέα μόδα-παιχνίδι ,όπου όταν βγαίνει έξω η παρέα αφήνουν όλοι τα κινητά στη μέση του τραπεζιού και οποίος το πιάσει πρώτος κατά τη διάρκεια της νύχτας, κερνάει μια γύρα. Φυσικά εξαιρούνται οι περίπτωσης ανάγκης. Την επομένη φορά που θα βγεις με την παρέα σου δοκίμασε το, θα χαρείς περισσότερο την ίδια την παρέα σου!

Υ.Γ. Και όχι αγαπητές κύριες, δεν σημαίνει ότι ο κάθε άντρας που σας μιλήσει στο Facebook σας φλερτάρει, μην πάμε και στο άλλο άκρο. Το αν σας φλερτάρει θα κάνει μπαμ από τις πρώτες 2-3 κουβέντες, οπότε αν δεν ενδιαφέρεστε τον κάνετε στην άκρη. Μην τους παίρνει παραμάζωμα όλους η μπάλα.

Υ.Γ. Και όχι αγαπητοί κύριοι, το να κάνετε like ακόμη και σε αιτήματα για ζωές στο candy crash στην κοπέλα που σας ενδιαφέρει, δεν είναι εκδήλωση ενδιαφέροντος. Γίνεστε φορτικοί και κουράζετε. Ούτε το σχόλιο “τι μανάρι είσαι συ” κάτω από μια φωτογραφία της θα την κολακέψει. Φαίνεσαι λιγούρης και καλά θα κάνει να μην ασχοληθεί ποτέ με την πάρτη σου.

Written by Isaak A.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!