Συνωμοσιολόγοι πιστεύουν πως ο πύραυλος SpaceX χτυπήθηκε από UFO

Όπως είδαμε και στις ειδήσεις, την Πέμπτη 01/09  εξερράγει ο πύραυλος SpaceX Falcon 9, στο Ακρωτήριο Κανάβεραλ της Φλόριντα, κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας όπως ανακοίνωσε η NASA, πριν καν εκτοξευθεί.

Ο συγκεκριμένος πύραυλος, σκόπευε να μεταφέρει έπειτα από μία εβδομάδα, ένα δορυφόρο του Facebook αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παρόλο όμως που ο εφευρέτης του, Έλον Μασκ, δήλωσε πως ίσως να υπήρχε ένα θέμα με το επάνω μέρος της δεξαμενής οξυγόνου, οι συνωμοσιολόγοι έχουν διαφορετική άποψη και φρόντισαν να την υποστηρίξουν εξετάζοντας προσεκτικά το βίντεο της έκρηξης και εντοπίζοντας τα σημάδια.

Τι λέει όμως μια συνωμοσιολογία ότι συνέβη;

 

Πύραυλος SpaceX: Πως εξερράγη με βάση τους συνωμοσιολόγους!

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/cfE733B6Kmc”]

Κάποιοι λοιπόν, πιστεύουν πως ήταν δουλειά των εξωγήινων, μιας και ανέλυσαν καρέ καρέ το βίντεο της έκρηξης και εντόπισαν ένα ιπτάμενο αντικείμενο να κατευθύνετε προς τον SpaceX και εκείνος να τυλίγεται στις φλόγες ακριβώς μόλις το περίεργο αυτό αντικείμενο τον προσπερνάει.

Πιστεύεται πως οι εξωγήινοι θέλουν να βάλουν ένα τέλος στους πυρηνικούς πυραύλους και συνεπώς στον πόλεμο και γι’ αυτόν τον λόγο θέλησαν να εκτινάξουν τον SpaceX.

Δες το βίντεο και πες μας την άποψη σου. Μπορεί να ήταν UFO; Και αν όχι τι πιστεύεις ότι ήταν αυτό το αντικείμενο που πετούσε πάνω από τον πύραυλο της Falcon 9;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!