Τι να κάνεις όταν δεν απαντάει στα μηνύματα σου!

Βγήκες και γνώρισες μια γοητευτική γυναίκα, η οποία σε κέρδισε από την πρώτη στιγμή και φυσικά ζήτησες το κινητό της, για να μην “χαθείτε”. Μετά όμως από 2-3 μηνύματα που ανταλλάξατε σταμάτησε να σου απαντάει και συ έμεινες να αναρωτιέσαι για το τι συνέβη και πως να συνεχίσεις. Τι κάνεις τώρα λοιπόν;

Προφανώς ο σκοπός είναι να καταλάβεις το τι έχεις κάνει λάθος, ώστε ακόμη και αν δεν καταφέρεις να κάνεις κάτι μαζί της, να είσαι προετοιμασμένος για την επόμενη! Τι φταίει όμως και δεν σου απαντάει και τι πρέπει να κάνεις στην συνέχεια;

 

Δες επίσης: Πως να την κάνεις να σου απαντήσει στα μηνύματα!

 

Γιατί δεν απαντάει στο μήνυμα σου

adres minimata simvoules

Σίγουρα, ο πιο βασικός λόγος για τον οποίο δεν απαντάει μια γυναίκα είναι επειδή ο άντρας που μόλις γνώρισε δεν της έκανε μια καλή πρώτη εντύπωση. Βέβαια, μπορεί να ακούσεις και δικαιολογίες του τύπου “Έχασα το κινητό μου όσο με κυνηγούσε ένα ρακούν και πήρε το σπίτι μου φωτιά και μπλα μπλα μπλα”, αλλά σαν κάτι να μου λέει ότι δεν είναι και τόσο αλήθεια!

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να μην θέλει να εκδηλωθεί τόσο γρήγορα, για να μην την περάσεις για “εύκολη” και γι’ αυτό να προσπαθεί να σε έχει στην τσίτα. Εκτός και αν είναι τόσο ντροπαλή και ανασφαλής που δεν βρίσκει τα κατάλληλα λόγια και απλά αποφασίζει πως είναι καλύτερο το να μην απαντήσει καθόλου, για να μην γίνει ρεζίλι.

 

Πως να της κάνεις καλή εντύπωση όταν ζητήσεις τον αριθμό της

proto rantevou tips

Ξέρεις πως η πρώτη εντύπωση είναι και αυτή που μετράει, είτε στους άντρες είτε στις γυναίκες, για να αποφασίσουν να κάνουν το επόμενο βήμα. Οπότε για να την προσεγγίσεις θα πρέπει να είσαι φιλικός και ευγενικός, ενώ σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να είσαι πιεστικός για να σου δώσει τον αριθμό της.

Δείξ’ της όμως με τον τρόπο σου, πως θέλεις πολύ να ξανά συναντηθείτε. Αν τώρα δεις από την αρχή ότι δεν δείχνει και πολύ ενδιαφέρον, όσο μιλάτε, απλά μην προσπαθήσεις να το συνεχίσεις παρά πέρα, γιατί τσάμπα θα χάσεις τον χρόνο σου. Όταν μια γυναίκα ενδιαφέρεται, μα λίγο μα πολύ, το δείχνει.

Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να είναι απλά ευγενική και κοινωνική και γι’ αυτό να μην έχει θέμα να σου δώσει το τηλέφωνο της, οπότε θα πρέπει να προσέξεις το αν ευχαριστιέται την παρέα σου και χαμογελάει ή αν απλά δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει εκείνη τη στιγμή.

 

Στείλ’ της την κατάλληλη στιγμή

Παραδέχομαι σαν γυναίκα πως ήμαστε περίεργες, σε αυτό το θέμα. Όπως και να χει όμως, εκείνη έκανε την κίνηση της και τώρα περιμένει από εσένα να της στείλεις μήνυμα. Πότε όμως είναι η κατάλληλη στιγμή;

Το βασικό είναι να μην της δείξεις πως θα τρέχεις και από πίσω της και πως δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις. Μας αρέσει να είμαστε και λίγο στην τσίτα και να σκεφτόμαστε, θα στείλει – δεν θα στείλει. Άσε που όταν τελικά έρχεται το μήνυμα μετά από ώρες, η χαρά είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Άρα, το ιδανικό είναι να επικοινωνήσεις μαζί της το νωρίτερο μετά από μία μέρα. Και όταν λέμε μία μέρα, δεν εννοούμε ότι την Παρασκευή το βράδυ γνωριστήκατε και Σάββατο πρωί της έστειλες. Η μέρα έχει 24 ώρες you know.

Αντιθέτως, μην καθυστερήσεις και περισσότερο από 2 μέρες να της στείλεις, γιατί πολύ απλά θα νομίζει πως δεν ενδιαφέρεσαι και το έχασες το παιχνίδι!

 

Τι να της γράψεις στο πρώτο μήνυμα

adres simvoules sxesis

Την πρώτη φορά λοιπόν, θα πρέπει σίγουρα να κρατήσεις την συζήτηση σε φιλικό επίπεδο και να προσπαθήσεις να αναφέρεις κάτι από αυτά που είπατε την μέρα που γνωριστήκατε, ώστε να της δείξεις ότι την πρόσεχες. Για παράδειγμα, αν σου ανέφερε πως την περίμενε μια δύσκολη μέρα στην δουλειά, μπορείς να την ρωτήσεις τι έγινε τελικά και αν όλα πήγαν καλά.

Αυτό όμως είναι η αρχή. Σε καμιά κοπέλα δεν αρέσουν τα μηνύματα που δεν οδηγούν πουθενά. Αφού στείλεις λοιπόν 2-3, ήρθε η ώρα να της προτείνεις να βγείτε. Μπορείς να της πεις ” Τι θα έλεγες να πηγαίναμε την Κυριακή για τον καφέ που λέγαμε;” ή ” Είσαι ελεύθερη κάποια από αυτές τις μέρες να πάμε για φαγητό;”.

Τώρα απλά θα πρέπει να της δώσεις χρόνο και να μην την ζαλίσεις στα sms για να σου απαντήσει.

 

Τι να κάνεις αν δεν απαντήσει στο sms σου

sxesis simvoules

Δες επίσης: Πράγματα που σε ρίχνουν στα μάτια μιας γυναίκας

Το βασικό είναι να μείνεις ψύχραιμος και να μην κάνεις το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι, δείχνοντας πως περιμένεις πως και πως να σου πει ναι και να την πιέζεις να σου στείλει.

Εννοείται πως δεν θα πρέπει να τσαντιστείς αν γίνει κάτι τέτοιο. Στην τελική, όπως και να χει για εκείνη είσαι ένας ξένος, οπότε αν την πάρεις τσαντισμένος, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την τρομάξεις. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το παίξεις αδιάφορος και να της στείλεις και πάλι αν θέλεις, μετά από μερικές μέρες.

Στο επόμενο sms σου όμως, δεν θα πρέπει να αναφερθείς και πάλι στα ίδια, αλλά να δείξεις πως ήσουν απασχολημένος με την δουλειά, με κάποια προσωπική υπόθεση, ή με ένα όμορφο ΣΚ, που πέρασες εκτός πόλης και είπες να στείλεις να δεις τι κάνει, επειδή έχετε μέρες να τα πείτε. Εαν και πάλι δεν απαντήσει, τότε μάλλον δεν την ενδιαφέρεις, οπότε θα πρέπει να προχωρήσεις!

[adrotate banner=”12″]

>> Δες όλα τα άρθρα από τις Σχέσεις – Συμβουλές για Άντρες!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!