Οι 11 πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες που έχω δει!

Υπάρχουν περίεργες φωτογραφίες που σε κάνουν να ανατριχιάζεις μόλις τις βλέπεις. Μερικές από αυτές σε κάνουν να πιστεύεις ότι υπάρχουν “φαντάσματα”, άλλες είναι από τραγικά γεγονότα, ενώ υπάρχουν και άλλες που είναι απλά παράξενες.

Ποιες είναι όμως οι πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες που υπήρξαν ποτέ, από την εποχή που χρησιμοποιούταν μόνο το φιλμ;

 

 

 

 

Δες επίσης: Τα 5 μεγαλύτερα μυστήρια που δεν λύθηκαν ποτέ!

 

Οι πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες που υπήρξαν ποτέ

1. Τα πάντα σε αυτή την φωτογραφία είναι περίεργα και creepy, αλλά το βασικότερο πιστεύω είναι ότι η γυναίκα αυτή έχει ραμμένα χείλη.

anatrixiastikes fotografies

2. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1939 και δείχνει το δωμάτιο μιας δολοφονημένης γυναίκας. Αυτό που την κάνει πιο ανατριχιαστική πιστεύω ότι είναι κούκλα που είναι στημένη σαν να περιμένει κάποιον να επιστρέψει.

perierges ikones

3. Για την συγκεκριμένη φωτογραφία υπάρχουν διενέξεις για το αν είναι ή όχι αυτό πραγματική. Ορισμένοι πιστεύουν ότι φαίνεται αυτός ο κρεμασμένος άντρας λόγω του ότι ξανά χρησιμοποίησαν το ίδιο φιλμ και έτσι έπεσαν οι δύο φωτογραφίες η μία επάνω στην άλλη, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι είναι μια πραγματική φωτογραφία.

anatrixiastikes ikones aggouria.net

4. Εδώ βλέπουμε πατημασιές σε έναν εγκαταλελειμμένο πυρηνικό αντιδραστήρα και το περίεργο δεν είναι μόνο το πως γίνεται να υπάρχουν εκεί, αλλά και το ότι υπάρχουν πατημασιές από γuμνά πόδια.

paraxenes fotografies

5. Την ώρα που ο ρεπόρτερ τραβούσε φωτογραφία τον ποταμό Yangtze, σίγουρα δεν περίμενε να απαθανατίσει την στιγμή που κάποιος αυτοκτονούσε (όπως βλέπουμε στα δεξιά).

mistiries ikones aggouria.net

6. Εδώ βλέπουμε τα θύματα της Jonestown, όπου 912 άτομα έχασαν τη ζωή τους από το δηλητήριο που ήπιαν.

istorikes fotografies

7. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε από την ταινία Amityville Horror haunting και θα μου πεις που το περίεργο να βλέπεις ένα αγοράκι. Είχανε στήσει μηχανή για βραδινές λήψεις και αυτό το αγοράκι εμφανίστηκε μόνο εκείνη τη στιγμή και δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο φιλμ.

fotografies me fantasmata

8. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1975 σε μία εκκλησία από ένα ζευγάρι, το οποίο όταν είδε την φωτογραφία ορκιζόταν ότι δεν υπήρχε κανείς πίσω από την γυναίκα.

Όταν ρώτησαν όμως τον ιερέα, τους είπε ότι υπήρχε μια λευκή γυναίκα η οποία είχε στοιχειώσει την εκκλησία τα τελευταία 150 χρόνια.

fantasmata fotografies

9. Αυτή εδώ τραβήχτηκε από τον Roy in Chico, στην Καλιφόρνια και φαίνεται να κάθεται κάποιος στην θέση του συνοδηγού, βέβαια ο ίδιος επέμενε ότι δεν υπήρχε κανείς στο φορτηγό.

mistiries istories aggouria.netmistiries istories

10. Δύσκολο να αποφασίσεις αν συμβαίνει κάτι στην κοπέλα της φωτογραφίας, ή αν απλά προσπαθεί να φανεί αστεία. Πάντως σίγουρα θα μπορούσε να παίξει στον εξορκιστή.

perierges ikones aggouria.net

11. Οκ θυμίζει και λίγο σκηνή από τον σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι, εσύ τι λες;

paraxenes ikones

[adrotate banner=”12″]

Ποια από όλες τις φωτογραφίες σου φάνηκε η πιο περίεργη και σε έκανε να ανατριχιάσεις;

>> Δες όλα τα άρθρα από τα Περίεργα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!