Ρόδος: Βρήκε στο μπαλκόνι της ένα μωρό νυχτερίδα (εικόνες)

Μια φιλόζωη γυναίκα από τη Ρόδο βρήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού της ένα μωρό νυχτερίδα! Σαν φιλόζωη λοιπόν ξέροντας πως όλα τα νεογέννητα στη φύση έχουν ανάγκη από φροντίδα και στοργή, φρόντισε να επικοινωνήσει με την  ΑΝΙΜΑ στην Αθήνα.

Σύμφωνα με την τοπική ”Ροδιακή”  που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, η γυναίκα μη ξέροντας τι να κάνει,δίνει στο μωρό νυχτερίδα γάλα για γατάκια με το μπιμπερό, και το έχει βάλει κάτω από μια λάμπα για να το κρατήσει ζεστό.

Οι ελπίδες για την επιβίωση χωρίς τη μητέρα του ωστόσο είναι ελάχιστες αν και η φιλόζωη γυναίκα από τη Ρόδο με την επιμονή της ελπίζει πως θα τα καταφέρει!

Το νεογέννητο νυχτεριδάκι, όπως φαίνεται, κρέμεται ανάποδα στα δάχτυλα των χεριών της και φυσικά κοιμάται και σε αυτή τη στάση.

Πόσοι άραγε θα έκαναν ότι αυτή η γυναίκα;;

Δείτε τις απίστευτες εικόνες…

μωρό νυχτερίδα (1)Σύμφωνα με την τοπική ''Ροδιακή'' που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, η γυναίκα μη ξέροντας τι να κάνει,δίνει στο μωρό νυχτερίδα γάλα για γατάκια με το μπιμπερό, και το έχει βάλει κάτω από μια λάμπα για να το κρατήσει ζεστό. Οι ελπίδες για την επιβίωση χωρίς τη μητέρα του ωστόσο είναι ελάχιστες αν και η φιλόζωη γυναίκα από τη Ρόδο με την επιμονή της ελπίζει πως θα τα καταφέρει! μωρό νυχτερίδα (1) μωρό νυχτερίδα (1)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!