Πως να φτιάξεις ξύλινες γλάστρες από παλέτες για φυτά!

Θέλεις να ανανεώσεις τη βεράντα σου ή τον κήπο σου; Τώρα μπορείς να κατασκευάσεις πρωτότυπες γλάστρες από παλέτες και να φυτέψεις διάφορα φυτά ή βότανα.

Αυτή η ξύλινη κατασκευή θα δώσει στο μπαλκόνι σου μια πιο οικεία διάσταση τόσο για εσένα όσο και για τους φίλους σου και τους επισκέπτες. Θα δώσει ”ζωντάνια”  σε κενές γωνίες του κήπου ή της βεράντας.

Αυτές οι χειροποίητες γλάστρες είναι πρακτικές και τις μετακινείς εύκολα σε όποιο μέρος θέλεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να λειάνεις τις παλέτες σε σχήμα κουτιού με επαρκή βάθος και να προσθέσεις χώμα, βάζοντας στη συνέχεια το φυτό ή το βότανο που θέλεις να καλλιεργήσεις.

 

Δες Επίσης: 5 Ιδέες για DIY κομοδίνα από παλέτες!

 

 Πως να φτιάξεις ξύλινες κατασκευές για τα να βάλεις τα λουλούδια σου!

kataskeuh_palletas, glastraΠως να φτιάξεις την παραπάνω παλέτα; Εύκολο! Παίρνεις 5 ξύλινα κούφια πλαίσια και τα τοποθετείς το ένα πάνω στο άλλο, προσθέτοντας ανάμεσα τους μικρά τετράγωνα ξύλα ως στηρίγματα μεταξύ τους. Τέλος τοποθέτησε 4 ξύλινα πόδια και απόλαυσε το καινούργιο σου δημιούργημα!

 

ksulini_palleta_futaΤώρα για το δεύτερο δημιούργημά μας, ένωσε τα ξύλα έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα κουτί και στο τέλος πρόσθεσε τα ξύλινα πόδια. Και μια συμβουλή! για να γίνει ακόμη πιο όμορφη η παλέτα βάψε τα ξύλα με χρώμα της επιλογής σου.

 

kataskeui_palleta_fyta

Δες Επίσης: 18+1 Έξυπνα DIY διακοσμητικά τοίχου για να φτιάξεις!

Και τέλος, μια πιο εντυπωσιακή κατασκευή παλέτας είναι αυτή που κατασκευάζεται με 2 τετραγωνικές γλάστρες και απο τις δύο πλευρές, τοποθετώντας στη μέση μια ορθογώνια που ενώνει τις δύο πλαϊνές.

Δείτε, λοιπόν, τις παραπάνω κατασκευές και επιχειρήστε να κατασκευάσετε μια παλέτα, τόσο για να ανανεώσετε την εικόνα της βεράντας ή του κήπου σας, όσο και να αλλάξετε τη διάθεσή σας με δημιουργικότητα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!