Το πλοίο που φαίνεται βυθισμένο αλλά…(εικόνες)

Αυτό το πλοίο που φαίνεται βυθισμένο φαινομενικά δεν είναι τίποτα άλλο από ένα φορτηγό πλοίο έτοιμο να φορτωθεί  με διάφορα φορτία τεραστίων διαστάσεων.

Ονομάζεται Blue Marlin και βυθίζεται έως ένα σημείο για να μπορέσει το φορτίο να  “ανέβει” πάνω του πλέοντας.. Είναι ένα από τα πιο δυνατά πλεούμενα φορτηγά πλοία και κάνει τη δουλειά που άλλα πλοία αδυνατούν να φέρουν εις πέρας.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες παρακάτω μερικά από τα φορτία που έχει μεταφέρει είναι πολεμικά πλοία, γεωτρύπανα, ραντάρ και πολεμικά πλοία..

πλοίο που φαίνεται βυθισμένοΑυτό το πλοίο που φαίνεται βυθισμένο φαινομενικά δεν είναι τίποτα άλλο από ένα φορτηγό πλοίο έτοιμο να φορτωθεί με διάφορα φορτία τεραστίων διαστάσεων. Ονομάζεται Blue Marlin και βυθίζεται έως ένα σημείο για να μπορέσει το φορτίο να "ανέβει" πάνω του πλέοντας.. Είναι ένα από τα πιο δυνατά πλεούμενα φορτηγά πλοία και κάνει τη δουλειά που άλλα πλοία αδυνατούν να φέρουν εις πέρας. πλοίο που φαίνεται βυθισμένο Αυτό το πλοίο που φαίνεται βυθισμένο φαινομενικά δεν είναι τίποτα άλλο από ένα φορτηγό πλοίο έτοιμο να φορτωθεί με διάφορα φορτία τεραστίων διαστάσεων. Ονομάζεται Blue Marlin και βυθίζεται έως ένα σημείο για να μπορέσει το φορτίο να "ανέβει" πάνω του πλέοντας.. Είναι ένα από τα πιο δυνατά πλεούμενα φορτηγά πλοία και κάνει τη δουλειά που άλλα πλοία αδυνατούν να φέρουν εις πέρας.

 

πλοίο που φαίνεται βυθισμένο Αυτό το πλοίο που φαίνεται βυθισμένο φαινομενικά δεν είναι τίποτα άλλο από ένα φορτηγό πλοίο έτοιμο να φορτωθεί με διάφορα φορτία τεραστίων διαστάσεων. Ονομάζεται Blue Marlin και βυθίζεται έως ένα σημείο για να μπορέσει το φορτίο να "ανέβει" πάνω του πλέοντας.. Είναι ένα από τα πιο δυνατά πλεούμενα φορτηγά πλοία και κάνει τη δουλειά που άλλα πλοία αδυνατούν να φέρουν εις πέρας.

πλοίο που φαίνεται βυθισμένο

πλοίο που φαίνεται βυθισμένο

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!