5 Πράγματα που δεν πρέπει να πεις στο κρεβάτι!

Στις γυναίκες αρέσουν οι άντρες που μιλάνε στο κρεβάτι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να προσέχεις και το τι λες. Υπάρχουν κάποια κλασικά λάθη που κάνετε εκείνη την στιγμή και αντί να μας ανάψετε, απλά ξενερώνουμε!

Είτε αφορά την κοπέλα σου είτε την γυναίκα σου αυτές τις 5 φράσεις θα πρέπει οπωσδήποτε να τις αποφύγεις, αν δεν θέλεις να χαλάσεις όλη τη στιγμή, ώστε να απολαύσετε και οι δύο το seχ.

 

 

 

Δες επίσης: 9 λόγοι που μια γυναίκα προσποιείται στο κρεβάτι

 

Τι δεν πρέπει να πεις σε μια γυναίκα κατά τη διάρκεια του SEΧ

zeugari kaugas

“Όχι έτσι”

Αυτή η φράση σίγουρα δεν είναι και πολύ seχy για να την ακούς εκείνη τη στιγμή και φυσικά δεν την ενθαρρύνεις για να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, ώστε να σε ευχαριστήσει.

Αν θέλεις να κάνεις μια εποικοδομητική κριτική για να μπορέσετε να το απολαύσετε και οι δύο, προσπάθησε απλά να της πεις το τι σου αρέσει και όχι ότι κάνει λάθος.

 

“Στην πρώην μου άρεσε όταν της έκανα…”

Όχι, όχι το έχασες το παιχνίδι τελείως και αν δεν σε παρατήσει επιτόπου να λες και ευχαριστώ. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να ξέρουμε τι έκανες με τις άλλες και πόσο μάλλον την συγκεκριμένη στιγμή.

Εσένα μπορεί να σου βγει αυθόρμητα περιμένοντας ότι η κοπέλα σου θα θέλει να το δοκιμάσει, αλλά μάντεψε; Μάλλον να σε σπάσει στο ξύλο θα θέλει, που μιλάς ακόμη για άλλες.

Βέβαια ακριβώς το ίδιο ισχύει και με το να πεις “είχα κάνει μια φορά αυτό με μια πρώην, θες να το δοκιμάσουμε;”

 

“Σε μία ώρα θα πρέπει να έχω φύγει”

Και μόνο που θα της δώσεις να καταλάβει ότι δεν έχεις πολύ χρόνο να αφιερώσεις μόνο σε εκείνη και θέλεις κατευθείαν να μπεις στο ψητό και να φύγεις, σίγουρα δεν θα της αρέσει καθόλου.

Τουλάχιστον αν πρέπει να φύγεις οπωσδήποτε φρόντισε να τελειώσετε πρώτα και να της το πεις μετά. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και το κλασικό “θα πρέπει να ξυπνήσω πολύ νωρίς αύριο”.

 

“Αν είχες μεγαλύτερο στήθος…”

zeugari krevati

Όλες μας μα λίγο μα πολύ έχουμε κόμπλεξ με το σώμα μας και προσπαθούμε πάρα πολύ για να το ξεπεράσουμε όταν βρισκόμαστε στο κρεβάτι με έναν άντρα, άρα με το να πεις κάτι τέτοιο θα την κάνεις να νιώσει απίστευτη αμηχανία και ότι δεν σου αρέσει.

Και γενικά θα πρέπει να αποφεύγεις αρνητικά σχόλια που αφορούν το σώμα της, γιατί έτσι θα την κάνεις να μην μπορεί να αφεθεί ελεύθερη.

 

“Δεν τελείωσες ακόμη;”

[adrotate banner=”12″]

Έχουμε βαρεθεί να μας ρωτάτε αν τελειώσαμε ή αν είμαστε κοντά στο να το κάνουμε. Είναι σημαντικό να θυμάσαι ότι για μια γυναίκα ο oργασμός και το καλό seχ δεν πηγαίνουν απαραίτητα μαζί.

Απλά δεν φτάνουμε στην κορύφωση τόσο εύκολα όσο εσείς και θέλουμε περισσότερο χρόνο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν περνάμε πολύ καλά εκείνη την στιγμή.

>> Δες όλα τα άρθρα από το Μόνο για Άντρες!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!