Τι τιμές θα έχει το iPhone 7 & iPhone 7 Plus στην Ελλάδα!

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τους λάτρεις της Apple. Σε περίπου ένα μήνα αναμένεται να είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα τα νέα iPhone 7 και 7 Plus, τα οποία ανακοινώθηκαν χθες από την Apple.

Η Ελλάδα δεν θα είναι στο πρώτο «κύμα» διάθεσης στις 16 Σεπτεμβρίου αλλά θα έρθουν στην Ελλάδα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, πιθανότατα είτε στις 7 είτε στις 14 του επόμενου μήνα.

 

Πόσο θα κοστίζουν τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus στην Ελλάδα

Όσον αφορά τις τιμές πιθανότατα θα ξεκινούν από τα 829 ευρώ για το iPhone 7 με αποθηκευτικό χώρο 32 GB (σ.σ. η έκδοση των 16 GB καταργείται ακόμη και στα παλαιότερα iPhone 6 και 6s) και θα φθάνουν στα 1.199 ευρώ για την πιο ακριβή έκδοση του iPhone 7 Plus με 256 GB.

Επίσης, οι φήμες που έλεγαν ότι η Apple θα ξεφορτωνόταν την υποδοχή για ακουστικά αποδείχθηκαν αληθινές. Στη θέση της, στη βάση της συσκευής, υπάρχουν δύο ηχεία. Για την αντικατάσταση των ακουστικών, η Apple ανακοίνωσε τα νέα ασύρματα ακουστικά Air Pods, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στα τέλη Οκτωβρίου και θα κοστίζουν 159 δολάρια. Τα Air Pods θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο ως ασύρματα ακουστικά για να ακούει ο χρήστης μουσική, όσο και ως μικρόφωνο για τηλεφωνική συνομιλία.

times-iphone7

iphone7-times

Η Apple, η οποία έχει πουλήσει πάνω από 1 δισεκατομμύριο iPhone παγκοσμίως, σχεδίασε εκ νέου το κουμπί ‘home’ του iPhone ώστε αυτό να μπορεί να αντιδρά βάσει της πίεσης που ασκεί κάποιος πάνω του. Επίσης, η συσκευή δονείται ελαφρά κάθε φορά που ενεργοποιείται μια λειτουργία.

Σημειώστε ότι η Apple περιέγραψε το νέο iPhone ως ανθεκτικό στο νερό και στη σκόνη.

Οι χρήστες θα βρουν και μια βελτιωμένη κάμερα που συνοδεύεται από οπτική σταθεροποίηση εικόνας και καλύτερους αισθητήρες. Επίσης, για υψηλότερης ποιότητας φωτογραφίας, η Apple προσφέρει κάμερα διπλού φακού στο μεγαλύτερο μοντέλο iPhone 7 Plus, το οποίο έχει οθόνη 5,5 ιντσών.

Ως προς τις επιδόσεις, ο τετραπύρηνος επεξεργαστής A10 Fusion προσφέρει περισσότερη ισχύ και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Σύμφωνα με την Apple, ο επεξεργαστής είναι 40% ταχύτερος από τον Α9 στο iPhone 6s και δύο φορές ταχύτερος από τον αντίστοιχο στο iPhone 6. Και οι επιδόσεις γραφικών της συσκευής είναι 240 φορές καλύτερες από εκείνες του αρχικού iPhone το 2007 και θα προσφέρουν επιδόσεις στο gaming που θα μπορούν να συγκριθούν με κονσόλες όπως το Xbox.

Η εταιρεία έσπευσε να σημειώσει ότι το iPhone 7 έχει 14 ώρες διάρκεια μπαταρίας με ασύρματη σύνδεση ενώ το iPhone 7 Plus έχει 15 ώρες. Και τα δύο μοντέλα προσφέρουν τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας στην ιστορία των iPhone.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!