Μουντιαλικές ιστορίες στο Spotify με El Sombrero, Τσαούση & Βαϊμάκη!

Ο αγαπημένος El Sombrero συναντά με τις ιστορίες του στη Stoiximan το ραδιοφωνικό Fight Club για να σας κρατήσουν παρέα στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Τα El Sombrero Stories by Stoiximan είναι μια σειρά που αποτελείται από 8 podcasts βασισμένα σε μουντιαλικά κείμενα του El Sombrero, τα οποία ήρθαν στο Spotify σε μορφή αφήγησης από τον Γιάννη Τσαούση και τον Κώστα Βαϊμάκη του ραδιοφωνικού Fight Club, με συμπληρωματικά στοιχεία να συνοδεύουν κάθε ιστορία.

Αυτή η μικρή ηχητική χρονοκάψουλα μνήμης μας ταξιδεύει από το πρώτο Μουντιάλ, αυτό του 1930, μέχρι τη διοργάνωση του 1994, φορτωμένη ποδοσφαιρικές αναμνήσεις και ιστορίες που αφορούν την καρδιά και σκαλίζουν τον πυρήνα του αθλήματος.

Στο πρώτο επεισόδιο γίνεται αναφορά στις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία των Μουντιάλ, καθώς και στα γκολ που μας έμειναν ανεξίτηλα χαραγμένα στη μνήμη (ναι μωρή αρρώστια Νεγκρέτε, για ‘σένα λέμε!).

Στο δεύτερο επεισόδιο συζητάμε για την μεγάλη κόντρα Γάλλων και Γερμανών και την αποφράδα βραδιά του ημιτελικού του 1982 που ο Σουμάχερ διέλυσε το σαγόνι του Μπατιστόν.

Στο τρίτο επεισόδιο εξετάζουμε τις βαθιές ρίζες του ποδοσφαιρικού μίσους των Ολλανδών προς τους Γερμανούς και ρίχνουμε μια ματιά στη σπουδαία Νιγηρία του Μουντιάλ του 1994.

Στο τέταρτο επεισόδιο μιλάμε για νοτιοαμερικανικές μάχες και συγκεκριμένα αυτές της Ουρουγουάης με τις γειτόνισσές της Αργεντινή και Βραζιλία.

Στο πέμπτο επεισόδιο ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο για να μάθουμε τις δυσκολίες διοργάνωσης του πρώτου Μουντιάλ, το 1930, καθώς και τον τρόπο με τον οποίον η Αϊτη ξεπέρασε τις «δυσκολίες» για να βρεθεί στα τελικά το 1974.

Στο έκτο επεισόδιο ρίχνουμε μια ματιά στο Μουντιάλ της Αγγλίας και την αρχή της ψυχρότητας των οικοδεσποτών με την Αργεντινή που, 20 χρόνια αργότερα, «ξεπληρώθηκε» με το «γκολ του αιώνα» από τον Ντιέγκο.

Στο έβδομο επεισόδιο ξαναζούμε «το θαύμα της Βέρνης» και το Μουντιάλ στο οποίο ο Γκαρίντσα πήρε μια ολόκληρη χώρα στις πλάτες του και την οδήγησε με τα στραβά του πόδια στον θρίαμβο.

Στο όγδοο επεισόδιο παρατηρούμε την κοινωνική προέκταση του ποδοσφαίρου, μέσα από δύο μουντιαλικές ιστορίες με κοινή συνισταμένη την ανθρώπινη ανάγκη για ελεύθερη έκφραση.

To Παγκόσμιο παίζεται στη Stoiximan με Ειδικά Missions, Μακροχρόνια στοιχήματα και πολλές καθημερινές εκπλήξεις & δώρα* (Όροι και προϋποθέσεις). Δες περισσότερα εδώ!

Sakis Show με “αποκαλύψεις” για το Μουντιάλ του Κατάρ!

Την ίδια ώρα στο κανάλι της Stoiximan στο YouTube, ο Sakis που υποδύεται ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ξεκινά τα Μουντιαλικά Shows. Θα είναι αυτό το χειρότερο Παγκόσμιο ή το καλύτερο;

Δείτε τον να απαντά στο κρίσιμο ερώτημα, να εξηγεί γιατί έπρεπε να γίνει στην Ελλάδα και να αποκαλύπτει με ποιον θα πάει να το δει:

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!