Νέα έκρηξη από Samsung Note 7 δημιουργεί προβλήματα στην εταιρεία!

Η Samsung είναι από τις εταιρείες που έχουν ξεχωρίσει χάρις την προηγμένη τεχνολογία που χρησιμοποιούν, αλλά και τα πρωτοποριακά προϊόντα που δημιουργούν κυρίως στον χώρο των smartphones, των tablets και φυσικά των laptop. Κάτι όμως φαίνεται πως δεν πηγαίνει καλά τον τελευταίο καιρό και πιο συγκεκριμένα με το Samsung Note 7 και το S7 edge.

Πολλά είναι τα κρούσματα των εκρήξεων των συγκεκριμένων μοντέλων, ενώ κάποια από αυτά είχαν και σοβαρές συνέπειες για την εταιρεία, καθώς υπήρχαν σοβαροί τραυματισμοί. Και όλα αυτά προέρχονται φυσικά από την μπαταρία του κινητού, για την οποία φαίνεται πως δεν έχουν λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Τι συνέβη όμως αυτή τη φορά; Ποια είδηση φέρεται να δημιουργεί και πάλι προβλήματα στην Samsung;

 

Samsung Note 7 εξερράγει σε πτήση των ΗΠΑ έπειτα από αντικατάσταση!

samsung-note-7-ekriksi

Το θύμα της συγκεκριμένης έκρηξης ήταν ο Brian Green, ο οποίος είχε στείλει για αντικατάσταση το Note 7 Του και το παρέλαβε μόλις στις 21 Σεπτεμβρίου. Στο κουτί του μάλιστα υπήρχε και το μαύρο τετράγωνο το οποίο υποδηλώνει πως το κινητό είναι ασφαλές για χρήση. Προφανώς όμως κάποιο λάθος είχαν κάνει.

kinito-ekriksi-aeroplano-aggouria-net

Όταν ο Green λοιπόν μπήκε στο αεροπλάνο, ακολούθησε τους κανονισμούς που αφορούν τα ταξίδια με αεροπλάνο και αφού απενεργοποίησε τη συσκευή του την έβαλε στην τσέπη του.

Ξαφνικά όμως άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από την τσέπη του και βγάζοντας το κινητό του το είδε να φλέγεται κι έτσι το πέταξε στο πάτωμα του αεροσκάφους. Οι αεροσυνοδοί έσπευσαν να εκκενώσουν αμέσως το αεροπλάνο, ενώ φυσικά ο Green δεν πίστευε στα μάτια του.

samsung-kinita-provlima-mpataria

Αυτό ήταν και το τελευταίο κρούσμα, από όσο γνωρίζουμε δηλαδή και το αμέσως προηγούμενο ατύχημα συνέβη πριν από μόλις 3 εβδομάδες. Βέβαια εκείνη η έκρηξη όπως μπορείς να δεις κι εδώ είχε σαν αποτέλεσμα σοβαρούς τραυματισμούς για τον κάτοχο του κινητού τηλεφώνου.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!