Πως θα ήταν οι σκύλοι αν είχαν έντονα φρύδια!

Κάθε σκύλος έχει το δικό του διαφορετικό τρίχωμα, το οποίο μπορεί να κάνει μέχρι και σχέδια, ή να μοιάζει σαν να έχει έντονα φρύδια μόνο και μόνο από την διαφορά του χρώματος επάνω από τα μάτια του.

Υπάρχουν τόσες πολλές φατσούλες, όπως μπορείς να δεις και σε αρκετές αστείες εικόνες με έκπληκτα ζώα που κυκλοφορούν στο internet, που σου προκαλούν απίστευτο γέλιο, όχι μόνο με την γούνα τους αλλά και με τις εκφράζεις και τις γκριμάτσες που παίρνουν. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν και ο Γερμανικός Μολοσσός που έγινε viral με τις γκριμάτσες του!

Έχεις σκεφτεί όμως ποτέ πως θα ήταν τα συγκεκριμένα ζώα αν είχαν φρύδια; Φυσικά, υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις σκύλων που όπως είπαμε μοιάζουν σαν να έχουν, αλλά μάλλον είχαν κι άλλοι την ίδια απορία και φρόντισαν να βάλουν το χεράκι τους, ζωγραφίζοντας στο τρίχωμα τους.

Μπορείς να πάρεις μία γεύση από το βίντεο και τις εικόνες που ακολουθούν!

 

Όταν τα αφεντικά αποφασίζουν να ζωγραφίσουν έντονα φρύδια στους σκύλους τους…

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/uK9bJGejJ0w”]

 

asteies-eikones-skulia astia-afentika-skilon asties-eikones-katoikidia asties-eikones-zoa asties-ikones astioi-skuloi-aggouria-net gkrimatses-skilia mikrosoma-astia-skulia omorfoi-skuloi periergo-trixoma-skilou pozes-skulia-aggouria-net skantaliarika-zoa-aggouria-net skiloi-astia-frudia skiloi-entona-ftidia vammeni-gouna-skilou

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!