Ταινίες: Η κωμωδία της εβδομάδας “Let’s Be Cops”

Και έτσι όπως βαριόμουν, έψαχνα να δω μία καλή,καινούρια κωμωδία. Έπεσε το μάτι μου στη ταινία ” Let’s Be Cops”. Λέω ας της ρίξω μιά ματιά,δεν χάνω και τίποτα,όπως και έκανα. Διάβασε τη γνώμη μου και βγάλε συμπέρασμα.

 

 

 

 

 

 

Η ιστορία πίσω από το ” Let’s Be Cops”

let's be cops-aggouria

Πάνω κάτω το στόρυ δεν με συγκίνησε,αλλά μπορώ να πω ο,τι ήταν μία πρωτοποριακή ιδέα.

Η ιστορία εξελίσσεται με τους δυο πρωταγωνιστές μας. Είναι δύο άνθρωποι που μισούν τη ζωή τους,ο καθένας για τους δικούς του λόγους και θέλουν να τη κάνουν πιο ενδιαφέρουσα.

Έτσι,αποφασίζουν να ”μεταμφιεστούν” σε αστυνομικούς και να ζήσουν τη ζωή τους στα άκρα,αλλά δεν υπολογίζουν τις συνέπειες…

 

Τι μου άρεσε στη ταινία

let's be cops-aggouria.net

Είχε γέλιο. Όχι αρκετό,όμως για να με κάνει να την αγαπήσω σε σημείο τρέλας. Είχε αρκετές καλές σκηνές με γέλιο και πολύ δράση. Ο Ryan (Jake Johnson) , ο δεύτερος αστυνομικός είχε αρκετό ενδιαφέρον και του πήγαινε ο ρόλος γάντι.

Πρόσφερε πολύ γέλιο και ήταν απολαυστικός μέχρι δακρύων. Θέλω και άλλες ταινίες με τον Ryan παρακαλώ. Ο δε άλλος αστυνομικός Justin (Damon Wayans Jr) ,ήταν ο ”ήσυχος”  και καλός αστυνομικός που προσπαθούσε να φέρει τον φίλο του στον σωστό δρόμο.

Ενδιαφέρον χαρακτήρας και αυτός,αλλά θα τον ήθελα λίγο πιο πολύ περιπετειώδη.Αυτός, όμως που υπεραγάπησα ήταν ο αστυνομικός Segars (Rob Riggle). Η ταινία απογειώθηκε και τη λάτρεψα με τον ρόλο του. Από τους καλύτερους κωμικούς της εποχής μας.

 

Τι δεν μου άρεσε στη ταινία

 

let's -be cops-aggouria

Για να πώ την αλήθεια,τη περίμενα πιο ”περιπετειώδη”.Ήθελα πιο πολύ δράση,αλλά μιας και είναι κωμωδία τη συγχωρώ.

Επίσης, δεν μου άρεσε που σε πολλά σημεία,έκοβε απότομα την ιστορία. Ήθελα πιο πολύ μυστήριο και σχέδια και ανακαλύψεις και μπουμ! Άν με πιάνεις…

Συμπαθητική ταινιούλα αλλά δεν μπαίνει στις τοπ μου. Δεν με ενθουσίασε ιδιαίτερα μπορώ να πω αλλά για ένα Σάββατο ταινίας με φίλους το συνιστώ.Αλλά άν είσαι φανατικός φαν της κωμωδίας θα την αγαπήσεις.

 

Δες κριτικές και αξιολογήσεις και για άλλες ταινίες εδώ!

 

Ηθοποιοί που έπαιξαν στο  Let’s Be Cops

 

let's -be cops-aggouria-

Jake Johnson-Ryan

Damon Wayans Jr. -Justin

Rob Riggle- Segars

Nina Dobrev- Josie

James D’Archy- Mossi

Αξιολόγηση: 6/10

Άν έχεις να μου προτείνεις και εσύ καμία καλή κωμωδία που έχεις δει,ή θες να δω εγώ κάποια που δεν έχεις δει και να πω τη γνώμη μου,άσε μου ένα σχόλιο από κάτω.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!