Πως να κάνεις την ανάγκη σου στο σπίτι της νέας σου κοπέλας

Πως να κάνεις την ανάγκη σου στο σπίτι της νέας σου κοπέλας, που δεν έχεις ακόμα αποκτήσει θάρρος μαζί της;

Είναι μια φυσική ανάγκη που πολλές φορές σε φέρνει σε δύσκολη θέση και το χειρότερο είναι πως δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς αλλά εσύ νιώθεις άσχημα και ντρέπεσαι να το πεις.

Δυστυχώς λοιπόν σου έρχεται την ώρα που είσαι στο σπίτι της κοπέλας σου…δες τι να κάνεις…

 

Δες  κι άλλες χρήσιμες συμβουλές εδώ!

 

Τσεκάρεις αν λειτουργεί το καζανάκι..

Πως να κάνεις την ανάγκη σου στο σπίτι της νέας σου κοπέλας aggouria.net

Είναι το πιο βασικό πράγμα… καταλαβαίνεις το λόγο φυσικά. Μόλις μπεις λοιπόν τράβα το καζανάκι ώστε να δεις αν λειτουργεί αλλά και τι δύναμη έχει.

Αν είναι χαλασμένο ή χωρίς δύναμη, ψάξε επιτόπου τριγύρω για κάποιο κουβά ή λεκάνη που μπορείς να ρίξεις νερό τσεκάροντας αν λειτουργεί και η βρύση ή το ντουζ. Αυτό θα σου χρειαστεί και στην περίπτωση που δεν έχει την απαιτούμενη δύναμη το καζανάκι. Μην ξεχάσεις να δεις αν υπάρχει χαρτί…

 

Άνοιξε μια βρύση

Μια ανοιχτή βρύση ή καλύτερα το ντουζ θα σε σώσει από τους ανεπιθύμητους θορύβους. Παράλληλα θα μπορούσες να ζητήσεις την τουαλέτα πράγματι για ντους αν θα υπάρξει συνεύρεση μετά…Έτσι θα έχεις και τον απαιτούμενο χρόνο που χρειάζεσαι.

 

Πως θα καλύψεις τις μυρωδιές..

κάλυψε τις μυρωδιές

Οι περισσότερες γυναίκες στο μπάνιο έχουν κεριά. Ναι.. δεν τα έχουν μόνο για ατμόσφαιρα και επειδή τους αρέσει η μυρωδιά του κεριού αλλά και για να καλύπτει τις μυρωδιές του μπάνιου. Το ίδιο θα κάνεις κι εσύ.

Αν δεν έχει κερί σίγουρα θα υπάρχει κάποιο αποσμητικό μπάνιου ή ένα άρωμα. Η δικαιολογία για τη χρήση του αρώματος θα είναι πως απλά ήθελες να το μυρίσεις. Αν είσαι τόσο πολύ άτυχος και δεν έχει τίποτα από αυτά στο μπάνιο, πλύνε τα χέρια σου για αρκετή ώρα και με πολύ σαπουνάδα.

Μπορείς παράλληλα να ρίξεις και λίγο στη λεκάνη πριν τραβήξεις καζανάκι ή να κοιτάξεις για χλωρίνη δεξιά και αριστερά από τη λεκάνη. Από κανένα γυναικείο μπάνιο δεν λείπει η χλωρίνη. Παράλληλα τσέκαρε και αν υπάρχει κάποιο παραθυράκι στο μπάνιο και άνοιξε το.

 

Σχέδιο απομάκρυνσης…

Αν νιώθεις πως τίποτα από αυτά δεν θα δουλέψει ή όντως δεν δούλεψε, μόλις βγεις από την τουαλέτα, κλείσε την πόρτα και κράτα την πάση θυσία μακριά από το μπάνιο.

Στη ανάγκη πες της πως της έχεις μια έκπληξη και πρέπει να πάτε κάπου αμέσως και πήγαινε την κάπου ρομαντικά ή στο κοντινότερο ανθοπωλείο και αγόρασε ένα τριαντάφυλλο.

Αν τελικά τίποτα από αυτά δεν πιάσει…. πες της απλά την αλήθεια… Σε έπιασε η κοιλιά σου… δεν θα σε παρεξηγήσει.

Κράτα το

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!