8 Περίεργα πράγματα που μας αρέσει να κάνουμε!

Έχουμε κάποιες συνήθειες που αν τις σκεφτούμε καλύτερα θα δούμε ότι μάλλον είναι αποκρουστικές και φυσικά αφορούν τους άντρες αλλά κάποιες από αυτές και τις γυναίκες!

Αυτά τα περίεργα πράγματα συνηθίζουμε να τα κάνουμε όταν είμαστε μόνοι μας, επειδή κατά βάθος όλοι μας γνωρίζουμε ότι δεν θα άρεσε στους άλλους να μας δουν να τα κάνουμε.

Βέβαια, θα πρέπει να ομολογήσω ότι των ανδρών είναι πολύ χειρότερες και θα έπρεπε να αποφεύγουν να τα κάνουν όλα αυτά μπροστά στις γυναίκες, αν θέλουν να τις κρατήσουν φυσικά. Είναι και κάποιες που ok τουλάχιστον δεν είναι αηδιαστικές, αλλά εσύ ξέρεις ποιες είναι;

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις όλα αυτά τα περίεργα που κάνουν σχεδόν καθημερινά οι γυναίκες, αλλά και οι άντρες. Και φυσικά περιμένω τα σχόλια σας!

[adrotate banner=”12″]

Τα περισσότερα αφορούν την όσφρηση, μιας και σίγουρα όλοι μας την βρίσκουμε να μυρίζουμε την βενζίνη όταν περιμένουμε στο βενζινάδικο, ή ακόμη και τον καπνό από τα σπίρτα για κάποιον περίεργο λόγο. Τώρα όσο για τις άλλες οσμές νομίζω ότι δεν χρειάζεται να τις αναφέρω, όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Αυτό όμως που μου έκανε περισσότερη εντύπωση σχετικά με τους άντρες, είναι το ότι μόλις τελειώσετε από την τουαλέτα και εννοείται πως δεν μιλάω για τα τσισάκια σας, πριν τραβήξετε το καζανάκι κοιτάτε το μέγεθος. Γιατί ρε παιδί μου, σας έχει πει κάποιος ότι είστε πιο άντρες αν το αποτέλεσμα είναι πιο μεγάλο ή πιο χοντρό;

Και μην ακούσω ότι δεν το κάνετε γιατί δόξα τον θεό έχουμε και εμείς άντρες φίλους και κάτι παίρνει το αφτί μας, αν όχι το μάτι μας!

Δεν είναι μόνο αυτά βέβαια μιας και θα μπορούσαμε να βρούμε πολλά ακόμη, αλλά θα έπρεπε να έχουμε ένα video μιας ώρας για να τα αναλύσουμε, ας αρκεστούμε όμως σε αυτά.

Έχεις να συμπληρώσεις κάτι άλλο που σου φαίνεται περίεργο και το έχεις παρατηρήσει σε φίλους σου ή ακόμη και στο αντίθετο φύλο;

Δες όλα τα άρθρα από τα Περίεργα Βίντεο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!