Το νέο teaser video του Game of Thrones!

Αυτό που περίμεναν τόσοι fans με μεγάλη αγωνία έφτασε!  Χθες βράδυ βγήκε το πρώτο teaser video του Game of Thrones για την 6η σεζόν, που όπως αναμένεται θα είναι συγκλονιστική!

Πρόκειται για ένα βίντεο που διαρκεί περίπου ενάμιση λεπτό, αλλά φέρνει μεγάλη αναστάτωση και κάνει κάθε οπαδό της σειράς να αναρωτιέται τι θα γίνει στη συνέχεια! Για να μην μείνουμε, όμως, μονάχα στα λόγια, εδώ σας έχουμε το video με ελληνικούς υπότιτλους!

 

 

Δες επίσης:Game of Thrones : 20 φωτογραφίες από την 6η σεζόν!

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=hAuYQoRPwno”]

Όπως βλέπουμε στο video, βρισκόμαστε στο Hall of Faces, όπου οι faceless men χρησιμοποιούν μαγικά ξόρκια και το δέρμα από το πρόσωπο των νεκρών για καμουφλάζ. Ξεκινώντας, βλέπουμε τον χώρο όπου βρίσκονται τοποθετημένα τα πρόσωπα και μετά έχουμε κοντινά στα πρόσωπα βασικών χαρακτήρων της σειράς που μας έμειναν αξέχαστοι, μαζί με μια φράση που έχουν πει και χαρακτηρίζει την ζωή τους.

 

Eddard Stark

Eddard Stark

Αρχικά βλέπουμε το πρόσωπο του Eddard Stark, που πέθανε στην πρώτη σεζόν να μας δηλώνει πως ο άνδρας που επιβάλει την ποινή πρέπει να εκτελέσει και την ποινή. Είναι μια φράση από την πρώτη φορά που τον βλέπουμε στην σειρά, όταν εκτελεί ένα λιποτάκτη από την νυχτερινή φρουρά.

Rob Stark

Rob Stark

Έπειτα, βλέπουμε τον γιο του , Rob Stark, που πέθανε στην τρίτη σεζόν, στον “Κόκκινο Γάμο”, ένα επεισόδιο που συγκλόνισε κάθε θεατή! Μας λέει πως κερδίζει κάθε μάχη , αλλά χάνει τον πόλεμο, όπως και τελικά έγινε.

Catelyn Stark

Catelyn Stark

Το τρίτο πρόσωπο είναι αυτό της Catelyn Stark, που μαζί με τον γιο της πέθανε στον “Κόκκινο Γάμο”. Η φράση της είναι αυτή που είπε στον γιο της, προτρέποντάς τον να καταλάβει το Casterly Rock: “Δείξε τους πους είναι να χάνουν ότι αγαπούν”.

Joffrey

Joffrey

Τέταρτο πρόσωπο, αυτό του Joffrey, ενός χαρακτήρα που μίσησε ο κόσμος και που όλοι χάρηκαν όταν πέθανε. Η φράση του είναι πως όλοι είναι δικοί του για να τους βασανίζει, μια φράση που χαρακτηρίζει το πόσο σκληρός ήταν και πως ταλαιπωρούσε τον κόσμο.

John Snow

John Snow

Πέμπτο πρόσωπο στη σειρά είναι αυτό του John Snow! Αν έχει πεθάνει είναι όντως μυστήριο, γιατί στο τέλος της πέμπτης σεζόν βρίσκεται μαχαιρωμένος από τους συντρόφους του στο χιόνι. Μας προειδοποιεί πως η Μακρά Νύχτα έρχεται και οι νεκροί έρχονται μαζί της!  Το teaser αυτό έρχεται να δώσει κάποιο φως καθώς οι φράσεις που έχουν ειπωθεί είναι όλες από νεκρά πρόσωπα, οπότε θα μπορούσαμε να πούμε πως όντως, o John Snow είναι νεκρός. Οι υποστηρικτές του ελπίζουν σε ένα θαύμα, δεδομένου ότι η Melisandre πήγαινε στο Castle Black την ώρα που δολοφονούνταν ο John Snow. Ίσως να έχουμε και εδώ μια ανατρεπτική εξέλιξη, καθώς βασισμένοι σε ένα παιχνίδι, πολλοί πιστεύουν πως η ψυχή του John Snow θα παγιδευτεί μέσα στον λύκο του, επειδή θα είναι πολύ αργά για να μπει στο σώμα του μετά από την παρέμβαση της Melisandre.

 

Και άλλοι αγαπημένοι χαρακτήρες!

agaphmenoi xarakthres

Συγκλονιστικό είναι πως μετά από τον John Snow, βλέπουμε τα πρόσωπα άλλων αγαπημένων χαρακτήρων, όπως του Tyrion, της Sansa , της Deanerys , της Arya, του Jaime και της Cersei. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως θα πεθάνουν όλοι τους. Αποτελεί μια υπενθύμιση πως κάθε χαρακτήρας αυτής της σειράς είναι πιθανό να πεθάνει. Και καλό είναι όντως να το έχουμε στο μυαλό μας αυτό. Valar morghulis! 

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!