Με σκούπες έβγαλαν αρουραίο απ’ τα McDonald’s!

Το fast food είναι ένα επάγγελμα που υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που δεν έχουν χρόνο ή δε θέλουν να μαγειρέψουν και παίρνουν να φάνε κάτι απ’έξω. Πολλοί εκμεταλλεύτηκαν αυτή την κατάσταση και αποφάσισαν να φτιάξουν ολόκληρες αλυσίδες καταστημάτων. Πολλές από αυτές έχουν γίνει παγκόσμιες.

Μία πολύ γνωστή εταιρία είναι και τα McDonald’s. Μπορεί να μην είναι τόσο γνωστή και διαδεδομένη αλυσίδα στην Ελλάδα, αλλά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο εξωτερικό. Είναι γνωστό ότι σε τέτοιους είδους επιχειρήσεις πρέπει να υπάρχει μια συγκεκριμένη υγιεινή. Αυτό όμως δεν έγινε σε ένα κατάστημα των McDonald’s, αφού οι υπάλληλοι κυνηγούσαν έναν αρουραίο με σκούπες.

 

Υπάλληλοι των McDonald’s κυνηγούσαν αρουραίο με τις σκούπες!

arouraios mcdonalds

Δες επίσης πως είναι ένα cheeseburger με πατάτες από McDonald’s 6 χρόνια μετά!

 Το βίντεο αναρτήθηκε στα social media και ήδη πάρα πολλοί έχουν δει το βίντεο. Οι υπάλληλοι χρησιμοποιούν σκούπες και σφουγγαρίστρες για να διώξουν έναν αρουραίο από το μαγαζί. Το συγκεκριμένο κατάστημα McDonald’s βρίσκεται στο Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας. Φυσικά οι υπάλληλοι έκαναν καλά την δουλειά τους.

Ο αρουραίος δεν πήγε σε κάποιο τραπέζι και δεν έγινε κανένα παράπονο. Μόλις τον εντόπισαν έσπευσαν με σκούπες και σφουγγαρίστρες για να τον βγάλουν έξω από το μαγαζί. Βέβαια έχουν γίνει αρκετές παρατηρήσεις στο παρελθόν για θέματα υγιεινής στην αλυσίδα καταστημάτων. Και παράπονα να μην έκανες όμως εσύ θα ξανά πατούσες το πόδι σου εκεί;

entomo fagito mcdonalds

Δες επίσης τα πιο αηδιαστικά πράγματα που έχουν βρεθεί μέσα σε φαγητά

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και ο 15χρονος Connor Ribbons, ο οποίος έκανε μια παραγγελία και ενώ περίμενε ότι θα γευόταν ένα πεντανόστιμο Chicken Legends την ώρα που έτρωγε νόμιζε ότι δάγκωσε κάποιο κόκκαλο.

Στην πραγματικότητα όμως ήταν κάτι πολύ χειρότερο. Αυτό που είχε δαγκώσει ήταν ένα τεράστιο έντομο το οποίο “κρυβόταν” μέσα στο φαγητό του. Αμφιβάλλω αν θα πάει ξανά σε κάποιο κατάστημα της αλυσίδας McDonald’s στο μέλλον.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!