Πρώτο ραντεβού: Ποιες συζητήσεις απαγορεύονται;

Κάποιες συζητήσεις είναι άκρως απαγορευτικές στο 1ο ραντεβού. Το πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι το 1ο κεφάλαιο ενός βιβλίου ή και η τελευταία σελίδα του.

Στις ταινίες και στα βιβλία, όλα είναι πολύ όμορφα πλασμένα, ενώ στην πραγματικότητα ιδρώνεις και ξεφυσάς μόνο στη σκέψη τους. Καλό είναι να αποφύγεις τις πολλές προσωπικές ερωτήσεις και να προσπαθήσεις να μάθεις τα βασικά για τον άλλον.

Συγκεντρώσαμε 5 θέματα συζήτησης που μπορεί να καταστρέψουν αμέσως την στιγμή σας!

 

 

Πολιτική

Καλό είναι να μην αναφερθεί το θέμα της πολιτικής στο 1ο σας ραντεβού. Μπορεί να δημιουργηθεί ένα κλίμα εχθρότητας και αυτό δεν το θέλουμε στα σίγουρα!

 

Όχι συζήτηση για τις πρώην

proin

Καλό θα ήτανε να μην αρχίσεις να μην μιλάς για τις προηγούμενες εμπειρίες σου με άλλες γυναίκες. Σίγουρα θα σου βγει σε κακό. Μην χαρακτηρίσεις ποτέ τις πρώην κοπέλες σου και μην αναφερθείς στα λάθη που έγιναν. Με αυτόν τον τρόπο το μόνο που θα καταφέρεις είναι να την κάνεις να νομίζει ότι ασχολείσε ακόμα με το παρελθόν σου, ή ότι θέλεις να καυχηθείς ή το χειρότερο να τις υποστηρίξει και να ξεσπάσει μάχη.

 

Αν έχεις βρώμικο παρελθόν, κράτα το για τον εαυτό σου

Όλοι στην ζωή μας έχουμε κάνει πράγματα για τα οποία  είτε έχουμε μετανοιώσει και ντραπεί, είτε τα χαρήκαμε ξέροντας όμως πως δεν είναι σωστά. Δεν είναι όμως ανάγκη να τα εκμυστηρευτείς όλα από το πρώτο ραντεβού. Μπορεί εσύ να θέλεις να δημιουγήσεις την εντύπωση του δυναμικού άντρα λέγοντάς της πώς κυνήγησες και έδειρες εκείνον που πρόσβαλε την αδερφή σου, αλλά εκείνη να τρομάξει.

 

Μην μιλήσεις για βιολογικό ρολόι

biologiko roloi

Αυτό κυρίως αφορά τις γυναίκες αλλά πλέον το έχω ακούσει και από άντρες! ‘Είμαι στην κατάλληλη ηλικία για οικογένεια’. Αν πεις αυτήν τη φράση στο πρώτο ραντεβού, η πιθανότερη απάντηση που θα πάρεις θα είναι ‘Συγχαρητήρια, σου το εύχομαι’ και στην συνέχεια θα σβήσει τον αριθμό σου από το κινητό της.

 

Δες Επίσης: 15 Ερωτήσεις για να κάνεις στο πρώτο ραντεβού!

 

Μην μιλήσεις για seχ

no se x

Αν μιλήσεις για seχ θα δώσεις την εντύπωση ότι μόνο αυτό θέλεις, όπου αν ισχύει στα αλήθεια καλύτερα να μην το δείξεις. Δεν είναι ανάγκη να μάθεις τις λεπτομέρειες των αγαπημένων της στάσεων από τόσο νωρίς. Προσπάθησε λοιπόν, να είσαι κύριος! [adrotate banner=”12″]

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!