15 Πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τις γυναίκες!

Ψάχνεις να βρεις τρόπους να μπεις στο μυαλό μιας γυναίκας και να την ψυχολογήσεις; Δες τι σκέφτονται και πως νιώθουν οι γυναίκες, μόνο στο aggouria.net

Γενικά μπορεί να λένε οι γυναίκες ότι είναι πολύ εύκολο το να καταλάβεις τι θέλουν και πως το θέλουν αλλά αυτό είναι ένα Τεράστιο ψέμα.

Θέλουν να πιστεύουν ότι όλα όσα σκέφτονται είναι βάση απλής λογικής, αλλά ποιος κρίνει την απλή λογική κανένας μας δεν έχει καταλάβει.

Περιπλέκουν τόσο πολύ τα πράγματα που και να θες, δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό τους. Μπορείς όμως να γνωρίζεις μερικά πραγματάκια για εκείνες, που θα σε βοηθήσουν.

 

Δες περισσότερες συμβουλές σχετικά με τις γυναίκες εδώ!

 

Τι πρέπει να ξέρεις για τις γυναίκες

ginekes

Το βασικότερο που πρέπει να ξέρεις για τις γυναίκες είναι ότι θέλουν να ακούνε ότι είναι όμορφες και όχι τόσο ότι είναι sεxy ή hοt. Έχει περισσότερη σημασία γι’ αυτές.

Επίσης, μπορεί τον άντρα να τον φτιάχνει, αλλά οι γυναίκες σιχαίνονται να ακούνε διεστραμμένα πράγματα από τον καλό τους.

Οι γυναίκες λένε τα Πάντα με τις φίλες τους και όταν λέω τα πάντα το εννοώ, άσχετα που κατηγορούν τους άντρες ότι το κάνουν. Οπότε κατά 95% είσαι το θέμα συζήτησης τους.

ginekes

Αυτό που ίσως να ξέρεις είναι ότι και η πιο σοβαρή γυναίκα, εντυπωσιάζεται από έναν άντρα με χιούμορ. Λατρεύουν να τις κάνουν να γελάνε.

Αν ψάχνεις τρόπο για να τις “ανάψεις” μια απλή κίνηση αρκεί. Πιάσε την από την μέση και κόλλησε την πάνω σου. Θα λιώσει επιτόπου, όλες τρελαίνονται με αυτό.

Επιπλέον, αν μια γυναίκα είναι σαρκαστική απέναντι σου αυτό σημαίνει ότι την ελκύεις απίστευτα και ψάχνει τρόπο για να μην το δείξει.

Άλλο ένα κόλλημα των γυναικών είναι ότι δεν θα σου πούνε πρώτες πως Σ’αγαπάνε, ακόμη και αν από μέσα τους θέλουν να ουρλιάξουν, περιμένουν πάντα τoν άντρα.

Πολλές φορές έχουν αμηχανία με ψιλοπράγματα που κάνεις, ακόμη και αν εσύ δεν ξέρεις τι στο καλό συνέβει.

Αυτό παίζει να ισχύει και για το 99% των γυναικών. Ερωτεύονται όποιον τους τραγουδήσει ερωτικά και βρίσκουν τους μουσικούς απίστευτα sεxy (όχι αυτόν με το κλαρίνο βέβαια). Τώρα αν έχεις και τα 2 μαζί….

adam gontier mousikos

Όταν η κοπέλα σου είναι αναστατωμένη και θέλει να μιλήσει, απλά θέλει να μιλήσει. Μην της δώσεις συμβουλές, απλά άκουσε την. Θα τα πει θα ξεσπάσει και τέλος.

Κάτι ακόμη που λατρεύουν οι γυναίκες, Όλες όμως, είναι να ακούνε το όνομα τους από τα χείλη σου.

Από την άλλη σιχαίνονται τους άντρες που δεν μυρίζουν όμορφα, εκτός και αν είσαι το παιδί που γνώρισαν στο συνεργείο. Εκεί αλλάζουν τα πράγματα.

Σε συνέχεια από το προηγούμενο, οι γυναίκες φτιάχνονται εύκολα με τους ένστολους. Μήπως να δοκίμαζες να παίξεις κανένα ρόλο;

Και φυσικά όταν σου λέει Όχι στα πολύ προσωπικά σας, είναι Πάντα Ναι! Απλά θέλει να την κυνηγήσεις.

Τέλος, τις περισσότερες φορές ονειρεύονται με τα μάτια ανοιχτά είτε είναι μέρα, είτε νύχτα, όταν είναι ερωτευμένες.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!