8 Περίεργες εικόνες που συναντάς μόνο στον Καναδά!

Ο Καναδάς είναι χώρα της Β. Αμερικής και η δεύτερη μεγαλύτερη σε έκταση χώρα της γης. Εκτός από τα τοπία και τους καταρράκτες του, είναι γνωστός και για την κακοκαιρία που επικρατεί τους χειμερινούς, αλλά και τους ανοιξιάτικους μήνες.

Οι περισσότερες πόλεις του έχουν τόσο πολύ χιόνι που δεν μπορούν οι κάτοικοι να βγουν από τα σπίτια τους. Βέβαια, φημίζονται και για την πρωτοπορία τους.

Ποιες είναι όμως οι πιο περίεργες εικόνες που μπορείς να συναντήσεις στην συγκεκριμένη χώρα;

 

Δες επίσης: Δημόσιοι υπάλληλοι από όλο τον κόσμο παρέα με τους μισθούς τους! (pics)

 

Παράξενες εικόνες που μπορείς να δεις μόνο στον Καναδά

1. Όπως βλέπεις το χιόνι που πέφτει στις περισσότερες πόλεις του Καναδά, είναι απίστευτα πολύ, πράγμα που καθιστά αδύνατο το να καταφέρουν να καθαρίσουν αποτελεσματικά τους δρόμους.

Οπότε το χιόνι σχηματίζει βουνό γύρω από τους αυτοκινητοδρόμους. Οι οδηγοί βλέποντας το σίγουρα περιμένουν να πέσει επάνω τους.

xioni kanadas

2. Για την πιο εύκολη μετακίνηση τους όμως έχουν εφεύρει έναν νέο τύπο ποδηλάτου, ο οποίος στο μπροστινό μέρος αντί για ρόδα έχει ένα πέδιλο του σκι, ενώ στο πίσω μέρος έχει ένα τρακτερωτό λάστιχο επάνω από την ρόδα που μοιάζει με αλυσίδα.

exipnes efeuresis aggouria.net

3. Και φυσικά όταν ψάχνει ο κόσμος εκεί το αυτοκίνητο του, σίγουρα αισθάνεται σαν αρχαιολόγος μιας και πρέπει να σκάψουν πολύ, ώστε να δουν έστω και την οροφή.

ikones kanadas aggouria.net

4. Εδώ βλέπουμε μια φωτογραφία τραβηγμένη στην 1 Μαρτίου, όπου κυκλοφορεί ο κόσμος με τα κοντομάνικα και μόλις 2 ημέρες αργότερα το χιόνι και πάλι έχει καλύψει τα πάντα.

paraksenes ikones kanadas

5. Μέχρι και ειδικά γάντια έχουν φτιάξει, για να μπορούν να στέλνουν γραπτά μηνύματα χωρίς να έχουν έξω τα χέρια τους.

perierga axesouar

6. Οι Καναδοί είναι γνωστοί και για την ευγένεια τους, αλλά και για το πόσο βοηθούν ο ένας τον άλλο. Να και η απόδειξη από κάποιον που βρήκε στο δρόμο κλειδιά.

perierges ikones aggouria.net

7. Αυτό νομίζω δεν το έχουμε συναντήσει πουθενά. Πηγαίνουν για τα ψώνια ή τον καφέ τους με τα εκχιονιστικά, δεν ξέρω αν είναι και πολύ καλό αυτό βέβαια.

perierges stigmes

8. Τέλος, λατρεύουν τα ζώα και όπως βλέπουμε και στην φωτογραφία αποκτούν πολύ ιδιαίτερες σχέσεις με τα ζώα τους, ακόμη και αν είναι άλογα.

asties ikones aggouria.net

[adrotate banner=”12″]

Εσύ γνωρίζεις μήπως κάποια περίεργη συνήθεια που έχουν στον Καναδά; Αν ναι μοιράσου την μαζί μας κάτω στα σχόλια!

>> Δες όλα τα άρθρα από τα Περίεργα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!