Τα 10 πιο γρήγορα περιπολικά στον κόσμο!

Η αστυνομία είναι μια υπηρεσία που θα πρέπει να είναι εξοπλισμένη με όλα τα απαραίτητα για να καταφέρει να αντιμετωπίσει την εγκληματικότητα. Φυσικά απαιτούνται ικανοί αστυνομικοί, όπλο και πολλά ακόμα. Τα αυτοκίνητα όμως δε θα πρέπει να μείνουν απ’έξω. Μπορεί η ελληνική αστυνομία να μην ασχολείται τόσο με τα αυτοκίνητα, δεν κάνουν όμως το ίδιο και άλλες χώρες.

Οι περισσότερες χώρες προσπαθούν να παρέχουν στους αστυνομικούς όσο το δυνατόν καλύτερα οχήματα γίνεται. Το κυνηγητό που αναγκάζονται να κάνουν πολλές φορές δεν είναι εύκολο. Για να καταφέρουν να πιάσουν αυτόν που καταδιώκουν θα πρέπει να έχουν καλύτερο οδηγό και φυσικά αυτοκίνητο.

 

Τα 10 καλύτερα περιπολικά στον κόσμο!

Brabus G63 AMG

astinomia autokinita

Το κόστος του ανέρχεται στα 280.000 δολάρια. Μπορεί να αναρωτιέσαι ποιος θα ξόδευε τόσο χρήματα για ένα όχημα της αστυνομίας. Μα φυσικά η αστυνομία του Ντουμπάι. Το κτήνος αυτό έχει 700 άλογα και μπορεί να πιάσει τα 100 χλμ/ώρα σε 4,9 δευτερόλεπτα. Μπορεί άνετα να συναγωνιστεί πολλά supercars. Δες ακόμη 15 Πράγματα που αποδεικνύουν ότι το Ντουμπάι παρά έχει χρήματα!

Ford RS200

peripolika

Μπορεί η εμφάνισή του να σε ξεγελάει καθώς είναι ένα αυτοκίνητο που βγήκε από την παραγωγή το 1984-1986 και βγήκαν μόλις 200 κομμάτια. Είναι 2λιτρο με τετρακίνηση και έχει 444 άλογα. Το όχημα αυτό βρίσκεται στα χέρια των καλύτερων αστυνομικών της Μεγάλης Βρετανίας.

BMW 428i Coupe

grigora peripolika

Αυτή η μπέμπα βρίσκεται στα χέρια των Γερμανών. Είναι 2λιτρο και φοράει ηλεκτρικό κινητήρα. Αν δεν παρακολουθείς τις εξελίξεις στα ηλεκτροκίνητα μπορεί να σε ξεγελάσει και να νομίζεις ότι δεν είναι και τόσο γρήγορο. Το συγκεκριμένο όμως μπορεί να πιάσει τα 100 χλμ/ώρα σε 5,7 δευτερόλεπτα.

Ford Falcon GT-F

grigora astinomika

Οι Αυστραλοί δεν μένουν πίσω όσο αφορά την δική του αστυνομική δύναμη. Το θηρίο που έχουν έχει V8 κινητήρα, 5λιτρο, με 800 άλογα για να δώσει τις απαραίτητες επιδόσεις. Σχεδιάστηκε από τον πρώην οδηγό αγωνιστικών αυτοκινήτων Dick Johnson.

Audi R8 GTR

uperautokinita astunomia

Δες επίσης Τα 20 καλύτερα περιπολικά στον κόσμο!

Έχει τον τίτλο του ταχύτερου αστυνομικού οχήματος στον κόσμο. Φοράει κινητήρα V10 με 610 άλογα και μπορεί να πιάσει τα 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα. Η ταχύτητά του μπορεί να ξεπεράσει τα 325 χλμ/ώρα.

Aston Martin One-77

autokinita ntoumpai

Το όνομά του συμβολίζει τα κομμάτια που φτιάχτηκαν. Υπάρχουν μόνο 77 ίδια κομμάτια σε όλο τον κόσμο και το κόστος τους ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια δολάρια. Ο κινητήρας του είναι V12 7,3 λίτρων, κάτι που το κάνει απίστευτα γρήγορο και με πολύ μεγάλη τελική ταχύτητα. Φυσικά με τέτοιο κόστος, αυτό το αυτοκίνητο βρίσκεται στην αστυνομία του Ντουμπάι.

Lamborghini Huracan

lamborghini aggouria.net

Ένα ακόμα υπεραυτοκίνητο που βρίσκεται στην κατοχή της ιταλικής αστυνομίας. Είναι μια δωρεά που έκανε η Lamborghini καθώς έχει στενές σχέσης με την αστυνομία της Ιταλίας. Ο κινητήρας του είναι V10 5,2 λίτρων, αλλά δεν σταματάει εκεί. Στο εσωτερικό του μπορείς να βρεις αντικείμενα όπως κάμερες, υπολογιστές, θήκη όπλων κλπ, που θα βοηθήσουν το έργο της αστυνομίας.

Ariel Atom 3,5R

agonistiko peripoliko

Ανήκει στην βρετανική αστυνομία και είναι ένα διθέσιο όχημα. Τα άλογα που έχει ο κινητήρας του είναι 325 και ζυγίζει μόνο 612 κιλά. Μπορεί να φτάσει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,5 δευτερόλεπτα.

Morgan Aeromax

vintage peripoliko

Ένα κόσμημα της γερμανική αστυνομίας. Αν και ο σχεδιασμός του δεν είναι σύγχρονος, δεν παύει να είναι διαχρονικός. Μπορεί να μην του φαίνεται αλλά αν τύχει να σε κυνηγήσει να είσαι σίγουρος ότι θα σε πιάσει.

Caparo T1

agonistiko astunomiko oxima

Δες επίσης 15 Αστυνομικοί που όλοι θα ήθελαν να συναντήσουν!

Ένα αυτοκίνητο που μοιάζει λες και βγήκε από ταινία. Ο κινητήρας του είναι V8 3,5 λίτρων και μπορεί να πιάσει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 2,5 δευτερόλεπτα. Η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 330 χλμ/ώρα.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!