Παίξε Super Mario 64 από τον browser σου!

Το Super Mario 64 κυκλοφόρησε το 1996 κοντά στα Χριστούγεννα σε μορφή κασέτας για παιχνιδοκονσόλα και τώρα μπορείς να το παίξεις και σε HD μέσω του browser σου.

Φυσικά και όπως καταλαβαίνεις δεν φέρει την σφραγίδα της Nintendo που το είχε κυκλοφορήσει τότε, μιας και τώρα το plugin που χρειάζεσαι το δημιούργησε ο developer της Unity, Erik Roystan Ross ώστε να μπορείς να παίζεις από τον browser σου, είτε χρησιμοποιείς Windows, είτε Mac και Linux.

Ο προγραμματιστής όμως που έφτιαξε αυτό το πρώτο level του παιχνιδιού, με την καταπράσινη πλαγιά, με τα φωτεινά χρυσά νομίσματα και με τις μπάλες από τα κανόνια, είναι ο Roystan Ross.

pexnidia nintendosuper mario aggouria.net

Βέβαια για όποιον έχει καλή μνήμη και θυμάται τις πίστες, να μην περιμένει να δει ένα ακριβές αντίγραφο, παρόλα αυτά έχει πολλές ομοιότητες και το έχει πλησιάσει αρκετά.

Οι βασικές διαφορές είναι ότι δεν υπάρχει πλέον η αλυσίδα που προσπαθούσες με άγχος να αποφύγεις όσο ήσουν μικρός, τα κόκκινα κέρματα για να βρεις, ενώ επίσης λείπει και ο Big Bob-omb που είχες συνηθίσει να συναντάς στην κορυφή του λόφου για την μάχη.

videogames aggouria.net

Σίγουρα όμως θα βρεις πολλά Goombas (τα καφέ μικρά μανιτάρια), ατσάλινες σφαίρες και πολλά ακόμη που θα σε βοηθήσουν στις μάχες.

Είναι απίστευτα διασκεδαστικό και υπέροχο το ότι μπορείς να ξανά παίξεις το συγκεκριμένο παιχνίδι, μετά από τόσα χρόνια και μάλιστα από το pc σου και σε HD.

Τι θα πρέπει όμως να κάνεις για να έχεις πρόσβαση στο Super Mario;

Για αρχή θα πρέπει να κατεβάσεις το συγκεκριμένο Plugin της Unity. Θα σου ζητηθεί και να κλείσεις τον browser σου για να συνεχιστεί η εγκατάσταση, οπότε να είσαι έτοιμος για αυτό.

Τέλος, μόλις κατέβει θα πρέπει να μπεις σε αυτή εδώ τη σελίδα και να πατήσεις στο CLICK TO PLAY που αναγράφετε στην εικόνα κάτω από το βιντεάκι!

super mario 64

[adrotate banner=”12″]

Πολύ απλό σωστά; Τώρα το αν θα χαρεί η Nintendo με αυτό το αντίγραφο είναι άλλο θέμα και θα το δούμε στην πορεία!

Εσύ τι λες θέλεις να ξανά παίξεις αυτή την παλιά εκδοχή του Super Mario;

>> Δες όλα τα άρθρα από την Τεχνολογία!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!