Ο Lebron James βγάζει 9.781 δολάρια το λεπτό!

Το μπάσκετ είναι ένα πολύ διαδεδομένο άθλημα σε όλο τον κόσμο. Ακόμα περισσότερο όμως είναι στην Αμερική με το NBA. Εκεί βρίσκονται οι μεγαλύτεροι αστέρες στον κόσμο. Τα χρήματα που παίρνει ο κάθε αθλητής του NBA είναι πολύ περισσότερα από τα χρήματα που παίρνει ένας μέσος άνθρωπος.

Ένας από τους πιο γνωστούς, αν όχι ο πιο γνωστός, είναι ο Lebron James ή αλλιώς King James. Είναι λογικό ο μισθός του να είναι αρκετά φουσκωμένος, αφού είναι ένας από τους καλύτερους στο αντικείμενό του. Είναι δύσκολο όμως να πιστέψεις ότι τα χρήματα που βγάζει κάθε λεπτό είναι περισσότερα από αυτά που βγάζεις το χρόνο.

 

Ο Lebron James βγάζει το λεπτό περισσότερα από ότι εσύ το χρόνο!

lebron james

Δες επίσης τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο!

Φυσικά υπάρχουν άτομα που βγάζουν περισσότερα από 9.781 δολάρια τον χρόνο. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στην Ελλάδα όμως, βγάζουν λιγότερα κέρδη κάθε χρόνο. Τα 10.000 δολάρια μεταφράζονται σε περίπου 8.600 ευρώ. Δεν είναι λίγες αυτές οι οικογένειες που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα κάθε χρόνο με αυτά τα χρήματα ή και ακόμα λιγότερα.

xrimata lefta

Δες επίσης τους 10 πιο πλούσιους έφηβους celebrities στον κόσμο!

Το νέο συμβόλαιο που έκανε ο Lebron James με τους LA Lakers είναι να πληρώνεται 154 εκατομμύρια δολάρια για 4 σεζόν. Αυτό αναλογεί σε 38,5 εκατομμύρια δολάρια ανά σεζόν, 498.512 δολάρια ανά παιχνίδι, 117.378 δόλάρια ανά περίοδο, 9.781 δολάρια το λεπτό, 163 δολάρια το δευτερόλεπτο.

Το συμβόλαιο με τους La Lakers είναι το μεγαλύτερο που έχει υπογράψει τα τελευταία χρόνια. Μετά το 2010 που έληξε το συμβόλαιο 6 χρόνων με τους Miami Heat, τα συμβόλαια που έκλεινε ήταν 3 χρόνια ή και λιγότερο. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν ήταν καλή αυτή η συμφωνία και ποιον από τους 2 θα ωφελήσει περισσότερο.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!