Τα πιο περίεργα ποδοσφαιρικά Τατουάζ

Το Τατουάζ είναι απόφαση του καθενός. Εν όψη του μουντιάλ που τελείωσε αλλά και πριν από αυτό, πολλοί έσπευσαν να κάνουν διάφορα περίεργα σχέδια..

Ειδικά με την αφορμή του δαγκώματος του Suarez που έγινε τεράστιος ντόρος παγκόσμια, αλλά και με την ίδια τη Βραζιλία καθώς και με πολλά περιστατικά που συνέβησαν φέτος στο μουντιάλ… οι οπαδοί του ποδοσφαίρου έσπευσαν να σημαδέψουν το σώμα τους για πάντα με διάφορα ποδοσφαιρικά σχέδια. Κάποια μεγάλα, κάποια μικρά… κάποια ανεξήγητα και κάποια αστεία. Αυτοί ξέρουν… κανείς βέβαια δεν έκανε τον προπονητή της Εθνικής Γερμανίας να ασχολείται με το αγαπημένο του σπορ….

 

 

Δείτε τις εικόνες

ποδοσφαιρικά Τατουάζ aggouria.net ποδοσφαιρικά Τατουάζ aggouria.net ποδοσφαιρικά Τατουάζ aggouria.net Ειδικά με την αφορμή του δαγκώματος του Suarez που έγινε τεράστιος ντόρος παγκόσμια, αλλά και με την ίδια τη Βραζιλία καθώς και με πολλά περιστατικά που συνέβησαν φέτος στο μουντιάλ... οι οπαδοί του ποδοσφαίρου έσπευσαν να σημαδέψουν το σώμα τους για πάντα με διάφορα ποδοσφαιρικά σχέδια. Κάποια μεγάλα, κάποια μικρά... κάποια ανεξήγητα και κάποια αστεία. Αυτοί ξέρουνΕιδικά με την αφορμή του δαγκώματος του Suarez που έγινε τεράστιος ντόρος παγκόσμια, αλλά και με την ίδια τη Βραζιλία καθώς και με πολλά περιστατικά που συνέβησαν φέτος στο μουντιάλ... οι οπαδοί του ποδοσφαίρου έσπευσαν να σημαδέψουν το σώμα τους για πάντα με διάφορα ποδοσφαιρικά σχέδια. Κάποια μεγάλα, κάποια μικρά... κάποια ανεξήγητα και κάποια αστεία. Αυτοί ξέρουνΕιδικά με την αφορμή του δαγκώματος του Suarez που έγινε τεράστιος ντόρος παγκόσμια, αλλά και με την ίδια τη Βραζιλία καθώς και με πολλά περιστατικά που συνέβησαν φέτος στο μουντιάλ... οι οπαδοί του ποδοσφαίρου έσπευσαν να σημαδέψουν το σώμα τους για πάντα με διάφορα ποδοσφαιρικά σχέδια. Κάποια μεγάλα, κάποια μικρά... κάποια ανεξήγητα και κάποια αστεία. Αυτοί ξέρουν ποδοσφαιρικά Τατουάζ aggouria.net ποδοσφαιρικά Τατουάζ aggouria.net soccer tattoos aggouria.net soccer tattoos aggouria.net soccer tattoos aggouria.net soccer tattoos aggouria.net soccer tattoos aggouria.net

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!