Οι 5 καλύτερες ταινίες κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους!

Εκτός από τις κλασικές ταινίες στις οποίες συμμετέχουν ηθοποιοί, άνθρωποι πραγματικοί που είναι η δουλειά τους, υπάρχουν και τα κινούμενα σχέδια. Επίσης, εκτός από τις ταινίες που διαρκούν από 1,5 ώρα μέχρι πολλές ώρες, υπάρχουν και εκείνες που διαρκούν μερικά μόλις λεπτά.

Οι ταινίες μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων, είναι μικρές ιστορίες, με κάποιο όμορφα μήνυμα συνήθως, οι οποίες είναι φτιαγμένες στον υπολογιστή. Γενικά, είναι ό,τι πρέπει για τις περιπτώσεις που θέλεις να δεις κάτι άλλα έχεις ελάχιστο χρόνο. Το διαφορετικό σε αυτές, είναι ότι πρόκειται για απίστευτα καλοφτιαγμένες δουλειές, όπως θα δεις και παρακάτω!

 

5 Ταινίες μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων που είναι εξαιρετικές στο είδος τους!

1. “Reflexion”.

Πόσο σημαντικό είναι να αγαπάς τον εαυτό σου; Πόσο σημαντική είναι η αυτοπεποίθηση, να μην νιώθεις ότι το σώμα και η εμφάνισή σου σε παγιδεύει; Αυτό δείχνει αυτή η ταινία των 4 λεπτών. Πόσο ασήμαντο είναι το εξωτερικό τελικά, όταν το εσωτερικό είναι όμορφο; Είναι μόλις μερικά λεπτά αλλά προλαβαίνει να περάσεις ένα μήνυμα. Σου την συστήνω ανεπιφύλακτα!

Δες επίσης: Οι 10 καλύτερες στιγμές του CGI σε ταινίες και σειρές!

2. Η χαρά του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

https://www.youtube.com/watch?v=cd5SSMGywaA

Πώς μπορεί ο εθελοντισμός και γενικά η βοήθεια προς τους άλλους να αλλάξει τόσο τον κόσμο, όσο και την διάθεση/ την καθημερινότητα των ίδιων των ανθρώπων; Δες σε αυτήν την ταινία μικρού μήκους την αλλαγή που μπορεί να κάνει μία τέτοια σημαντική λεπτομέρεια στην ζωή σου!

3. “Best Friend”.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εισέρχονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς στη ζωή μας, η τεχνολογία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας και κάτι τέτοιο προκαλεί αμφιβολίες για το μέλλον. Τι θα γίνει εάν ένα τσιπάκι, είναι όλη σου η ζωή; Όλοι σου οι φίλοι, τα πάντα σου; Και τι θα γίνει εάν κάποιος σου πάρει αυτό το τσιπάκι; Μια ταινία μικρού μήκους που θα σε βάλει σε σκέψεις!

Δες επίσης: 5 Κωμικές ταινίες και σειρές που δεν πρέπει να χάσεις!

4. “One small step”.

Το να ακολουθεί κανείς τα όνειρά του, το να πετυχαίνει τους στόχους του, είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση. Η ιστορία της μικρής κοπέλας που έχει όνειρο να πάει στο διάστημα καταστρέφεται, όταν απορρίπτεται η αίτησή της. Ο θάνατος του παππού και μεγαλύτερου θαυμαστή της, είναι εκείνος που θα της δώσει τη δύναμη να συνεχίσει την προσπάθεια, να κάνεις επιτέλους πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρο. Θα τα καταφέρει;

5. “Snack Attack”.

Θα μοιραζόσουν τα μπισκότα σου με έναν ξένο; Εάν άρπαζε τα μπισκότα σου και έτρωγε χωρίς να ρωτήσει; Είναι λίγο προκλητικό. Φανταστείτε αυτήν την υπόθεση με μία γιαγιά και έναν έφηβο. Πώς λέτε να πάει; Είναι μια από τις εξαιρετικές, αστείες και συγκινητικές ταινίες μικρού μήκους. Αφιέρωσε λιγότερο από 5 λεπτά και μόνο θα κερδίσεις!

Δες επίσης: 15 Ταινίες κινουμένων σχεδίων που βγήκαν το 2018!

Γενικά, εάν έχεις λίγο χρόνο, οι ταινίες μικρού μήκους είναι ο καλύτερος τρόπος να τον “σπαταλήσεις”. Άρπαξε την ευκαιρία ότι είναι δωρεάν στο διαδίκτυο και παρακολούθησε όσο περισσότερες μπορείς. Πίστεψέ με, είναι πολύ όμορφες και αξίζουν τον κόπο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!