Ποιος πληρώνει στο πρώτο ραντεβού; Ο άντρας ή η γυναίκα;

Στα περασμένα χρόνια πάντα ο άντρας πλήρωνε τον λογαριασμό στα πρώτα ραντεβού. Αυτό μπορεί εύκολα να συσχετιστεί με το ότι οι γυναίκες δεν δούλευαν και φρόντιζαν το σπίτι.

Τα πράγματα όμως πλέον έχουν αλλάξει και οι απόψεις των γυναικών ποικίλουν. Μία γυναίκα ίσως προσβληθεί αν δεν πληρώσει ο άντρας στα πρώτα ραντεβού ενώ μία άλλη να θεωρήσει ότι αν ο άντρας πληρώσει τότε θα θεωρείται υποχρεωμένη να ξανασυνταντηθούν.

 

 

Δες περισσότερες συμβουλές για σχέσεις εδώ! 

 

Υπάρχουν 3 απλοί κανόνες για το ποιος πληρώνει στα πρώτα ραντεβού:

portofoli

 

1.    Ο άντρας πληρώνει τα πρώτα ραντεβού.

Αυτό είναι το σωστό από όποια άποψη και αν το δεις.Οι πρώτες συνταντήσεις έχουνε πάντα περισσότερο άγχος. Καλό είναι λοιπόν, η έξοδος να γίνει σε έναν άνετο χώρο, χωρίς να μπεις σε περιττά έξοδα και να κάνεις επίδειξη χρημάτων .

Όταν έρθει ο λογαριασμός, κάντε κίνηση να βγάλεις το πορτοφόλι. Η κοπέλα υπάρχει περίπτωση να αρνηθεί, οπότε το πρόβλημα λύνεται πολύ εύκολα.

krasi

2.    Προσοχή μην πέσεις θύμα

Υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί μία αρκετά δύσκολη κατάσταση. Όπως για παράδειγμα είχα βγει 2ο ραντεβού και παραγγέλνει ένα πολύ καλό κρασί με 100 ευρω την φιάλη. Έτσι, λοιπόν έπρεπε να θέσω γρήγορα, χαριτολογώντας βεβαια, κάποιους κανόνες.

Καλό είναι, λοιπόν να μπούνε κάποια όρια και με πολύ ευγενικό τρόπο να πεις ότι δεν προτίθεσε να πληρώσεις έναν τέτοιο λογαριασμό. Το να σε βλέπει μία γυναίκα σαν ΑΤΜ δεν είναι και πολύ θετικό.

ATM

3.    Κανόνας του 3ου ραντεβού.

Το τρίτο ραντεβού συνήθως είναι σταθμός σε μία σχέση που πάει να ξεκινήσει. Η μάλλον καλύτερα, σταθμός ή τέρμα. Στο 3ο ραντεβού πλέον γνωρίζεις  καλύτερα τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου. Το άγχος έχει φύγει σε μεγάλο βαθμό και αντιδράς πιο αυθόρμητα. Καλό είναι λοιπόν να τεθούν και τα όρια του ‘ποιος πληρώνει’.

Αν, λοιπόν, μέχρι τώρα δεν έχει γίνει καμία νήξη της γυναίκας να πληρώσει, τότε προφανώς δεν θα γίνει ποτέ. Όποτε πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

Για παράδειγμα, μπορείς να ισχυριστείς ότι τα χρήματα που έχεις επάνω σου δεν φτάνουν για τον λογαριασμό. Αν η απάντηση που θα πάρεις είναι ότι θα πληρώσει εκείνη, τότε η κατάσταση είναι προφανώς αναστρέψιμη. Αν όμως δεις ότι ψάχνει για ΑΤΜ, τότε μάλλον το μέλλον είναι προδιαγεγραμμένο. [adrotate banner=”12″]

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!