Τα κέντρα διασκέδασης στο Παρίσι το 1900 ήταν “λίγο” περίεργα!

Το Παρίσι ήταν ένα πολύ διαφορετικό μέρος κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα. Τα κέντρα διασκέδασης του το ίδιο. Στις αρχές του 1900 ένα μακάβριο ενδιαφέρον για διάφορα πράγματα έπιασε τους Παριζιάνους.

Για να ανταποκριθεί λοιπόν η διακόσμηση των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης σε αυτή την τάση, οι ιδιοκτήτες την υιοθέτησαν και το αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε ότι ήταν μάλλον περίεργο και ανατριχιαστικό.

 

Ας δούμε τρία από αυτά τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης!

 

Café de l’Enfer

Αυτό το καφέ,ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή εκείνης της περιόδου.Λέγεται ότι ο θυρωρός και οι σερβιτόροι ήταν ντυμένοι όπως ο διάβολος, και τα ποτά από το μενού είχε φρικιαστικό ονόματα.

Café de l'Enfer-κέντρα διασκέδασης στο Παρίσι το 1900 aggouria.net

Café de l'Enfer-κέντρα διασκέδασης στο Παρίσι το 1900 aggouria.net

Café de l'Enfer-κέντρα διασκέδασης στο Παρίσι το 1900 aggouria.net

 

Cabaret du Néant

Αυτή ήταν η ταβέρνα των νεκρών. Τα τραπέζια είχαν σχήμα φέρετρου ενώ έπαιζε μουσική κηδείας…Για να μεγαλώσει η ανατριχίλα ένας εθελοντής έμπαινε όντως μέσα σε φέρετρο για περισσότερη… διασκέδαση.

Cabaret du Néant aggouria.net Cabaret du Néant aggouria.net

Cabaret du Néant aggouria.net Το Παρίσι ήταν ένα πολύ διαφορετικό μέρος κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα. Τα κέντρα διασκέδασης του το ίδιο. Στις αρχές του 1900 ένα μακάβριο ενδιαφέρον για διάφορα πράγματα έπιασε τους Παριζιάνους. Για να ανταποκριθεί λοιπόν η διακόσμηση των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης σε αυτή την τάση, οι ιδιοκτήτες την υιοθέτησαν και το αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε ότι ήταν μάλλον περίεργο και ανατριχιαστικό.Το Παρίσι ήταν ένα πολύ διαφορετικό μέρος κατά τη διάρκεια του 20ου αιώνα. Τα κέντρα διασκέδασης του το ίδιο. Στις αρχές του 1900 ένα μακάβριο ενδιαφέρον για διάφορα πράγματα έπιασε τους Παριζιάνους. Για να ανταποκριθεί λοιπόν η διακόσμηση των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης σε αυτή την τάση, οι ιδιοκτήτες την υιοθέτησαν και το αποτέλεσμα μπορούμε να πούμε ότι ήταν μάλλον περίεργο και ανατριχιαστικό. Cabaret du Néant aggouria.net

Cabaret des Truands

Ένα από τα πιο ανατριχιαστικά πράγματα σχετικά με αυτό το κλαμπ είναι ίσως η γιγαντιαία αράχνη στο εξωτερικό παράθυρο. Ήταν εμπνευσμένο από γκάνγκστερ και κακοποιούς ενώ ήταν πλήρες με κακά κορίτσια ώστε να προσελκύσει κακά αγόρια…

Cabaret des Truands (1)

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!