9 Λάθη που κάνεις στο πρώτο ραντεβού!

Το πρώτο ραντεβού είναι πάρα πολύ σημαντικό, για να κάνεις μια καλή εντύπωση στην κοπέλα που σε ενδιαφέρει και να καταφέρεις να την μαγέψεις για να ξεκινήσει η σχέση σας. Πολλοί είναι όμως οι άντρες που ενώ στην αρχή τα πηγαίνουν πολύ καλά και βρίσκουν ανταπόκριση, στο τέλος του ραντεβού κάτι γίνεται και σταματάνε όλα εκεί.

Μετά φυσικά ξεκινούν οι σκέψεις του τύπου, ότι οι γυναίκες είναι πολύ επιλεκτικές και δεν ικανοποιούνται με τίποτα και σιγά μωρέ να μην ασχοληθώ μαζί της, δεν άξιζε τον κόπο.

Εννοείται όμως πως έχεις άδικο και αν νομίζεις πως για όλα φταίει το δεύτερο πρόσωπο, μάλλον κάνεις λάθος. Υπάρχουν κάποια βασικά λάθη, που μπορείς να δεις στην συνέχεια, τα οποία κάνουν οι άντρες και ξενερώνουν τις γυναίκες.

 

Δες επίσης: 8 Tips για ένα τέλειο πρώτο ραντεβού!

 

Πως να την κερδίσεις στο πρώτο ραντεβού

 

Πες της το πόσο όμορφη είναι

zeugari simvoules

Μπαίνει μέσα στο μαγαζί που έχετε δώσει το ραντεβού ή πηγαίνεις για να την πάρεις εσύ, από το σπίτι της και σκέφτεσαι ότι πραγματικά είναι πολύ όμορφη. Δεν της το λες όμως, για να μην σε περάσει για λιγούρη. Μέγα λάθος.

Η κάθε γυναίκα δίνει τεράστια προσοχή στην εμφάνιση της, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις και το κάνει για να εντυπωσιάσει τον άντρα που έχει δίπλα της. Αν δεν της το πεις, για να δείξεις ότι δεν τα έκανε τζάμπα όλα αυτά, θα μείνει με την αμφιβολία. Δεν χρειάζονται πολλές σάλτσες, απλά πες αυτό που νιώθεις, ακόμη και αν είναι ένα απλό δείχνεις υπέροχη!

Μην πίνεις πολύ

antras alkool proto rantevou

Όλα πηγαίνουν εξαιρετικά, περνάτε όμορφα, σου δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και για να το γιορτάσεις από την χαρά σου παραγγέλνεις κι άλλο ποτό. Το ένα γίνεται δύο, τα δύο τρία και πάει λέγοντας. Καλά μέχρι εδώ; Φυσικά και όχι.

Πρώτον δεν θέλεις να σε περάσει για αλκοολικό, όσο και αν δεν είσαι και δεύτερον, η χειρότερη ανάμνηση που μπορεί να έχει μια γυναίκα, είναι ένας άντρας που δεν μπορούσε να χειριστεί τα συναισθήματα και τις πράξεις του, λόγω του ποτού. Απλά σταμάτα στα δύο.

Μην κοιτάς συνέχεια το κινητό σου

proto rantevou simvoules

Όλοι μας ξέρουμε ότι από τότε που βγήκαν τα υπερσύγχρονα αυτά smartphones και μπορούμε να είμαστε συνέχεια στο facebook, είμαστε στην παρέα με ένα κινητό στο χέρι. Ναι αλλά στην προκειμένη φάση, δεν είσαι με την παρέα σου που τους βλέπεις συνέχεια, αλλά με την κοπέλα που σε ενδιαφέρει.

Αν δεν αφήσεις το κινητό από τα χέρια σου, δεν θα μπορέσει να σου ανοιχτεί ούτε να μάθει πράγματα για σένα και σίγουρα θα νιώθει ότι βαριέσαι και έχεις πολύ καλύτερα πράγματα να κάνεις στο facebook. Απλά μην το βγάζεις καν από την τσέπη σου!

