Έρχεται η νέα Ferrari 488 GTB 2016 για να καταπλήξει!

Ευχάριστα νέα για όλους τους λάτρεις των γρήγορων αυτοκινήτων κυκλοφόρησε η Ferrari, καθώς ετοιμάζει την παρουσίαση της Ferrari 488 GTB 2016.

Η Ferrari 458 Italia είναι το αυτοκίνητο που έφερε και πάλι πίσω όλη την δόξα στην Ferrari, μετά από τα τελευταία χρόνια που τα αμάξια της δεν ήταν και τόσο επιτυχημένα, ώστε να συγκριθούν με άλλα πολύ καλύτερα.

Τώρα όμως είναι πολύ κοντά η στιγμή για να πάρει την θέση της ο διάδοχος της. Και ο λόγος φυσικά για την διπλοτούρμπινη 488 GTB, η οποία έχει 660 ίππους και ανεβάζει για ακόμη μία φορά τον πήχη για τα γρήγορα αυτοκίνητα.

Η 488 GTB είναι η πρώτη υπερτροφοδοτούμενη V8 Ferrari μετά από την μοναδική F40. Αυτό το νέο μοντέλο όμως είναι σχεδόν κατά 40% πιο ισχυρό από το F40, παρόλο που ζυγίζει περίπου 1.000 κιλά επιπλέον.

nea ferrari 2016 aggouria.net

Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό της που μας αποκάλυψαν είναι ότι πιάνει τα 60 μίλια μέσα σε μόλις 3 δευτερόλεπτα. Επίσης, αναμένεται να πιάσει τα 125 μίλια μέσα σε 8,3 δευτερόλεπτα, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί 1 δευτερόλεπτο λιγότερο από την 458 Italia και θα έχει τελική πάνω από 205 μίλια την ώρα.

Με βάση τις δοκιμές που έγιναν στην ιδιωτική πίστα της Ferrari αποδείχτηκε ότι είναι 1 δευτερόλεπτο πιο γρήγορη από την 458 Speciale και 2 δευτερόλεπτα από την βασική 458.

esoteriko ferrari

Η εμφάνιση της είναι εκλεπτυσμένη όπως μας συνηθίζει η συγκεκριμένη εταιρεία και φαίνεται ότι το 488 θα μοιάζει αρκετά με το 458 που αντικαθιστά, τόσο στο εσωτερικό του όσο και στην εξωτερική του εμφάνιση και λαμβάνοντας υπόψιν ότι το 458 ήταν ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 20 χρόνια, θα λέγαμε ότι μάλλον επιλέξανε τον σωστό σχεδιασμό.

Το 488 GTB θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο  Geneva Auto Show το Μάρτιο και τα πρώτα αυτοκίνητα θα βγουν στην κυκλοφορία μέχρι το τέλος του 2015 ή τις αρχές του 2016.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να περιμένουμε να δούμε και την παρουσίαση του, ώστε να έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα!

>> Δες όλα τα άρθρα από το Auto-Moto!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!