10 Πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις Laptop!

Είσαι έτοιμος να κάνεις την πρώτη σου αγορά σε Laptop, αλλά δεν έχεις και πολύ μεγάλη ιδέα από το αντικείμενο; Δες εδώ τι πρέπει να ψάξεις πριν πάρεις την τελική σου απόφαση!

Ποιος να φανταζόταν το 1995 που βγήκαν τα laptop, ότι θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε τόσο εντυπωσιακά στιλιστικά, αλλά και συστηματικά μηχανήματα. Πλέον είναι πολύ πιο ευέλικτα και οικονομικά.

Υπάρχουν πάρα πολλές μάρκες με διαφορετικά χαρακτηριστικά στο κάθε τους μοντέλο. Εσύ όμως γνωρίζεις τι να ψάξεις για να αγοράσεις το κατάλληλο;

 

Για περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα τεχνολογίας δες εδώ!

 

Τι πρέπει να γνωρίζεις για να αγοράσεις το κατάλληλο laptop

laptop

 

Τη χρησιμότητα

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά στα υπόψιν σου, είναι ο λόγος για τον οποίο το χρειάζεσαι. Δεν έχουν όλοι οι φορητοί υπολογιστές τις ίδιες ιδιότητες. Οπότε αποφάσισε αν τον θέλεις για κάποιο επαγγελματικό σκοπό ή για παιχνίδια και διασκέδαση.

Τέλος, όρισε το badget που διαθέτεις, ούτως ‘ώστε να βρεις τις ιδανικότερες προτάσεις.

 

Τη ζωή της μπαταρίας

new-laptop-buy-aggouria.net

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι. Αν σου χαλάσει απ’ ευθείας θα είναι ότι το χειρότερο. Γι’αυτό θα πρέπει να βεβαιωθείς  για το ότι είναι ισχυρή.

Αν την έχεις αγοράσει ήδη άφησε τον υπολογιστή σου ανοιχτό στο γραφείο σου και δες αν τελειώνει η μπαταρία εξίσου γρήγορα με όταν παίζεις παιχνίδια. Αν όμως το laptop σου είναι νέας τεχνολογίας. Αν ναι έχουμε πρόβλημα.

 

Μέγεθος και βάρος

Ως γνωστόν, τα βαριά laptops σκοτώνουν την κινητικότητα και τα ακριβά την τσέπη μας. Γι’ αυτό αν είναι το πρώτο σου pc καλό θα ήταν να τα ελέγξεις στο Official site της εταιρείας.

Βέβαια τώρα πλέον όσο πιο καινούριο είναι το laptop σου, τόσο ποιο μειωμένο

Προσωπική συμβουλή: Μακριά από laptop Sony Vaio, καθώς είναι μόνο λόγια και από άρθρα.

 

Μέγεθος οθόνης και ανάλυση

agora-laptop-aggouria.net

Η ανάλυση της οθόνης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην αποφυγή τους. Η ιδανική ανάλυση είναι 720- 1920 με 1080dpi.

 

Επεξεργαστής και γραφικά

Ο Επεξεργαστή ενός υπολογιστή είναι εκείνος ,ο οποίος καθορίζει πόσο αποτελεσματικά μπορούν να αντέξουν προγράμματα, πολλαπλών καθηκόντων και ουσιαστικά να κάνει ότι περιμένουμε από τους σύγχρονους υπολογιστές.

Ο συνδυασμός κάρτας γραφικών και επεξεργαστή είναι απαραίτητος ακόμη και για να δεις ένα HD Video.

 

Οπτικά μέσα αποθήκευσης

Εφόσον έχεις δει αυτή την HD ταινία που διάλεξες, τώρα δεν θέλεις και να την γράψω σε ένα dvd; Γενικά τα οπτικά μέσα σε διευκολύνουν στο να εξασφαλίσεις την ποιοτική αποθήκευση.

 

Θήρες και επεκτασιμότητα

Ειδικά οι θήρες όσο το δυνατόν πιο πολλές είναι, τόσο το καλύτερο. Σκέψου να έχεις συνδέσει το ποντίκι σου, αλλά και το φλασάκι μαζί. Σίγουρα θα εκνευριστείς που δεν βρίσκεις άλλο χώρο.

 

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας για έναν φορητό υπολογιστή μπορεί να βοηθήσουν στην προστασία σου, αλλά ποτέ δεν υποθέτουν ότι θα κρατήσει τα δεδομένα σας ασφαλή από αποφασιστική απατεώνες

 

Εγγύηση

Απαραιτήτως να πάρεις την απόδειξη για να μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και σαν εγγύηση. Αλλιώς επειδή τα laptop είναι επικίνδυνα στο να χαλάνε, θα πρέπει να ξανά πληρώσεις και πολύ περισσότερα τώρα. Δες επίσης τα 7 καλύτερα & οικονομικά Laptop για φέτος!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!