Πως να αγοράσεις και να πουλήσεις μεταχειρισμένα κινητά!

Μέσα στο Internet μπορείς να βρεις αμέτρητες ιστοσελίδες που πουλάνε μεταχειρισμένα κινητά Samsung, LG και οποιαδήποτε άλλη μάρκα επιθυμείς, μέχρι και iPhone, σε αρκετά καλές τιμές και σε εξαιρετική κατάσταση. Μπορείς να αγοράσεις ακόμη και Smartphone του κουτιού, το οποίο θα συνοδεύεται από εγγύηση.

Φυσικά, για να βρεις όμως το ποιο site είναι αξιόπιστο και που υπάρχουν οι καλύτερες τιμές είναι σχετικά δύσκολο και θέλει αρκετό ψάξιμο πρώτα.

Ποιος έχει όμως την υπομονή, τις γνώσεις και φυσικά τον χρόνο για να κάνει μια τέτοιου είδους έρευνα αγοράς; Σίγουρα λίγοι από εμάς, αλλά πραγματικά αξίζει τον κόπο!

Κάπως έτσι το σκέφτηκα και εγώ, μιας και χρειαζόμουν ένα καλό κινητό τηλέφωνο, αλλά δεν ήθελα να ξοδέψω και μία περιουσία και έτσι άρχισα να ψάχνω στο Google, μέχρι που βρήκα ένα αρκετά καλό site, το οποίο έχει και μεταχειρισμένους υπολογιστές, αλλά και ανταλλακτικά. Και ο λόγος για το Pc.gr.

 

Που να βρεις καλά και οικονομικά μεταχειρισμένα Smartphone

agora metaxeirismena kinita

Μέχρι να βρω το συγκεκριμένο site επισκέφθηκα αρκετά άλλα, από τα οποία όμως είτε κάτι μου έλειπε, ώστε να τα εμπιστευτώ ή να κάνω μια εύκολη αναζήτηση, είτε δεν έβρισκα φθηνά και ποιοτικά κινητά.

Σε αυτό εδώ όμως με τράβηξε αρχικά ο λιτός σχεδιασμός του, καθώς δεν με μπέρδεψε καθόλου για το πως να ψάξω και που να πάω, μιας και έμοιαζε πολύ με το Car.gr.

Αφού ξεκίνησα να ψάχνω, βρήκα όντως μερικές καλές ευκαιρίες για Samsung που ήθελα και έτσι ξεκίνησα να παίρνω τηλέφωνα. Όταν κατέληξα σε αυτό που ήθελα να αγοράσω, η αγοραπωλησία έγινε χωρίς να υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Το μόνο που πιστεύω ότι λείπει από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι το ότι δεν μπορείς να δώσεις feedback στους πωλητές, για να γνωρίζουν οι επισκέπτες του Pc το ποιοι είναι οι πιο αξιόπιστοι. Ελπίζω όμως στην πορεία να το προσθέσουν και αυτό.

Τώρα έχω μπει στο τριπάκι να πάρω και ένα tablet που είδα, γιατί φαίνεται καλό και αξιόπιστο. Αλλά μέχρι την επόμενη αγορά, μάλλον, θα ψάξω καλύτερα και τις υπόλοιπες κατηγορίες, γιατί πιστεύω πως όλο και κάτι καλό θα βρω πάλι.

Βέβαια, εδώ έχεις την δυνατότητα να βάλεις και εσύ κάποιο προϊόν προς πώληση, ή ακόμη και να επιλέξεις το Ζητείται στην κατηγορία που επιθυμείς και να βάλεις την δική σου αγγελία περιγράφοντας το τι θα ήθελες να αγοράσεις και αφήνοντας τα στοιχεία σου. Έτσι θα μπορούν να επικοινωνούν μαζί σου και να σου κάνουν διάφορες προσφορές!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!