Πως να απενεργοποιήσεις τα αυτόματα Video στο Facebook!

Έχουν αρχίσει να σε εκνευρίζουν όλα αυτά τα αυτόματα Video που παίζουν στο Facebook; Υπάρχει λύση. Δες πως μπορείς να τα απενεργοποιήσεις μια και καλή, εδώ!

Έχει εδώ και λίγο καιρό που ξαφνικά εμφανίστηκαν από το πουθενά όλα αυτά τα video, στην αρχική μας στο Facebook.

Σε κάποιους μπορεί να αρέσουν και να τα βρίσκουν ευχάριστα, καθώς μέχρι πριν κανένας δεν έμπαινε στον κόπο να παρακολουθήσει τι ανέβασε ο κάθε φίλος του.

Υπάρχουν και άλλοι όμως, που είναι και η πλειοψηφία, τους οποίους όχι μόνο τους εξοργίζει το ότι θέλοντας και μη βλέπουν όλα αυτά τα βιντεάκια, αλλά ως γνωστόν τα Βίντεο καταναλώνουν και πολλά Megabytes.

Με αποτέλεσμα να έχεις μια αρχική σελίδα που σέρνεται. Και άντε αυτό το παραβλέπεις, αλλά όταν έχεις συνδεθεί από tablet ή smartphone που είναι ήδη πιο αργά, τι φταις να πληρώνεις και να μην κάνεις και την δουλειά σου;

Γι ‘αυτό πάρε δραστικά μέτρα και απενεργοποίησε όλα αυτά τα άσκοπα αυτόματα video που σου τρώνε χρόνο, χρήματα και σου σπάνε τα νεύρα.

Το aggouria.net σου βρήκε τον τρόπο μέσω των ρυθμίσεων!

 

 

Δες περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα τεχνολογίας εδώ!

 

 

Διαδικασία απενεργοποίησης αυτόματων Video βήμα-βήμα

Όλα γίνονται από την γραμμή εργαλείων, όπου πατώντας το βελάκι τέρμα δεξιά το οποίο δείχνει προς τα κάτω και επέλεξε ρυθμίσεις ή settings για όσους το έχουν στα αγγλικά.

facebook

Στη συνέχεια κάνε κλικ στην επιλογή Videos.

automata video

Τέλος, στο μενού που θα σου εμφανιστεί πήγαινε στο Auto Play Videos και από δίπλα του ακριβώς επέλεξε το Off .

facebook videos

Διαδικασία σε Smartphones και Tablets

Φυσικά και υπάρχουν κάποιες διαφορές για να απενεργοποιήσεις τα αυτόματα video από τα smartphones ή τα tablets. Όλα γίνονται βάση του λογισμικού τους, άρα πάμε να τα δούμε ξεχωριστά.

iOS

Στις ρυθμίσεις της συσκευής σου, είτε είναι iPhone, είτε iPad, θα πρέπει να σκρολάρεις προς τα κάτω μέχρι να βρεις μεταξύ άλλων apps που έχεις εγκατεστημένα το εικονίδιο για το Facebook. Επέλεξε το εικονίδιο για να μεταφερθείς στην ακόλουθη οθόνη.

iphone

Στη συνέχεια πάτα την επιλογή Auto-play και επέλεξε το “OFF” από τις τρεις επιλογές που θα σου εμφανιστούν  και είσαι έτοιμος!

iphone

Android

Στα Android το μόνο που χρειάζεται είναι να μπεις στην εφαρμογή του Facebook για Android και από τις ρυθμίσεις του (app settings) να επιλέξεις και εδώ το “Off” από τις επιλογές του auto-play. 

android

Αυτό ήταν λοιπόν, διαφημίσεις τέλος!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!