Μην κάνεις μονόλογο

simvoules gia antres rantevou

Σε κανέναν μας δεν αρέσει το να ακούει μόνο και σίγουρα αυτή δεν είναι μια ευκαιρία για να πεις την ιστορία της ζωής σου σε κάποιον, απλά και μόνο επειδή σε προσέχει.

Το ιδανικό είναι να τις κάνεις ερωτήσεις για να μάθεις εσύ πράγματα για εκείνη και ενδιάμεσα να προσθέτεις και τα δικά σου, για να μην την φέρεις σε δύσκολη θέση και νιώσει ότι περνάει από ανάκριση.

Μην την κάνεις να σε περιμένει

lathi proto randevou

Είθισται οι γυναίκες να είναι αυτές που καθυστερούν λίγο περισσότερο, ώστε να κάνουν εντύπωση με την είσοδο τους και φυσικά αργούν να ετοιμαστούν. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την στήσεις και να την κάνεις να σε περιμένει. Αντιθέτως, θα πρέπει να είσαι στην ώρα σου ή ακόμη καλύτερα και λίγο πιο νωρίς.

Να είσαι ευδιάθετος

sxesis simvoules andres

Ότι και αν σου έχει συμβεί εκείνη ή και την προηγούμενη ημέρα, ακόμη και αν κάτι πήγε στραβά στην δουλειά σου ή έχασε η αγαπημένη σου ομάδα, εκείνη την στιγμή θα πρέπει αυτομάτως να το ξεχάσεις.

Ο σκοπός είναι να περάσεις καλά και να την κάνεις να χαμογελάει, αν θέλεις να σε σκέφτεται και μετά σαν μια ευχάριστη παρέα και όχι σαν ασθενή ενός ψυχολόγου. Η αρνητική ενέργεια είναι ότι χειρότερο για ένα ραντεβού.

Άφησε τις προσωπικές λεπτομέρειες για αργότερα

lathi antron sxesis

Όσο άνετα και αν νιώθεις μαζί της, όσο και αν πιστεύεις πως είχες καιρό να νιώσεις έτσι για μια γυναίκα, μην ξεκινάς με προσωπικές λεπτομέρειες, εκτός και αν θέλεις να την κάνεις να αισθανθεί άβολα.

Δεν είναι και ότι καλύτερο να ξεκινήσεις να μιλάς για προηγούμενες σχέσεις, προτιμήσεις στις ιδιαίτερες στιγμές σου ή ακόμη και πολιτικές πεποιθήσεις. Γνωρίστε πρώτα ο ένας τον άλλο καλύτερα σαν χαρακτήρα και μετά θα έχεις χρόνο και για τα υπόλοιπα.

Μην την αφήσεις να πληρώσει

tips proto rantevou

Όσο παλιομοδίτικο και αν σου φαίνεται αυτό, ακόμη και αν κάνει την κίνηση να κεράσει εκείνη, σε καμία περίπτωση μην την αφήσεις. Εσύ της ζήτησες να βγείτε ραντεβού, άρα εσύ θα πληρώσεις. Δεν είναι το θέμα των χρημάτων, απλά η κίνηση και το ενδιαφέρον που δείχνεις εκείνη την στιγμή.

Κάνε κίνηση να την φιλήσεις στο τέλος

proto fili

Δες επίσης: Πρώτο ραντεβού: 10 ιδέες για το που μπορείς να πας!

Κατά την διάρκεια του ραντεβού το ιδανικό είναι να την αγγίζεις, με τέτοιο τρόπο που να της περνάει το μήνυμα ότι την βλέπεις εpωτικά, ώστε να την κάνεις να μπει στην ίδια διάθεση και να το σκέφτεται και εκείνη πιο έντονα.

Τώρα αν στο ενδιάμεσο δείξει σημάδια ότι θέλει να σε φιλήσει, εννοείται πως μπορείς να το κάνεις, αλλά ακόμη και αν η συνάντηση σας δεν πάει και ακριβώς όπως θα ήθελες, μην χάσεις την ευκαιρία να την φιλήσεις στο τέλος. Ένα φιλί έχει τόση δύναμη που μπορεί να τα αλλάξει όλα, πόσο μάλλον το πρώτο φιλί. Δεν χάνεις κάτι να κάνεις μια προσπάθεια!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!