Έκανε σολάριουμ για χρόνια και της δημιούργησε τρύπα στη μύτη!

Τώρα ειδικά που έρχεται το καλοκαίρι, περνάμε πάρα πολλές ώρες στην παραλία απολαμβάνοντας τον ήλιο, θέλοντας να εκμεταλλευτούμε αυτές τις στιγμές και να αποκτήσουμε το ιδανικό μαύρισμα, που πολλοί από εμάς δεν το έχουν τον χειμώνα.

Και κάπως έτσι καταλήγουμε αρκετές φορές με εγκαύματα, μιας και δεν προσέχουμε ιδιαίτερα. Αντ’ αυτού, πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να κάνουν σολάριουμ, ώστε να έχουν σίγουρα και πιο γρήγορα αποτελέσματα, με λίγα χρήματα.

Προκαλούνται όμως πολλά δερματικά προβλήματα και κυρίως καρκίνο του δέρματος. Πολλές φορές όμως, για χάρη της εμφάνισης μας ξεχνάμε τα αρνητικά του. Το ίδιο έκανε και μια γυναίκα από το Τενεσί και κατέληξε να έχει μια τεράστια τρύπα στην μύτη!

 

Αμερικάνα απέκτησε τρύπα στη μύτη από τις πολλές ώρες ηλιοθεραπείας

karkinos dermatos ilios

Η Jade Thrasher, η οποία είναι μια νοσοκόμα από το Τενεσί, επειδή είχε αρκετά λευκή επιδερμίδα και δεν θεωρείται καθόλου κολακευτικό το να μην είσαι αρκετά μαυρισμένος στο Νάσβιλ, περνούσε αρκετές ώρες κάνοντας σολάριουμ στο σπίτι της, όπου είχε και το ειδικό κρεβάτι.

epiptosis solarioum

Μέχρι που το 2014, ο πατέρας της παρατήρησε ένα σημάδι στην μύτη της, το οποίο στην αρχή ήταν σαν κάψιμο, αλλά ενώ περνούσε ο καιρός δεν έλεγε να επουλωθεί. Έτσι αποφάσισε να κάνει βιοψία, ώστε να σιγουρευτεί ότι δεν είναι καρκίνος του δέρματος.

Τα αποτελέσματα όμως δεν ήταν αυτά που περίμενε, αλλά αυτό που φοβόταν περισσότερο. Έτσι την μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό  Ιατρικό Κέντρο Vanderbilt στο Νάσβιλ, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, για να αφαιρέσουν ένα κομμάτι από το δεξί της ρουθούνι.

solarium karkinos dermatos

Στο σημείο εκείνο σντικατέστησαν το δέρμα που της αφαίρεσαν με ένα κομμάτι σάρκας που αφαίρεσαν από το στήθος της, όπου τώρα έχει μείνει μόνο μια μεγάλη ουλή.

Έπειτα από όλα αυτά, η νεαρή γυναίκα αποφάσισε να πετάξει το μηχάνημα για το μαύρισμα που είχε και δεν ήθελε καν να το πουλήσει, για να μην πάθει κανείς άλλος ότι έπαθε και εκείνη από την απερισκεψία της.

epemvasi karkinos dermatos

Τελικά όμως, ήταν εξαιρετικά τυχερή μιας και πρόλαβε και αναγνώρισε τα σημάδια νωρίς και έτσι δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες. Επίσης, έκανε και χειρουργική επέμβαση με λέιζερ, τόσο στην μύτη όσο και στο στήθος της, ώστε να μην είναι τόσο εμφανή τα σημάδια!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!