Οι 10 πιο πλούσιοι ποδοσφαιριστές στον κόσμο!

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο γνωστό άθλημα στον κόσμο. Φυσικά υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, κυρίως στην Αμερική, όπου είναι πιο γνωστό το μπάσκετ και το ράγμπι! Παρόλα αυτά, το ποδόσφαιρο έχει από τους πιο γνωστούς επαγγελματίες αθλητές. Οι 2 πιο γνωστοί αυτής της γενειάς είναι ο Messi και ο Cristiano Ronaldo.

Είναι ένα άθλημα που πληρώνει πολύ καλά τους αθλητές του. Τα συμβόλαια που κάνουν οι μεγάλοι αστέρες είναι πολλών εκατομμυρίων. Δεν είναι μόνο οι ομάδες όμως που έχουν απολαβές οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πολλές μεγάλες εταιρίες που πληρώνουν τους ποδοσφαιριστές για να κάνουν διαφήμιση τα προϊόντα του ή βγάζουν προϊόντα με την επωνυμία των αθλητών.

 

Οι 10 πλουσιότεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου!

 

John Terry – 50 εκατομμύρια δολάρια

john terry

Δες επίσης 13 Ποδοσφαιριστές με πολύ χαρακτηριστικό πανηγυρισμό!

Ο John Terry γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου το 1980 στο Barking του Λονδίνου. Είναι τωρινός αρχηγός της Aston Villa Και πρώην αρχηγός της Chelsea και της εθνικής Αγγλίας. Οι απολαβές του είναι 5 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Sergio Agüero – 51 εκατομμύρια δολάρια

diasimoi podosfairistes

Γεννήθηκε το 1988 στο Buenow Aires της Αργεντινής. Παίζει στην αγγλική ομάδα Manchester City και στην εθνική ομάδα της Αργεντινής. Πληρώνεται 18 εκατομμύρια δολάρια από την Manchester City και 18 εκατομμύρια δολάρια από τους σπόνσορές του, Puma και Pepsi.

Yaya Touré – 55 εκατομμύρια δολάρια

yaya toure

Ο Touré είναι κι αυτός παίκτης της Manchester City. Επίσης, ήταν αρχηγός της Ακτής Ελαφαντοστού. Το ποσό που του δίνει η ομάδα του είναι 13,3 εκατομμύρια δολάρια.

Neymar – 63 εκατομμύρια δολάρια

neymar jr

Δες επίσης 15 Ποδοσφαιριστές που άλλαξαν εντελώς εμφανισιακά!

O Neymar da Silva Santos Júnior γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου το 1992. Παίζει στην Paris Saint-Germain της Γαλλίας και στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Κατάφερε να κάνει την μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία όταν έφυγε από την Barcelona και πήγε στην τωρινή του ομάδα. Πληρώνεται με 34 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο από την ομάδα του αλλά παίρνει κι άλλα χρήματα από τους σπόνσορες του Nike, Panasonic, Gilette, Claro και Red Bull.

Gareth Bale – 72 εκατομμύρια δολάρια

gareth bale

O Gareth Bale παίζει για την Real Madrid και την εθνική ομάδα της Ουαλίας. Τα έσοδά του από την ομάδα ανέρχονται στα 23,4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Επιπλέον, τα έσοδά του από τους σπόνσορες του Adidas, Electronic Arts, Sony και Footlocker είναι 11,5 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Eden Hazard – 100 εκατομμύρια δολάρια

eden hazard

O Eden Hazard αγωνίζεται με τη φανέλα της Chelsea αλλά και της Εθνικής Βελγίου. Ο μισθός του από την ομάδα της Chelsea είναι 16 εκατομμύρια δολάρια, αλλά έχει και σπόνσορα την Nike.

Wayne Rooney – 120 εκατομμύρια δολάρια

wayne rooney

Πλέον αγωνίζεται για την ομάδα της Everton. Είναι γεννημένος στο Liverpool της Αγγλίας και αγωνιζόταν με την φανέλα της Manchester United. Ο μισθός που παίρνει πλέον είναι μειωμένο και φτάνει τα 10,3 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Zlatan Ibrahimović – 141 εκατομμύρια δολάρια

zlatan ibrahimovic

Δες επίσης τον παίκτη που πρέπει να ξέρεις από κάθε ομάδα του Μουντιάλ 2018!

Μέχρι πρόσφατα έπαιζε στην Αγγλική ομάδα Manchester United. Πήρε πλέον μεταγραφή στην Αμερικάνικη ομάδα LA Galaxy. Ο μισθός του στην Manchester United ήταν περίπου 670,000 εκατομμύρια δολάρια τη βδομάδα. Πλέον όμως ο μισθός του είναι 1,4 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Lionel Messi – 295 εκατομμύρια δολάρια

lionel messi

Ο Lionel Messi παίζει από την αρχή της επαγγελματικής του καριέρα μέχρι και τώρα στην Barcelona. Είναι επίσης αρχηγός στην εθνική ομάδα της Αργεντινής. Πολλοί έχουν πει κατά καιρούς όταν είναι ο καλύτερος παίκτης που πέρασε από τα γήπεδα του ποδοσφαίρου. Ο μισθός του είναι 33,4 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο από την ομάδα του και 27 εκατομμύρια δολάρια από τους σπόνσορες Adidas, Pepsi, Gillete και Turkish Airlines.

Cristiano Ronaldo – 321.5 εκατομμύρια δολάρια

cristiano ronaldo cr7

Δες επίσης 16 Φρικτοί τραυματισμοί ποδοσφαιριστών που κόβουν την ανάσα!

O Cristiano Rοnaldo είναι αρχηγός της εθνική Πορτογαλίας και μέχρι πρόσφατα της Real Madrid. Ο μισθός του ετησίως ήταν 24,4 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο. Με την μεταγραφή του στη Juventus ο ετήσιος μισθός του θα είναι 47 εκατομμύρια δολάρια. Επίσης, έχει σπόνσορες Nike, Tag Heuer και Armani. Επίσης, έχει την δική του μάρκα CR7, η οποία πουλάει aftershave και ρούχα.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!