Τι ρούχα να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού για να της αρέσεις!

Το ντύσιμο του πρώτου ραντεβού μετράει πολύ περισσότερο από ότι έχετε φανταστεί.

Έχουμε συναντήσει αρκετούς ανθρώπους, τους οποίους γνωρίσαμε όταν δεν ήτανε περιποιημένοι. Μία καινούργια γειτόνισσα ίσως, όταν άπλωνε τα ρούχα της στο μπαλκόνι ή μία καινούργια συνάδελφο που μόλις έχυσε τον καφέ επάνω στα ρούχα της.

Όλες αυτές οι εικόνες απλά μένουν στο πίσω μέρος του μυαλού σου, όταν πρόκειται για κάποιον άνθρωπο που δεν ενδιαφέρεσαι προσωπικά. Όταν όμως έχουν να κάνουν σε μία ύπαρξη που πραγματικά που ενδιαφέρει τότε η πρώτη εντύπωση έχει ιδιαίτερη σημασία.

Η πρώτη εντύπωση είναι σημαντική, κυρίως γιατί πρέπει να υπάρξει και δεύτερη! Το ντύσιμό σου πρέπει να είναι αρκετά προσεγμένο καθώς αυτό θα είναι που θα δει στο πρώτο της κοίταγμα προς τα σένα.

Όχι, μην κοιτάς την μπλούζα της ομάδας σου! δεν είναι καλή επιλογή!

Δες παρακάτω τα 10 tips για το ντύσιμό σου στο πρώτο ραντεβού

Ντύσου Αναλόγως

ntisoy analoga

Καλό είναι να ξέρεις που θα πάτε για να έχεις ντυθεί αναλόγως. Για παράδειγμα, αν είναι να πάτε μία βόλτα στην παραλία καλό θα ήτανε να το ξέρετε για να μην βάλετε κουστούμι.

 

Βάλε σακάκι

Το σακάκι είναι πάντα μία καλή επιλογή καθώς μπορεί πολύ εύκολα να κάνει ένα απλό ντυσιμο πιο επίσημο. Πάρτο μαζί σου να υπάρχει!

Πρόσεξε τα παπούτσια σου

papoytsia

Μία γυναίκα προσέχει πάντα τα παπούτσια. Τα θεωρεί προέκταση του εαυτού σου. Όποτε φρόντισε να τα καθαρίσεις πολύ καλά. Επίσης, όχι σαγιονέρες! Αυτή η νέα μόδα της σαγιονάρας δεν αρέσει καθόλου στις γυναίκες. Ένα αντρικό πόδι πρέπει να είναι πάρα πολύ περιποιημένο για να δείξει όμορφο και αυτό είναι λίγο σπάνιο. Οπότε απλά απέφυγέ το.

 

Σιδέρωσε τα ρούχα σου

tsalakomena royxa

Σιδέρωσε τα ρούχα σου. Πολλές φορές ένας άντρας ενώ είναι πάρα πολύ ωραιά ντυμένος φαίνεται τσαπατσούλης γιατί τα ρούχα του είναι τσαλακωμένα.

 

Ντύσου αναλογά με το σώμα σου

Ντύσου ανάλογα με το σώμα σου. Αν έχεις κοιλίτσα, φρόντισε να φορέσεις μία φαρδιά μπλούζα ή ένα πουκάμισο. Ένα στενό μπλουζάκι θα έδειχνε περισσότερο τα ελαττώματά σου.

 

 

Βάλε κάτι άνετο

aneto

Φόρεσε κάτι άνετο που δεν θα σε κάνει να ιδρώνεις. Καλό θα είναι είναι αν τελικά ιδρώσεις να μην φταίει το ντύσιμο σου…!!!

 

Συνδύασε τη ζώνη με τα παπούτσια

zoni papoytsia

Βάλε μία ζώνη που να ταιριάζει με τα παπούτσια σου. Στις γυναίκες αρέσει πολύ το στυλ και εννοείται πως τα προσέχουν όλα.

 

Πάρε και μία δεύτερη γνώμη

Πριν να βγεις, ρώτησε το φίλο σου ή τον γείτονα πως σε βρίσκει… Μία άλλη γνώμη πάντα μετράει.

 

Για περισσότερες συμβουλές για αντρική μόδα εδώ!

 

Να είσαι ο εαυτός σου

Να είσαι ο εαυτός σου και αυθεντικός. Σε όλα! Και στο ντύσιμο και στον χαρακτήρα σου. [adrotate banner=”12″]

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!