Πως μπορεί μια γυναίκα να πάει τουαλέτα όρθια!

Αν είσαι γυναίκα τότε σίγουρα θα έχεις φανταστεί το πόσο τέλειο θα ήταν, αν μπορούσες να πας στην τουαλέτα χωρίς να χρειάζεται να καθίσεις. Κι όμως γίνεται!

Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα παραπονιόμουν, επειδή οι άντρες δεν χρειάζονται απαραίτητα τουαλέτα όταν τους έρχεται η ανάγκη, μιας και μπορούν να το κάνουν όρθιοι.

Και φυσικά αυτό είναι μία από τις τεράστιες αδικίες της φύσης, γιατί αν αλλάζαμε θέσεις οι άντρες δεν θα έβγαιναν από το σπίτι τους μόνο και μόνο γι’ αυτόν τον λόγο, γιατί θα έπρεπε να το κάνουν καθιστοί, άρα όχι όπου τους βολεύει.

Γι’ αυτόν τον λόγο δημιούργησαν το SheWee, το οποίο βέβαια δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα πλαστικό χωνί ειδικά σχεδιασμένο για να μπορεί να το τοποθετεί μια γυναίκα και να κάνει την δουλειά της όπως και το αντίθετο φύλο, υποθετικά τουλάχιστον.

Έτσι, επέλεξαν 4 γυναίκες από τις οποίες ζήτησαν να το δοκιμάσουν μπροστά στην κάμερα και να τους που τις εντυπώσεις τους. Και έτσι και έγινε, με όλες να έχουν ένα ύφος απορίας και χαράς μαζί και μόνο στην ιδέα. Ποια ήταν όμως η τελική τους άποψη;

Δες στο βίντεο που ακολουθεί αυτή την διαδικασία και πες μου την γνώμη σου!

Υπήρχαν μικτές αντιδράσεις για την χρήση του SheWee, στο μόνο όμως που συμφώνησαν και οι τέσσερις είναι ότι είναι πιο δύσκολο να το χρησιμοποιήσεις από ότι φαίνεται και η εικόνα δεν είναι καθόλου αισθητικά όμορφη εκείνη την ώρα.

Όσο για την τελική απόφαση των γυναικών, η μία είπε ότι το λάτρεψε, η άλλη ότι το μίσησε, η τρίτη το θεώρησε απλά βρώμικο και περιττό και η τελευταία δυσκολεύτηκε τόσο πολύ να το κάνει λόγω του ότι είχε συνηθίσει να κάθεται, που δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Τελικά καμιά φορά θα πρέπει να σκεφτόμαστε ότι αν πραγματοποιηθούν όλα αυτά που ευχόμαστε, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μας αρέσει το αποτέλεσμα.

>> Δες όλα τα Περίεργα Βίντεο

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!