7 Πράγματα που σε κάνουν αντιπαθητικό στις γυναίκες

Υπάρχουν πράγματα που σε κάνουν αντιπαθητικό στις γυναίκες και είναι γεγονός. Δεν μιλάμε για το σκοτεινό παρελθόν σου απαραίτητα, αλλά πράγματα που θα ανακαλύψει μόνη της και έχουν σαν βάση κυρίως τον χαρακτήρα σου.

Οι περισσότερες γυναίκες θα συμφωνήσουν σίγουρα με όλα αυτά και σίγουρα έχουν επιλέξει να μην είναι με έναν άντρα που έχει κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά. Οπότε μην έχεις απορία τι κάνεις λάθος αν ανήκεις σε κάποια από αυτές τις κατηγορίες κι εσύ. Μπορεί στην αρχή όπως σε κάθε σχέση ή και γνωριμία τα πράγματα να είναι καλά και να παραβλέψει μερικά πράγματα,όμως αργότερα αυτό θα αλλάξει

 

Διάβασε περισσότερες συμβουλές για σχέσεις εδώ!

 

Δες λοιπόν μερικά πράγματα που σε κάνουν αντιπαθητικό στις γυναίκες..

 

Εξαρτήσεις (Αλκοόλ,ναρκωτικά, κάπνισμα, τζόγος)

exartisi-tsogos-pota

Αλκοόλ,ναρκωτικά, κάπνισμα, τυχερά παιχνίδια, ακόμα και εμμονή με το Playstation είναι μερικές από τις εξαρτήσεις που σε κάνουν απωθητικό. Ένας τύπος ο οποίος εξαρτάται από πράγματα διαφόρων ειδών και δεν έχει τον έλεγχο του εαυτού του, θεωρείται αυτόματα πως δεν μπορεί να είναι και υπεύθυνος.

Δεν έχεις φιλοδοξίες

Ένας άντρας χωρις φιλοδοξίες και στόχους θεωρείται χαμένη υπόθεση. Το να μην έχεις μελλοντικά σχέδια οποιουδήποτε τύπου απογοητεύει την οποιαδήποτε γυναίκα

Αναίδεια

Μπορεί να είσαι όμορφος επιτυχημένος και όλα όσα χρειάζονται αλλά όταν ανοίγεις το στόμα σου πετάς μαργαριτάρια. Αλαζονεία και αναίδεια προς τους άλλους ανθρώπους δείχνουν πως αργότερα θα πάει και σε εκείνη και φυσικά δεν πρόκειται να ανεχτεί κάτι τέτοιο.

Έχεις την τάση να ελέγχεις τα πάντα.

Το να δείξεις πως εσύ θα κάνεις εξ ολοκλήρου κουμάντο στα πάντα και κανένας άλλος δεν έχει λόγο, δείχνει αυτόματα πως και στη σχέση σου θα κάνεις το ίδιο.  κανείς δεν θέλει κάποιον να ελέγχει την κάθε του κίνηση και το πότε θα αναπνεύσει.

Έλλειψη υγιεινής

elipsi-igiinis-www.aggouria.net

Ένας άντρας που προσέχει τον εαυτό του, είναι καθαρός και μυρίζει ωραία σε αντίθεση με κάποιον που ούτε ασχολείται είναι πάντα πιο ελκυστικός στις γυναίκες… Το να μυρίζεις άσχημα πάλι…..όχι.

Τσιγκούνης

tsigkounis

Αν είσαι τσιγκούνης το έχασες το παιχνίδι. καταλαβαίνω πως οι εποχές είναι δύσκολες. Μην ξεχνάς πως η τσιγκουνιά δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τα χρήματα. Πρέπει να δίνεις πράγματα ή ακόμα και αν δεν έχεις τη δυνατότητα να δείχνεις πως θέλεις να το κάνεις.

 

Δες επίσης: Πως να φαίνεσαι ο ιδανικός άντρας στα μάτια της!

Ανωριμότητα

anorimos-antras-www.aggouria.net

Καμιά γυναίκα δεν θέλει ένα παιδάκι δίπλα της. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει μαζί σου αν ο χαρακτήρας σου έχει μείνει κολλημένος στη εφηβεία. Μια γυναίκα χρειάζεται έναν άντρα και όχι αγόρι.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!